-
September 21st, 2014, 17:13
تقسیم کردن فضای هارد در vps
با سلام خدمت دوستان
من vps windows server 2008 گرفتم که فقط یک درایو c دارد می خواستم بدونم که آیا بهتره که من درایو را به دو قسمت تقسیم کنم از لحاظ امنیتی خوبه چون اینطوری کل اطلاعاتم تو c ریخته میشه من میخوام اطلاعات کاربران سایتم که شامل عکس و pdf است رو تو درایو c نریزه چون windows تو این درایو است و ممکنه یه موقع با مشکل مواجه بشم یا بخوام سیستم عامل رو عوض کنم آیا درسته که من اینکار رو انجام بدم؟
با سپاس
-
-
September 21st, 2014 17:13
# ADS
-
September 21st, 2014, 17:16
عضو انجمن
پاسخ : تقسیم کردن فضای هارد در vps

نوشته اصلی توسط
neda_sh
با سلام خدمت دوستان
من vps windows server 2008 گرفتم که فقط یک درایو c دارد می خواستم بدونم که آیا بهتره که من درایو را به دو قسمت تقسیم کنم از لحاظ امنیتی خوبه چون اینطوری کل اطلاعاتم تو c ریخته میشه من میخوام اطلاعات کاربران سایتم که شامل عکس و pdf است رو تو درایو c نریزه چون windows تو این درایو است و ممکنه یه موقع با مشکل مواجه بشم یا بخوام سیستم عامل رو عوض کنم آیا درسته که من اینکار رو انجام بدم؟
با سپاس
باسلام بهتر هست دو تا درایو باشه ممکنه یکوقتی نیاز به تعویصض سیستم عامل بشه و در اینصورت اطلاعاتتون در درایو دیگه باقی میمونه
-
-
September 21st, 2014, 17:19

نوشته اصلی توسط
sitetheme
باسلام بهتر هست دو تا درایو باشه ممکنه یکوقتی نیاز به تعویصض سیستم عامل بشه و در اینصورت اطلاعاتتون در درایو دیگه باقی میمونه
ممنون از راهنماییتون من میخوام وب سایت پنل نصب کنم می خواستم بدونم با توجه به اینکه وب سایت پنل رو تو چه درایوی نصب کردم اطلاعات رو تو همون درایو میریزه منظورم اطلاعات کاربران سایت و خود سایت است.
با سپاس
-
-
September 21st, 2014, 17:47
عزیز سرور ریپیر شود هارد پاک می شود می توانین بک اپ بگیرید ولی ویندوز ریپیر هم می توانین انجام بدید
وب سایت پنل روی هر درایوی می توانین نصب کنین
-