سلام
دوستان به نظرتون تو بانک مسکن یا صادرات یا ملت تو کدوم بانک برای گرفتن دسته چک راحت تره و اینکه دوستان این سه بانک رو اینترنت بانکش رو استفاده کردن آنلاین هست یا نه و اینکه قسمت برای دسته چک داره
سلام
دوستان به نظرتون تو بانک مسکن یا صادرات یا ملت تو کدوم بانک برای گرفتن دسته چک راحت تره و اینکه دوستان این سه بانک رو اینترنت بانکش رو استفاده کردن آنلاین هست یا نه و اینکه قسمت برای دسته چک داره
سلام
ملت بهترین هست ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
هر بانکی بخواهید بگیرید بار اول یگ ماهی دوندگی دارد استعلام و ... رفاع دارم خوب است ولی مراحل اداری و ... ادیت می کنند سامان هم خوب است و هم صادرات
با سلام و درود
ملت بهترین و برترین بانک ب رای خدمات الکترونیک در ایران است
موفق و سربلند باشید
دسته چک کرفتن که کاری نداره همه راحته / یه درخواست میدی اونام یک استعلام میگیرن بعد میگن بیا دسته چک آماده هست .
از من میشنوی دسته چک نگیر که فردا باید ظامن همه بشیبعدم دردسرش واسه خودت میشه
اینترنت بانک ، بانک ملت که بنده استفاده میکنم عالیست .
کارت پایان خدمت میخواد؟
بانک ملت کاملا خصوصی شده یا اینکه بخشی از سهامش رو دولت گرفته تو بورس گذاشته؟همینطور صادرات
تو این دوتا بانک معرف میخواد برای دسته چک؟
ضامن باید حتما دسته چک داشته باشه منظورم همون معرف هست
سلام
ملت بهتر هست
و طبق قانون جدید فقط به حساب های جاری دست چک میدهند
من دفعه اول هستش که میشنوم. فکر نمیکنم اینطور باشه.ملت کارت پایان خدمت میخواد
قبلا هم همینطور بود. فقط حساب جاری میتونه دسته چک داشته باشه.طبق قانون جدید فقط به حساب های جاری دست چک میدهند
جاری سیبا داشته باشید میدن.به حساب سیبای ما نمیدن؟
برای گرفتن دسته چک، مراجعه میفرمایید به بانک، استعلام میگیرند براتون (معمولا حداکثر یک هفته ای میرسه و تا یکماه معتبره) ، با مدارک تشریف میبرید شعبه. ضمنا یک نفر معرف (نه ضامن! ) هم نیاز دارید که در همان بانک حساب جاری داشته باشه (مشخصاتش را مینویسه، امضا میکنه و در شعبه خودش امضایش را تایید میکنه) .... بعد از چند روز هم تشریف میبرین دسته چکتون را که معمولا دفعه اول 10برگی هست را تحویل میگیرید. بایستی موقع تحویل، حتما تعداد برگه ها را بشمارید و با شماره سریال برگه ابتدایی و انتهایی چک کنید. همین!
برای اینترنت بانک هم جدا اقدام میکنید. بانکهای صادرات و ملی شما را ملزم به خرید otp میکنند. در بانکهای دیگر، خرید otp اختیاری است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)