-
September 23rd, 2014, 09:55
عضو انجمن
مشکل در خرید از تم فارست توسط payment24
سلام دوستان و همکاران عزیز,
من 3 روز پیش توسط payment24 یه قالبی از سایت تم فارست خریداری کردم و خیلی سریع خرید رو برام انجام دادن و خیلی ممنونم ازشون ، اما هنوز قالب به دستم نرسیده و در پنل کاربری من در تم فارست هیچ اثری از سفارش بنده ، قالب بنده ، فاکتور بنده ، پرداختی های بنده و... نیست!!!
همون 3 روز پیش هم به تم فارست تیکت زدم ایمیل هم دادم گفتم که پول دادیم ولی قالب ندادین و مدارک لازم ارسال کردم که نشون میده پول واریز شده! ولی جوابی ندادن اصلا...
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
-
-
September 23rd, 2014 09:55
# ADS
-
September 23rd, 2014, 10:33
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در خرید از تم فارست توسط payment24
آیا رسیدپرداخت هم ضمیمه کردید براشون ؟
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
-
September 23rd, 2014, 10:39
فقط شماره تراکنش پرداخت را ارسال کرده اید ؟
طی همکاری هایی که قبلا با جناب شهیدان داشتیم در اکثر موارد از ایمیل شخصی خودشون برای پنل های کاربری استفاده میکردند.
مطمئن هستید که پنلی که بهتون دادند موردی نداشته است و همان پنل اصلی می باشد ؟
علت جواب ندادن تم فرست هم فکر میکنم از این باشد که فکر میکنند شما دروغ می گوید!
-
-
September 23rd, 2014, 10:49
عضو انجمن
همان اطلاعاتی را که payment24 دادن براشون ارسال کردم ، که پرداخت انجام دادن و ایمیل خودشونم هست.
Yas-Host,
شما میگید یعنی امکان داره خرید رو با حساب کاربری خودم در تم فارست انجام نداده باشن؟ من دقیقا همین احتمال رو به payment24 تیکت کردم ولی بیش از 24 ساعت گذشته و جوابی ندادن! قبل از سفارش در سایت تم فارست عضو شدم و payment24 اطلاعات حساب کاربری منو گرفت که سفارش ثبت کنه ، ولی هیچ خبری نیست...
جالب اینه که هیچگونه ایمیلی هم از طرف تم فارست دریافت نکردم که آقا سفارشی برای شما در سایت تم فارست ثبت شده و... (از طرف تم فارست هیچ ایمیلی برای من نیومده به جز ایمیل فعال کننده هنگامی که عضو میشدم)
-
-
September 23rd, 2014, 11:00

نوشته اصلی توسط
Azarin Web
همان اطلاعاتی را که payment24 دادن براشون ارسال کردم ، که پرداخت انجام دادن و ایمیل خودشونم هست.
Yas-Host,
شما میگید یعنی امکان داره خرید رو با حساب کاربری خودم در تم فارست انجام نداده باشن؟ من دقیقا همین احتمال رو به payment24 تیکت کردم ولی بیش از 24 ساعت گذشته و جوابی ندادن! قبل از سفارش در سایت تم فارست عضو شدم و payment24 اطلاعات حساب کاربری منو گرفت که سفارش ثبت کنه ، ولی هیچ خبری نیست...
جالب اینه که هیچگونه ایمیلی هم از طرف تم فارست دریافت نکردم که آقا سفارشی برای شما در سایت تم فارست ثبت شده و... (از طرف تم فارست هیچ ایمیلی برای من نیومده به جز ایمیل فعال کننده هنگامی که عضو میشدم)
پس 100درصد با حساب کاربری خودشون و ایمیل شخصی خودشون پرداخت رو براتون انجام دادند!
چند بار نیز برای یک سری موارد حدود 24 ساعت طول کشید تا سفارش خود ما را انجام دادند و در اخر هم هزینه توسط سایت سرویس دهنده refund داده شده است!
بهتر است همیشه با ایجاد یک پی پال قانونی (نیمه قانونی) و پرداخت توسط ویزا یا حساب هایی که مشکل دار نباشند پرداخت های خودتون رو شخصی انجام دهید
امیدوارم مشکل هر چه زودتر برطرف شود.
در ضمن اگر می شود لینک قالب / اسکریپت / پلاگین خود در تم فرست رو ارسال کنید تا ببینم در سیستم موجود هست که بصورت رایگان در اختیارتون قرار بدم 
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2014, 11:55
عضو انجمن
company_hosting,
دوست عزیز در حال حاضر شرایط اینطور هست و ما از طریق سایت payment24 سفارش ثبت کردیم ، اگر مشکلی بوده باید به ما میگفتن ، نه اینکه پول بدیم بعد هیچی دستمون نباشه!

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
پس 100درصد با حساب کاربری خودشون و ایمیل شخصی خودشون پرداخت رو براتون انجام دادند!
چند بار نیز برای یک سری موارد حدود 24 ساعت طول کشید تا سفارش خود ما را انجام دادند و در اخر هم هزینه توسط سایت سرویس دهنده refund داده شده است!
بهتر است همیشه با ایجاد یک پی پال قانونی (نیمه قانونی) و پرداخت توسط ویزا یا حساب هایی که مشکل دار نباشند پرداخت های خودتون رو شخصی انجام دهید
امیدوارم مشکل هر چه زودتر برطرف شود.
در ضمن اگر می شود لینک قالب / اسکریپت / پلاگین خود در تم فرست رو ارسال کنید تا ببینم در سیستم موجود هست که بصورت رایگان در اختیارتون قرار بدم
پیروز باشید
حق با شماست ، اشتباه کردم این یکبار رو اومدم با واسطه خرید کنم ، من گفتم خرید از دیتاسنترهارو خودم انجام میدم دیگه تم فارست چیزی نیست که میدم payment24 پرداخت کنه (عجله هم داشتم) ولی سایت تم فارست داره اذیت میکنه..... قالب برای کسی میخوام ، گشتم رایگان نبود و امیدوارم هیچوقت نباشه!
خیلی بده بخرم بعد فرداش ببینم رایگان همه جا پخش شده 
- - - Updated - - -
دوستان سایت payment24 جواب داد ، گفتن که مشکل از ما نیست ما پرداخت کردیم و مشکل از evanto یا همون تم فارست هست. یعنی تم فارست تا 100 سال جواب من رو ندن من نمیتونم کاری کنم؟ در ضمن نه ایمیلی مربوط به سفارش دارم نه هیستوری و چیزی در حساب کاربری تیم فراستم که نشون بده سفارشی داده شده فاکتوری پرداخت شده و....
واقعا باید چکار کنم؟ کسانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم حتما پست بدن
با تشکر
-
-
September 23rd, 2014, 12:48
عضو انجمن
میشه قالبتون رو بفرمائید تا ببینم اگر موجوده تقدیم کنم ؟
-
-
September 23rd, 2014, 13:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
modiranhosting
میشه قالبتون رو بفرمائید تا ببینم اگر موجوده تقدیم کنم ؟
خیر متاسفانه ، توانایی ریپ قالب را دارم اما خرید کردم و پول دادم ، انتظار دارم از تم فارست قالب دریافت کنم
-
-
September 23rd, 2014, 13:22
بنده قالب های اصلی تم فرست رو دارم!
در صورت نیاز اعلام کنید تا ببینم موجود هست یا خیر 
در کار ریپ نیستیم!
-
-
September 23rd, 2014, 13:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Azarin Web
خیر متاسفانه ، توانایی ریپ قالب را دارم اما خرید کردم و پول دادم ، انتظار دارم از تم فارست قالب دریافت کنم

قالب ها موجوده ریپ کجا بود دوست عزیز !
-