-
June 29th, 2010, 15:11
-
-
June 29th, 2010 15:11
# ADS
-
June 29th, 2010, 15:30
عضو دائم
پاسخ : هاست Cpanel(نامحدود) زیر قیمت کف بازار!!!
می خوام شما بگید که کمترین قیمتی که تاحالا دیدید، چقدر بوده؟
رايگان!
می خوام بازار هاست لینوکس(cpanel) رو بتر***م.
همين الان تركيده كه چي،ببخشيد...!
الان قميت پايين ريختس...كم مونده سرور و ديتاسنتر مجاني هم بدن!!
اگه واقعا قصد داريد بتركنونيد با كيفيت در سرويس و پشتيباني اين كار رو بكنيد نه قيمت...
نظر شخصي ام بود
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2010, 15:34
مفتاد تومن . قبل از شما خیلی ها خواستن بازار رو بتر***ن ولی خودشون ترکیدن و رفتن نمونه ا ش چند رنگ ها و ..
بازار هاستینگ ایران اشباع شده هست سرچ بزنید هاست 20000 صفحه گوگل میاره یه سری شرکت ها از قبل بودن و درست حسابی کار میکنن دارن خوب پول در میارن یه سری هم دارن برای 1 مشتری با هم جنگ میکنن .
-
تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2010, 15:38
عضو جدید
الان هاست مثل چی ریخته ..
ولی هاست داریم تا هاست.....
اگر هاست مرغوب باشه و قیمتش ارزون باشه اونوقت میتونید بگید که بازار را میخوام بازار را در دست بگیرم
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
الان هاست مثل چی ریخته ..
ولی هاست داریم تا هاست.....
اگر هاست مرغوب باشه و قیمتش ارزون باشه اونوقت میتونید بگید که بازار را میخوام بازار را در دست بگیرم
-
-
June 29th, 2010, 15:50
عضو جدید
قیمت پایین دلیل بر بی کیفیتی نیست، هدف من اینه که داشتن وب سایت رو توی ایران فرهنگ سازی کنم و اون رو آسون کنم. هم از روی فروش هاست سود ببرم هم نصب اسکریپت و طراحی هاش هم وقتی می بینم که باعث راه اندازی یه عالمه وب سایت شدم، از کار خودم لذت ببرم.

نوشته اصلی توسط
hello
رايگان!
من یک هفته اینترنت رو گشتم. شخم زدم، زیر و رو کردم. هاست cpanel رایگان نیست!
اگه هست خب به منم بدید، یه چندتا سایتم روی زمین مونده، روی اونا هاست بزنم.
دارم حرف از Cpanel با امکانات نامحدود، کیفیت و پشتیبانی خوب و قیمت ارزون می زنم!
یه چندتا از اون قیمت های ارزون و رایگان که می گید (لینوکسCpanel) رو بدید منم ببینم... منتظرم
ویرایش توسط EmRa228 : June 29th, 2010 در ساعت 15:53
-
-
June 29th, 2010, 15:59
عضو انجمن
با اجازه اساتید
قیمت که زیاده والا
مدل های مختلف داریم
59.000 نامحدود 1 ساله
5000 نامحدود ماهیانه
1.000.000 نامحدود سالیانه
همجوره هست
-
-
June 29th, 2010, 16:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
EmRa228
دارم حرف از Cpanel با امکانات نامحدود، کیفیت و پشتیبانی خوب و قیمت ارزون می زنم!
اینایی که گفتید جمع نقیضین هستند (در علم منطق)، چون در عقل و منطق ، پشتیبانی عالی و کیفیت عالی با قیمت ارزون جور در نمیاد .
موفق باشید
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2010, 16:09
عضو دائم
من یک هفته اینترنت رو گشتم. شخم زدم، زیر و رو کردم. هاست cpanel رایگان نیست!
اگه هست خب به منم بدید، یه چندتا سایتم روی زمین مونده، روی اونا هاست بزنم.
یه چندتا از اون قیمت های ارزون و رایگان که می گید (لینوکسCpanel) رو بدید منم ببینم... منتظرم
چند وقت پيش يك تاپيك بود 5 گيگ هاست رايگان سي پنل!!!منم گرفتم ولي بعد يك مدت همه اكانت ها رو ساسپند كردن رفت.وقتي الان طرف مياد سرور مجازي ميده 5 تومن!ديگه چه انتظاري داريد...
قیمت پایین دلیل بر بی کیفیتی نیست، هدف من اینه که داشتن وب سایت رو توی ایران فرهنگ سازی کنم و اون رو آسون کنم. هم از روی فروش هاست سود ببرم هم نصب اسکریپت و طراحی هاش هم وقتی می بینم که باعث راه اندازی یه عالمه وب سایت شدم، از کار خودم لذت ببرم.
وقتي سرور با كيفيت بگيريد ماهيانه هزينه بالايي داره،براي پشتيباني 24 ساعته تلفني بايد چند نفر رو استخدام كنيد.اگر اين پولها رو از جيبتون مي ديد و ارزون ميديد خب خوبه!
درسته قيمت پايين نشانه بي كيفتي نيست ولي ملاك مهمي هم براي شناسايي هاستينگ هاي بي كيفيت مي تونه باشه ولي برعكس قيمت بالا به هيچ وجه نمي تونه ملاك كيفيت باشه.
اگه ميخوايد موفق بشيد قيمتي متعادل رو در پيش بگيريد،با اين كار هم خودتون سودتون رو مي كنيد،هم بازار هاست رو خراب نمي كنيد،هم بعد 4 ماه به دليل ضرر و زيان يا مسائل ديگه مجبور نيستيد هاستينگتون رو جمع كنيد در بريد!...(منظورم با شما نيست،كلي مي گم...نمونه هاش تو انجمن هست)
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2010, 16:26

نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
اینایی که گفتید جمع نقیضین هستند (در علم منطق)، چون در عقل و منطق ، پشتیبانی عالی و کیفیت عالی با قیمت ارزون جور در نمیاد .
موفق باشید
دقیقا همینه کیفیت و ساپورت با قیمت رابطه مستقیم دارند الان ارزون ترین هاست ها کمتر از 4 یا 5 دلار در ماه نیست که میشه سالی 50 تا 60 دلار تازه اونها مثل بلو هاست نزدیک 1 میلیون یوزر دارند یا جاست هاست یا هاست گیتور اگه میخوای خودت رو با اونها مقایسه کنی نمیتونی چون اولا امکانات اونها رو نداری دوما دانش و اطلاعات اونها رو هم نداری مشتری های ایرانی ادم های خرابکاری هستند یا در حال اسپم زدن هستند یا دنبال اسکریپ نال هستند یا سی ام اس هایی که استفاده میکنند از امنیت پایینی برخورداره که همش میشه مشکل .
ارزون فروختن همیشه نتیجه عکس داده مگرنه همه فرونشده های اینجا در سطر شرکت های هاستینگ ایران بودند .شرکت یا موسسه یا هرجایی که میخواد سرویسی رو خریداری کنه اول اعتبار و ادرس و سایت و تلفن و شماره ثبت و لیست مشتری ها رو میبینه .بعدش میاد خرید میکنه قیمت هم اصلا براش مهم نیست ولی کسی که قیمت براش مهمه دنبال ارزونی هست و مشتری که دنبال ارزونی هست = دردسر
-
تعداد تشکر ها ازLoveLife به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2010, 17:23
عضو انجمن
این یک صحبت بی حساب و کتاب هست و تمام کسانی که این کار رو انجام دادن زود ورشکست شدن و جمع کردن! نه تنها این کار بلکه حتی کسانی که با قیمت های ارزون هم هاست میدن دارن ورشکست میشن و خیلیاشون هم ورشکست شدن!!! کسانی که یه رک ازدیتا سنتر رو میخریدند و یا اینکه سرورهاشون هم کولو شده بوده و هزینه چندانی براشون نداشته هم بسیار دیده شده که همین الان بزور در جای خودشون ایستادند و توی این بازار هاستینگ ایران شاید مرده های متحرکی بیش نیستند که فقط منتظر آینده ی بهتر هستند!
حتی اونایی که دارن با قیمت متعادل هم هاست میفروشن هم الان به زور در جای خودشون استوار هستند!
یه سرور ظرفیتی داره ! اگه میبینید که مثلا" هارد یک سرور مثلا" 1000 گیگ هست دلیل بر این نیست که 1000 تا اکانت یک گیگ روش بشه فروخت!
گفته میشه که بهترین منیجرهای سرور که معمولا" مهندسای لینوکس خبره و حرفه ای هستند هم به سختی روی سرورهای قولشون 1000 تا اکانت قرار میدن ! اونم با هزارتا شرط و محدودیت برای اکانت ها! این موارد رو خود دیتاسنترها که سرور برای خودشون هست و منیجرها هم برای خودشون هستند و همه چیز براشون فراهمه هم نمیتونن انجام بدن !!! حالا اینکه یکی میاد میگه هاست مفتاد تومنی میده به نظر من توی هاستینگ هنوز بچه هست ! (البته جسارت نشه! ) ولی حقیقتش همینه
ویرایش توسط iacbook : June 29th, 2010 در ساعت 17:26
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید