-
September 18th, 2014, 10:14
عضو جدید
موارد نیاز برای کانفیگ سرور اختصاصی
سلام دوستان گرامی من یک سرور اختصاصی آماده دارم ولی به دلیل مشکل مالی نمیتونم بدم کانفیگ کنن (هر کی گفتم کانفیگ کن گفت +150 تومن)
------------
تصمیم گرفتم خودم آستین بالا بزنم
هدف : سرویس دهی چت روم (میزبان سایت های چت روم)
نوع پنل : دایرکت ادمین با nginx
-----------------------------------------------------------------------
از دوستان تقاضا دارم اگر میتونن بگن چه کارهایی رو باید انجام بدم تا بتونم راه بندازم همه کارها رو خودم ... شما فقط بگید چه کارهایی باید بکنی من خودم میگردم نحوه اجرای اون کارو پیدا میکنم انجام میدم فقط بگید باید چه کارهایی باید انجام شه
به عنوان نمونه بگید مثلا : نصب دایرکت ادمین + امن سازی پوشه tmp + نصب CB2 برای کانفیگ nginx و .......................
هر موردی که شامل کانفیگ سرور میشه رو فقط تیترشو بگید بقیش با من - دوستان اینو دیگه دریغ نکنید
هم اکنون منتظر پاسخ های شما کاربران عزیز هستم @!
-
-
September 18th, 2014 10:14
# ADS
-
September 18th, 2014, 13:42
عضو دائم
پاسخ : موارد نیاز برای کانفیگ سرور اختصاصی
درود
تعدادی از کانفیگ های مورد نیاز را در لینک زیر میتونید مشاهده کنید معمولا در این حد اگر اصولی انجام شود برای سرورهای نرمال بخوبی کفایت میکند
کانفیگ سرورهای دایرکت ادمین
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
-
September 18th, 2014, 14:39
درود
از سایت مدیریت سرور زیر نیز می تونید استفاده کنید شاید مطالبش به دردتون خورد.
مدیریت سرور
-
-
September 18th, 2014, 14:44

نوشته اصلی توسط
djspammer
سلام دوستان گرامی من یک سرور اختصاصی آماده دارم ولی به دلیل مشکل مالی نمیتونم بدم کانفیگ کنن (هر کی گفتم کانفیگ کن گفت +150 تومن)
------------
تصمیم گرفتم خودم آستین بالا بزنم
هدف : سرویس دهی چت روم (میزبان سایت های چت روم)
نوع پنل : دایرکت ادمین با nginx
-----------------------------------------------------------------------
از دوستان تقاضا دارم اگر میتونن بگن چه کارهایی رو باید انجام بدم تا بتونم راه بندازم همه کارها رو خودم ... شما فقط بگید چه کارهایی باید بکنی من خودم میگردم نحوه اجرای اون کارو پیدا میکنم انجام میدم فقط بگید باید چه کارهایی باید انجام شه
به عنوان نمونه بگید مثلا : نصب دایرکت ادمین + امن سازی پوشه tmp + نصب CB2 برای کانفیگ nginx و .......................
هر موردی که شامل کانفیگ سرور میشه رو فقط تیترشو بگید بقیش با من - دوستان اینو دیگه دریغ نکنید
هم اکنون منتظر پاسخ های شما کاربران عزیز هستم @!
سلام
با بنده از طریق پ.خ یا یاهو در ارتباط باشید تا آموزش در اختیارتون قرار بدم.
-