سلام من یه مودم ایرانسل دارم و یک مودم مبین نت حالا میخام با همون اکانت مودم ایرانسلم مبین نتم وصل کنم به این صورت که گیرنده اصلی ایرانسل باشه بعد با کابل شبکه دو طبقه اینور تر وصل کنم به مودم مبین نتم اینترنتو ازون بگیرم میشه همچین کاری
سلام من یه مودم ایرانسل دارم و یک مودم مبین نت حالا میخام با همون اکانت مودم ایرانسلم مبین نتم وصل کنم به این صورت که گیرنده اصلی ایرانسل باشه بعد با کابل شبکه دو طبقه اینور تر وصل کنم به مودم مبین نتم اینترنتو ازون بگیرم میشه همچین کاری
سلام
خیر امکان همچین کاری نیست
نه دوست عزیز کاری به سیم کارت ندارن اشتراک می خرید و داخلشون واردمیکنید
مبین نت که اینجوریه ولی ایرانسل رونمی دونم
بله دوست عزیز تقریبا همچین حالتی داره
از شدن میشه اولین روش بوسیله میکروتک هست دومی سخت افزاری هست که برای مصارف خانگی تا 5 نوع نت رو می تونه به یک خروجی تبدیل کنه اما هزینه اش به صرفه نیست نزدیک به 2میلیون هست
با سلام
راحترین راه اینه که شما یک اکسس پوینت ساده با هزینه تقریبی 50 -60 تومان تهیه و خروجی لن مودم ایرانسلتو به اکسس پوینتت در طبفه دوم وصل کنی
نمیدونم مودم وایمکس مبین نت حالت بریج میشه یا نه ولی اگر میشه میتونی از همون هم استفاده کنید ...
من با مودم ها کار نکردم اما اگر بشه توی دومی dhcp رو خاموش کرد شاید بشه ....
درضمن اکسس پویت هم 50 -60 اگر خوب پدا کردید بگید ما هم بخریم! 2 ماه پیش خریدیم 85 (dlink)
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
با سلام
TP-LINK TL-WR740N
قیمت یوزر رو پایه 61 اینا است و همکار 50-53 تومان
این کاری که دوستمون گفته بود را من پیاده کردم جواب داد
فقط یکی از مودم هارا با کابل به مودم دیگر وصل کردم و دی اچ سی پی اون مودم را آف کردم
دستگاه کلاینت پس از درخواست دی اچ سی پی آی پی مورد نظر را از مودم اصلی میگیرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)