-
November 9th, 2014, 12:23
این وضعیت دامنه چه معنی میده؟
دامنه در ریسلو ثبت شده و این حالت رو داره
clientHold
clientTransferProhibited
الان چندین ماه هست این جوره
این وضعیت چه معنی میده؟
ویرایش توسط Ktt : November 9th, 2014 در ساعت 13:59
-
-
November 9th, 2014 12:23
# ADS
-
November 9th, 2014, 12:27
پاسخ : این وضعیت دامنه چه معنی میده؟
منتظر تمدید دامنه
امکان انتقال هم وجود ندارد
-
-
November 9th, 2014, 12:47

نوشته اصلی توسط
FREETOOLS
منتظر تمدید دامنه
امکان انتقال هم وجود ندارد
دامنه چندین ماه هست تمدید شده بخاطر این نیست
من خودم فکر میکنم داره delete میشه ولی چرا چندین ماه در این وضعیت قرار داره؟
-
-
November 9th, 2014, 13:30
دوره آزاد (Available): در اين دوره دامنه براي ثبت آزاد مي باشد و مي توان با پرداخت هزينه ثبت دامنه آنرا به نام خود ثبت نمود. دوره فعال (Active): در اين دوره دامنه فعال بوده و مالک آن مي تواند در هر زمان آن را تمديد نمايد.
مدت تمديد به انتهاي مدت اعتبار قبلي دامنه اضافه خواهد شد. همچنين مدت اعتبار دامنه نمي تواند بيش از 10 سال از تاريخ جاري باشد. دوره منقضي (Expired): در صورتي که در دوره Active دامنه تمديد نشود، در اين دوره دامنه غير فعال خواهد شد.
در طول اين دوره مالک دامنه مي تواند با پرداخت هزينه تمديد، دامنه را مجددا تمديد نموده و به حالت Active بازگرداند. دوره بازخريد (Redemption Grace): پس از گذشت 45 روز از تاريخ انقضاي دامنه، اين دوره 30 روزه آغاز مي شود. در اين دوره همانند دوره Expired دامنه غير فعال مي باشد.
در اين دوره تمديد دامنه تنها توسط مالک دامنه و با پرداخت مبلغ جريمه 120 دلاري مازاد بر هزينه تمديد دامنه امکان پذير است. دوره حذف (Pending Deletion): در اين دوره پنج روزه حتي مالک دامنه نيز نمي تواند دامنه را تمديد کند.
پس از اتمام اين دوره دامنه براي ثبت مجدد توسط همگان آزاد خواهد شد و به حالت Available در خواهد آمد.
-
-
November 9th, 2014, 13:58
دوستان این پاسخ ها ندین
خودم میدونم مراحل چیه
الان اون سوال من هیچ ربطی به این نداشت

نوشته اصلی توسط
iroooni.com
دوره آزاد (Available): در اين دوره دامنه براي ثبت آزاد مي باشد و مي توان با پرداخت هزينه ثبت دامنه آنرا به نام خود ثبت نمود. دوره فعال (Active): در اين دوره دامنه فعال بوده و مالک آن مي تواند در هر زمان آن را تمديد نمايد.
مدت تمديد به انتهاي مدت اعتبار قبلي دامنه اضافه خواهد شد. همچنين مدت اعتبار دامنه نمي تواند بيش از 10 سال از تاريخ جاري باشد. دوره منقضي (Expired): در صورتي که در دوره Active دامنه تمديد نشود، در اين دوره دامنه غير فعال خواهد شد.
در طول اين دوره مالک دامنه مي تواند با پرداخت هزينه تمديد، دامنه را مجددا تمديد نموده و به حالت Active بازگرداند. دوره بازخريد (Redemption Grace): پس از گذشت 45 روز از تاريخ انقضاي دامنه، اين دوره 30 روزه آغاز مي شود. در اين دوره همانند دوره Expired دامنه غير فعال مي باشد.
در اين دوره تمديد دامنه تنها توسط مالک دامنه و با پرداخت مبلغ جريمه 120 دلاري مازاد بر هزينه تمديد دامنه امکان پذير است. دوره حذف (Pending Deletion): در اين دوره پنج روزه حتي مالک دامنه نيز نمي تواند دامنه را تمديد کند.
پس از اتمام اين دوره دامنه براي ثبت مجدد توسط همگان آزاد خواهد شد و به حالت Available در خواهد آمد.
-
-
November 9th, 2014, 14:14
عضو انجمن
شما می بایست با جایی که دامنه را گرفته اید ارتباط برقرار کنید در صورتی که تا ظرف ۴۰ روز دامنه را مجدد renew نکنید دامنه از سیستم حذف میشه.
-
-
November 9th, 2014, 15:08
دامنه مال ما نیست
ما فقط میخوایم بدونیم آزاد میشه؟
ریسلو هم تیکت زدیم ولی جوابی ندادن
-
-
November 9th, 2014, 15:25
عضو انجمن
بله تا ۴۰ روز بعد از دیدن این پیغام دامنه آزاد خواهد شد.
-
-
November 9th, 2014, 18:58

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
بله تا ۴۰ روز بعد از دیدن این پیغام دامنه آزاد خواهد شد.
چند ماه از این وضعیتش میگذره
-
-
November 9th, 2014, 19:13
عضو انجمن
گس به شرکتی که ازش دامین خریدید تیکت بزنید . در قوانین اینجور هست که این وضعیت تا 40 روز هست و بعد از اون دیگه باید دامنه ازاد بشه و از سیستم حذف بشه. برای شما حتما مشکلی پیش اومده.
-