سلام،
پیشنهاد میکنم در رابطه با نحوه درج آگهی در سایت اطلاع رسانی کنید تا سایر دوستان مثل من متضرر نشوند.
موفق باشید.
سلام،
پیشنهاد میکنم در رابطه با نحوه درج آگهی در سایت اطلاع رسانی کنید تا سایر دوستان مثل من متضرر نشوند.
موفق باشید.
سلام . می خوایین آگهی تو سایت بدین ؟
به این صفحه مراجعه کنید :
تماس با ما - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
یا با وحید تماس بگیرید.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
مواقم ، وحید قیمت ها رو public کن :D
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
بهترین گزینه تبلیغ همان اسپاسنر شدن برای سایتهای بزرگ هست.البته بزرگ نه رنک چند میلیون الکسا!
ما خودمون از هاستینگ اسپانسر سایت استفاده میکنیم! خدمات ما بیشتر مربوط به پشتیبانی نرمافزار MyBB میشه: پشتیبانی فارسی MyBB - خدمات ویژه
ممکنه خیلی از دوستانیکه دنبال راهاندازی Forum هستند از وجود این خدمات اطلاع نداشته باشند. به همین دلیل میخواستم در این سایت اطلاع رسانی کنم. البته اگه به هر دلیل امکان درج آگهی وجود نداره، استرداد وجه هم میتونه گزینهی خوبی باشه!![]()
سعید جان شما 2 ماه قبل پول ریختید و گفتید خبر میکنم تا قرار بدید
من 1 هفته نبودم بعد یه هفته جواب ایمیلتون رو دادم و گفتم با من تماس بگیرید
ولی ایمیلی از شما دریافت نکردم ! در صورتی که میخواستم بدونم از کی قرار بردم بنر رو توی سایت !
ممنون میشم از طریق پیغام خصوصی بگید من از کی 1 ماه شما رو بنرتون رو قرار بدم !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
پس همونطور که حدس زده بودم ایمیل من به دست شما نرسیده. چشم، از طریق پیام خصوصی تماس میگیرم.
اگه هزینه تبلیغات رو پابلیک کنید خیلی بهتره.
----------------------------
(می بخشید آقا سعید توی تاپیکتون دخالت کردم! گفتم دیگه تاپیک جدا برای این سوالم نزنم.)
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)