-
September 19th, 2014, 14:44
عضو انجمن
چگونگی ساخت بسته پیامکی برای سایت؟
سلام
بعضی از سایتها رو دیدم که برای سایت خود در همراه اول و ایرانسل بسته پیامکی درست میکنند برای مثال با ارسال اسم سایت خود به 8282 متن ها ارسال میشه
و فکر کنم هم مدیر سایتها هم سود میکنند
خواستم ببینم چطوری میتونم اینطوری درست کنم
نمونه: مجله موبایل | مجله پدال
Rapident
tm.alian67 [at] gmail [dot] com
-
-
September 19th, 2014 14:44
# ADS
-
September 19th, 2014, 16:10
عضو انجمن
پاسخ : چگونگی ساخت بسته پیامکی برای سایت؟

نوشته اصلی توسط
p30nama
سلام
بعضی از سایتها رو دیدم که برای سایت خود در همراه اول و ایرانسل بسته پیامکی درست میکنند برای مثال با ارسال اسم سایت خود به 8282 متن ها ارسال میشه
نمونه:
مجله موبایل | مجله پدال
تا جايي كه اطلاع دارم اونها از سرويس ارزش افزوده يا Vas استفاده ميكنند به صورتي كه با اپراتور ايرانسل يا همراه اول قرارداد ميبندند و ايده جديدي در مورد همين خدمات پيام يا متن هاي موبايلي ميدهند كه بعد از موافقت اپراتور يه ميزان درصدي از سود براي كاربر و بقيه براي اپراتور در نظر گرفته ميشود
فقط اين نكته يادتون باشه كه اكثرا از پنل هاي پيامكي مثل فراپيامك كه اين قابليت توي مديريتش هست درخواست ميدهند.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
p30nama
سلام
نمونه:
مجله موبایل | مجله پدال
تا جايي كه اطلاع دارم اونها از سرويس ارزش افزوده يا Vas استفاده ميكنند به صورتي كه با اپراتور ايرانسل يا همراه اول قرارداد ميبندند و ايده جديدي در مورد همين خدمات پيام يا متن هاي موبايلي ميدهند كه بعد از موافقت اپراتور يه ميزان درصدي از سود براي كاربر و بقيه براي اپراتور در نظر گرفته ميشود
فقط اين نكته يادتون باشه كه اكثرا از پنل هاي پيامكي مثل فراپيامك كه اين قابليت توي مديريتش هست درخواست ميدهند.
-
تعداد تشکر ها ازsht-design به دلیل پست مفید