-
October 30th, 2014, 03:35
در کدوم بانک های کشورهای اروپایی میشه ثبت نام جهت دریافت ویزای مجازی کرد؟
در کدوم بانک های کشورهای اروپایی میشه ثبت نام جهت دریافت ویزای مجازی کرد؟
مشکلی جهت ثبت نام به خاطر مسائلی از قبیل پاسپورت و اینها نیست
من یه چند تایی بانک در اوردم اما اگر دوستانی با کشورهای روسیه و انگلیس و از این قبیل جاها کار کردن و راضی هستن دو سه نمونه برای دریافت ویزا کارت مجازی قابل شارژ و غیر قابل شارژ نتصل به پیپال و از این قبیل موارد معرفی کنن تا ما هم از کار و زندگی نمونیم
پیشاپیش سپاس از مسائدت و پاسخ های عزیزان
-
-
October 30th, 2014 03:35
# ADS
-
October 30th, 2014, 04:45
عضو جدید
پاسخ : در کدوم بانک های کشورهای اروپایی میشه ثبت نام جهت دریافت ویزای مجازی کرد؟
شماره تماس جدید وی تایم - 09112126115
-
-
October 30th, 2014, 16:16
پاسخ : در کدوم بانک های کشورهای اروپایی میشه ثبت نام جهت دریافت ویزای مجازی کرد؟

نوشته اصلی توسط
Wool
من اینها رو بررسی کردم اگر بانکهای دیگه ای هم هست لطفا معرفی کنید نیازی هم نیست حتما با این تبادل مشترک بانکی و پولی داشته باشن
سپاس
-
-
October 30th, 2014, 16:25
عضو دائم
فیزیکی میخواهید یا مجازی؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 30th, 2014, 20:59
مجازیکفایت می کنه فقط کارمو را بندازه . برخی به عنوان واسطه اقدام به فروش می کنن تمایلی ندارم . می خوام اگر امکانش باشه شخصا اقدام به خرید کنم
سپاس
-
-
October 30th, 2014, 21:07
عضو دائم
مجازی انواع مختلفی دارد فقط واسه وری فای پیپال میخواهید یا اینکه پرداخت ارزی و قابل شارژ و...؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 31st, 2014, 00:25

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
مجازی انواع مختلفی دارد فقط واسه وری فای پیپال میخواهید یا اینکه پرداخت ارزی و قابل شارژ و...؟
هم قابلشارژ هم پرداخت ارزی کلا هر چی خدمات بیشتر بهتر . اگر مجازی بدون قابلیت شارژ بود هم بود موردی نداره فقط معرفی کنید که بشه برای خرید اقدام کرد . هر بانکی که فکر می کنید خدمات رو می ده معرفی کنید البته نیاز به رفتن حظوری نباشه
کلا امیدوارم بدونید چه نوع سرویسی می خوام و ایده آلی که برای شما هست برای بنده هم هست
سپاس
-