-
November 12th, 2014, 14:11
عضو جدید
کد های فراخوانی بخش هایwhmcs
سلام دوستان/
خیلی وقته دنبال کدهای زیر میگردم که اگه کمکم کنید ممنون میشم.
1-کد فراخوانی عنوان های xعدد آخر اطلاعیه های whmcs .(بصورت پی اچ پی ،سی اس اس ، اچ تی ام ال)
2-کد فراخوانی عنوان های مجموعه و عنوان های اصلی بخش اموزشwhmcs(بصورت پی اچ پی ،سی اس اس ، اچ تی ام ال)
3-کد که عنوان های اطلاعیه whmcsبصورت تیکر (اسلایدی یا نوشتاری) به تعداد x تای آخر حرکت کنند(بصورت پی اچ پی ،سی اس اس ، اچ تی ام ال)
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند
-
-
November 12th, 2014 14:11
# ADS
-
November 12th, 2014, 14:14
عضو انجمن
پاسخ : کد های فراخوانی بخش هایwhmcs

نوشته اصلی توسط
amirali.one
سلام دوستان/
خیلی وقته دنبال کدهای زیر میگردم که اگه کمکم کنید ممنون میشم.
1-کد فراخوانی عنوان های xعدد آخر اطلاعیه های whmcs .(بصورت پی اچ پی ،سی اس اس ، اچ تی ام ال)
2-کد فراخوانی عنوان های مجموعه و عنوان های اصلی بخش اموزشwhmcs(بصورت پی اچ پی ،سی اس اس ، اچ تی ام ال)
3-کد که عنوان های اطلاعیه whmcsبصورت تیکر (اسلایدی یا نوشتاری) به تعداد x تای آخر حرکت کنند(بصورت پی اچ پی ،سی اس اس ، اچ تی ام ال)
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنند
دوست عزیز اگر به فکر ویرایش فایل های قالب هیستید از فایل های tpl جهت ویرایش استفاده کنید اما اگر قصد دارید محتوای whmcs رو تغییر بدید باید عرض کنم تقریبا غیر ممکن هست .
موفق باشید
-
-
November 12th, 2014, 17:06
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
artuore
دوست عزیز اگر به فکر ویرایش فایل های قالب هیستید از فایل های tpl جهت ویرایش استفاده کنید اما اگر قصد دارید محتوای whmcs رو تغییر بدید باید عرض کنم تقریبا غیر ممکن هست .
موفق باشید
مهندس من کد هایی میخام که باهاش بتونم توی قالبی که میخام طراحی کنم استفاده کنم.
مثل کدهایی که در وردپرس بعنوان ترفند یا هک بکارمیره یسری کدهاهم هست که درwhmcsبکار میره
-
-
November 12th, 2014, 17:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirali.one
مهندس من کد هایی میخام که باهاش بتونم توی قالبی که میخام طراحی کنم استفاده کنم.
مثل کدهایی که در وردپرس بعنوان ترفند یا هک بکارمیره یسری کدهاهم هست که درwhmcsبکار میره
عرض کردم دوست عزیز باید از همین روش اقدام کنید یا با هزینه واستون قالب نویسی یا تغییرات مورد نظر اعمال میشه . موفق باشید
-
-
November 12th, 2014, 17:13
عضو جدید
من هم با فایل ها آشنایی دارم.تغییراتی هم دادم اما میخام یکی این کدهایی که میخامو زحمت بکشه بگه .
-
-
November 12th, 2014, 17:15
عضو انجمن
برادر این کد ها توی فایل های tpl کاملا مشخص هست برای چندمین بار هست که دارم این رو ذکر میکنم
-
-
November 12th, 2014, 17:22
-
تعداد تشکر ها از kingpower به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2014, 21:09
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kingpower
درود برشما پاسخ سازنده ای بود.
این همون کدی هست که داخل قالب دیفالت هست.
تعدادش رو چجوری رفع کنیم؟
-