-
February 28th, 2014, 09:53
شما پیش ازاین وردپرس را برپا کردهاید. برای راهاندازی دوباره نخست جدولهای کهنهی پایگاهداده را پاک کنید
سلام من هرچی بک اپ دیتابیس رو برمیگردونم باز سایت این ارور میده شما پیش ازاین وردپرس را برپا کردهاید. برای راهاندازی دوباره نخست جدولهای کهنهی پایگاهداده را پاک کنید.. منظورش کدوم جدول هاست؟
-
تعداد تشکر ها از9000001 به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2014 09:53
# ADS
-
February 28th, 2014, 10:05
عضو انجمن
پاسخ : شما پیش ازاین وردپرس را برپا کردهاید. برای راهاندازی دوباره نخست جدولهای کهنهی پایگاهداده را پاک کنید

نوشته اصلی توسط
9000001
سلام من هرچی بک اپ دیتابیس رو برمیگردونم باز سایت این ارور میده شما پیش ازاین وردپرس را برپا کردهاید. برای راهاندازی دوباره نخست جدولهای کهنهی پایگاهداده را پاک کنید.. منظورش کدوم جدول هاست؟
به نظرم مشکل شما به این صورت حل میشه:
فایل های نصب وردپرس رو روی هاست بریزید یک دیتابیس جدید بسازید تیبیل ای وردپرس قبلی رو در دیتابیس جدید ایمپورت کنید بعد اطلاعات دیتابیس جدید رو در فایل config.php وارد کنید و تمام!
-
تعداد تشکر ها ازsitetheme به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2014, 10:12
عضو انجمن
پاسخ : شما پیش ازاین وردپرس را برپا کردهاید. برای راهاندازی دوباره نخست جدولهای کهنهی پایگاهداده را پاک کنید

نوشته اصلی توسط
9000001
توی فایل منیجرتون یک فایل به نام config.php وجود داره اونو Edit کنید سپس اطلاعات دیتابیستون رو اونجا مشاهده میکنید سپس به سی پنل باز گشته و
MySQL DataBases کلیک کنید و دیتابیس های جدید بسازید
سپس بیایید داخل فایل Config.php اطلاعات رو جایگزین کنید سپس وبتون بالا میاد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازSoltanHost.Net به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2014, 00:14
پایگاهداده را پاک کنید
سلام دوست عزیز
در پنل هاست به phpmyadmin برويد و ديتابيس مورد نظر را انتخاب و جدول هاي آن را پاك كنيد
سپس وردپرس خود را نصب كنيد
موفق باشيد
-