-
October 14th, 2014, 14:45
راه اندازی سایت روی شبکه خانگی وای فای
سلام
وقت بخیر دوستان
فقط یه را هنمایی خواستم اگر مقدور هست
بنده سیستم های سایت ساز و یا پورتال های زیادی با ایکس مپ و ومپ و و.. روی سیستم خودم نصب کردم و استفاده کردم
ولی حالا می خوام را هنمایی بفرمایید که چطور می توانم که یه سایت و یا پورتالی را که بر روی سیستم خودم نصب کردم را از طریق وای بین اطرافیانم چه اون هایی که کامپیوتر دارند و چه اونهایی که موبایل و تبلت دارند به اشتراک بزارم
یعنی با مثلا با وارد کردن آدرس http://localhost/joomla بینند سایت را البته فقط از طریق وای فای که اون هم براحتی بتونند به اون کامپیوتر سرور کانکت شن و با وارد کردن آدر سایت را ببینند
-
-
October 14th, 2014 14:45
# ADS
-
October 14th, 2014, 15:37
عضو دائم
پاسخ : راه اندازی سایت روی شبکه خانگی وای فای
سلام
اگر فایروال سیستم فعاله، باید دسترسی پورت 80 رو از فایروال باز کنید.
بعد computer name رو از سیستم در بیارید
آدرسی که به بقیه می دهید به صورت http://computername/joomla خواهد بود
-
تعداد تشکر ها ازMetalik به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2014, 15:52

نوشته اصلی توسط
Metalik
سلام
اگر فایروال سیستم فعاله، باید دسترسی پورت 80 رو از فایروال باز کنید.
بعد computer name رو از سیستم در بیارید
آدرسی که به بقیه می دهید به صورت
http://computername/joomla خواهد بود
اول تشکر می کنم از جواب تون
بعد سوال من اول باید چه سخت افزاری و چطور راه بندازم که برفرض یه موبایل که وای فایش روشن هست اول کانکت بشه بعد بره تو مرورگر و اون آدرس را که فرمودید بزنه و وارد شه
سوال دوم نمیشه بجای اون آدرس آی پی گزاشت؟
-
-
October 14th, 2014, 20:07
عضو انجمن
درود
از dhcp مودم آی پی جاری رو استخراج کنید به این صورت هست
192.168.1.X اما اگه منظور شما ای پی استاتیک هست باید خریداری کنید
ماهیانه از 7 الی 15 هزارتومان بسته به فراهم کننده اینترنت شما هزینه بره
موفق باشید
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
تعداد تشکر ها از softlayer به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2014, 21:42

نوشته اصلی توسط
softlayer
درود
از dhcp مودم آی پی جاری رو استخراج کنید به این صورت هست
192.168.1.X اما اگه منظور شما ای پی استاتیک هست باید خریداری کنید
ماهیانه از 7 الی 15 هزارتومان بسته به فراهم کننده اینترنت شما هزینه بره
موفق باشید
آقا من آی پی استاتیک نمی خوام بگیرم
فقط می خوام هرکی وای فای داشته باشه و بدون دسترسی به اینترنت
بتونه با وراد کردن آدرس یا آپی توی مرورگرش به سایت دسترسی پیدا کنه
-
-
October 14th, 2014, 21:51
عضو دائم
دوست عزیز در صورت نیاز به راه اندازی سایت روی شبکه محلی نیازی به ای پی اختصاصی وجود ندارد
فقط ای پی سیستم خود را ازطریق مودم یا به صورت دستی ثابت کنید
درمورد سخت افراز:
هیچ سخت افزار خاصی بجز کارت شبکه (اگر میخواید سیستم اصلی هم با وای فای وصل شود کارت شبکه وای فای) نیازی نیست
به راحتی با یک سی پی یو قدیمی 1 هسته و 128 مگابایت رم و به میزان لازم هارد دیسک روی سیستم عامل xp قابل راه اندازی است!
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید
-
October 14th, 2014, 23:38

نوشته اصلی توسط
jahromweb
دوست عزیز در صورت نیاز به راه اندازی سایت روی شبکه محلی نیازی به ای پی اختصاصی وجود ندارد
فقط ای پی سیستم خود را ازطریق مودم یا به صورت دستی ثابت کنید
درمورد سخت افراز:
هیچ سخت افزار خاصی بجز کارت شبکه (اگر میخواید سیستم اصلی هم با وای فای وصل شود کارت شبکه وای فای) نیازی نیست
به راحتی با یک سی پی یو قدیمی 1 هسته و 128 مگابایت رم و به میزان لازم هارد دیسک روی سیستم عامل xp قابل راه اندازی است!
ببخشید منظورم اینه که من سایت را روی لوکال بالا آوردم و نرم افزار های ایکس مپ را هم نصب کردم و با اون نرم افزار سایت را بالا آوردم
ولی حالا می خوام که این کامپیوترم که الان سایت روش هست و با ایکس مپ بالا اومده دیگران هم با ورارد کردن آدرس همین پوشه سایتم
اون را مشاهده کنند البته نه با وصل شدن به اینترنت
خب سوال ام اینه باید مودم روترم را چطور تنظیم کنم که همین کامپیوترم که سایت روش هست بشه سرور وهر کس از طریق وای فای وصل شده به همین مودمم
بتونه باورد کردن آدرس اون پوشه توی لوکال هاست
بتونه سایت را ببینه
یعنی شبیه یه چیزس مثل این سیستم های اتوماسیون که فقط توی خود همون شرکت میشه ورد شد
-
-
October 15th, 2014, 00:42
عزیز خیلی خیلی راحته اول مضوع رو برای خودت سخت نگیر
1- فایروال کامپیوتر رو خاموش کن انتی ویروس رو غیر فهال کن
2- کامپیوتری که روش سرور وصل هست رو به مودم خودت (مودم adsl که وایفای داره) وصل کن حالا یا وایفا یا با با کابل
تا اینجا مودمت به سیستمی که روش سایت هست وصله ایپی این کامپیوتر رو بردار مهمولا با 192.168.1.1 جور ایپی ها هست مثلا الان ایپی کامپیوتری که روش سایت راه انداختین اینه 192.168.1.102 حالا شما میای جای http://localhost/site/index.php اینو مینویسی توی کامپیوتر های دیگه یا تبلت که وصل هستن به وایفای adsl
http://l192.168.1.102/site/index.php
بعد سایت باز میشه
حالا اگر خواستی جای ایپی و لوکال هاست اسم دامین واقهی بزاری باید 1 سیستم دیگه روش dns سرور راهخ بندازی و اسم دامین توش بنویسی و اون ایپی رو a رکوردش رو بنویسی و داخل مودم توی تنظیمات dhcp ادرس dns رو به ادرس ایپی این سیستمه که dns روش را انداختی عوض کنی
اگرم نتونستی انجام بدی پیام خصوصی کن تا بیشتر راحنماییت کنم
-
تعداد تشکر ها از ss_movies به دلیل پست مفید
-
October 15th, 2014, 01:20
سلام . لطفا اگر انتی ویروس دارین یا اونو پاک کنین یا از طریق اموزش های درون اینترنت پورت 80 رو باز کنید
فایروال کامپیوتر را هم خاموش کنید . حالا مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید
1) به control panel رفته و به قسمت network connection بروید
2)اگر ویندوز 7 یا 8 دارید از لیست سمت چپ change adapter را بزنید و Local Area Connection را باز کنید
3) از قسمت propertis درون لیست ipv4 را پیدا کرده و باز کنید و به سیستم ای پی دهید
ipaddress : 192.168.1.20
Networkmask : 255.255.255.0
Gateway: 192.168.1.1
خب حالا اوکی کنید و تنظیمات رو ذخیره کنید
4) حال وارد مرورگر شده و ای پی مودم را وارد کرده و وارد مودم شوید . به دنبال DMZ گشته و ای پی کامپیوتر را درون ان قرار دهید و دوباره به دنبال port forwarding بگردید . Startport و endport را 80 بگذارید و در قسمت ای پی ادرس . ای پی کامپیوتر خود راوارد کنید
تنظیمات انجام شده . برای اینکه دیگر سیستم ها دسترسی داشته باشند لوکال هاست را روشن کرده . ای پی کامپیوتر را درون مرورگر وارد کنید
اکثرا برای انتقال فایل بدون وجود کابل از این روش استفاده میکردیم و به خوبی جواب میداد
امیدوارم مفید بوده باشه
-
تعداد تشکر ها از cityhost به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2014, 00:33

نوشته اصلی توسط
cityhost
سلام . لطفا اگر انتی ویروس دارین یا اونو پاک کنین یا از طریق اموزش های درون اینترنت پورت 80 رو باز کنید
2)اگر ویندوز 7 یا 8 دارید از لیست سمت چپ change adapter را بزنید و Local Area Connection را باز کنید
3) از قسمت propertis درون لیست ipv4 را پیدا کرده و باز کنید و به سیستم ای پی دهید
4) حال وارد مرورگر شده و ای پی مودم را وارد کرده و وارد مودم شوید . به دنبال DMZ گشته و ای پی کامپیوتر را درون ان قرار دهید و دوباره به دنبال port forwarding بگردید . Startport و endport را 80 بگذارید و در قسمت ای پی ادرس . ای پی کامپیوتر خود راوارد کنید
تنظیمات انجام شده . برای اینکه دیگر سیستم ها دسترسی داشته باشند لوکال هاست را روشن کرده . ای پی کامپیوتر را درون مرورگر وارد کنید
اکثرا برای انتقال فایل بدون وجود کابل از این روش استفاده میکردیم و به خوبی جواب میداد
امیدوارم مفید بوده باشه
خوشبختانه چون مودم adsl من هم +روتر + وای فای به همین خاطر کارهایی که بالا فرموردید را سریع انجام دادم وراه افتاد کارم
واقعا ممنون و سپاسگزارم از همه بچه های انجمن که کمک کردند انشا الله که خدا زندگی پر خیر و برکتی بهتون بده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
cityhost
امیدوارم مفید بوده باشه
خوشبختانه چون مودم adsl من هم +روتر + وای فای به همین خاطر کارهایی که بالا فرموردید را سریع انجام دادم وراه افتاد کارم
واقعا ممنون و سپاسگزارم از همه بچه های انجمن که کمک کردند انشا الله که خدا زندگی پر خیر و برکتی بهتون بده
-