با سلام خدمت دوستان
از دوستان میهن وب هاست کسی اینجا هست ؟
اگر شماره ای چیزی ازشون دارید لطف میکنید ارائه کنید
سایتش باز نمیشه و مشکل حادی برای من پیش اومده
با سلام خدمت دوستان
از دوستان میهن وب هاست کسی اینجا هست ؟
اگر شماره ای چیزی ازشون دارید لطف میکنید ارائه کنید
سایتش باز نمیشه و مشکل حادی برای من پیش اومده
سلام . داخل سایت این شماره رو زدند.
0131 2226666
پشتیبانی شبانه روزی
سلام.
سایتشون با ip خارج از ایران باز نمیشه ولی با ip ایران باز میشه، البته به سختی.
احتمال 95% زیر اتک هستند دسترسی رو از خارج محدود کردن
البته فکر میکنم به صورت رنج آی پی بسته شده باشه
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
معمولا چنین شرایطی به این دلیل پیش میاد که سایت زیر حمله های شدید DDos از خارج کشور باشه که از سرعت بسیار بالایی برخوردار باشند. مثلا بنده حمله ای به یک سرور خاطرم هست که با سرعت 8Gb/s انجام شده بود و عملا مدیر سرور کار خاصی از دستش بر نمیومد جز Ban کردن آیپی های خارج. امیدواریم این مشکل میهن وب هاست حل بشه. ولی این کارشون اصلا درست نیست که هیچ اطلاعیه های داخل سایت نمیگذارند. یادم میاد 2 سال پیش هم همین رفتار رو داشتند که ما کوچ کردیم به جای دیگه :دی
دوستان منم مشکل داشتم و براشون تیکت دادم که این پاسخ رو دادن
---------------------
با سلام
مشترک گرامی به دلیل قطع شدن یکی از backbone (ستون فقرات) colocation (اتاق رک) سرور شما
دسترسی از طریق *** یا سرور مجازی به هاستتان ممکن نیست ولی هاست شما در isp های ایرانی باز میشود
به دلیل تعمیرات شبکه این پروسه تا فردا 8 صبح ادامه خواهد داشت و پس از آن سرور ها به حالت عادی باز خواهند گشت
در حال حاضر سایت شما دارای هیچ خطایی نمیباشد و در دسترس است در صورتیکه اختلالی مشاهده میکنید مطمئناً در رنج آیپی شرکت سرویس دهنده
اینترنت شماست و پس از اعمال تغییرات از فردا 8 صبح بر طرف خواهد شد لطفاً به منظور تمرکز پشتیبانی بر تعمیر شبکه از پیگیری مجدد این درخواست پشتیبانی تا فردا 8 صبح خودداری فرمایید
پس از تقویت و بروزرسانی شبکه از فردا 8 صبح شبکه مطمئن و قویتری در اختیار شما قرار خواهد گرفت
موفق باشید
-----------------
هم اکنون هیچ مشکلی وجود نداره
منم اونجا هاست دارم
5 درصد بازدید کنندگان من از ترکیه بودن و هر روز فایروال من بیش از 40 آی پی رو مسدود میکرد...
بعد از حل شدن این مشکل بازدید کنندگان خارجی من کم شد و رتبه پایین اومد. اما دیگه آی پی کسی مسدود نشد
اما سرعت سایت کم شده
قصد دارم سایتم رو به هاست ایرانی انتقال بدم
صحبت کردم باهاشان و خودشون بسته بودن.
یه هاستینگ دیگه هم به همین صورت بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)