هک شدن دامنه یعنی چی؟
آیا میشه دامنه رو پس گرفت؟
هک شدن دامنه یعنی چی؟
آیا میشه دامنه رو پس گرفت؟
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
منظور فکر کنم بدست گرفتن پنل دامین و انتقال اون به یک پنل دیگر است که از کنترل شما در بیاد.
فکر کنم به icann شکایت کنید بشه یک کاری کرد. ولی مطمئن نیستم
اگه بتوني ثابت كني مال شماست ميشه پس گرفت.
دومين ملي يا غير ملي؟
منظورم .com هست.
سو تفاهم پیش نیاد هنوز هک نشدم همه سوالاتم در مورد اینه که میخوام یک کار بزرگی راه بندازم اما ترسم از اینه که وقتی سایت گرفت هک شده و تمام زحماتم به باد بره.
مشخصات هم واقعی هست و کاملا معتبر که توسط یکی از معتبرترین شرکت ها ثبت شده از اون بایت نگرانی ندارم.
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
خود دامین گوگل که هک شد چطوری پس گرفتن یا بانک سامان اگه هک بشه چطوری میتونه دامینش رو بگیره؟
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
چرا این همه وسواس داری ؟
اگه بخوای با ترس و لرز شروع کنی 100% به بن بست خواهی خورد و موفق نخواهی شد.
Name.Com ثبت کن خودتو راحت کن! کسی ازت نمیپیچونه! به شرطی که ایمیلت هک نشه.
آره قبول دارم که وسواس به خرج میدم.
پ.ن : جایی سراغ دارید معتادان اینترنتی تو ایران رو معالجه کنن. من دیگه به اینترنت معتاد شدم فکر میکنم از عواقب اون هست. رفتم یک کاسپر با لایسنس از اواژنگ گرفتم چون مشکوک بودم که نکنه کاسپری ها طوری .... و خیلی از این طور چیزا.![]()
کاسپری ها چی؟
کار زیاد با کامپیوتر نوعی وسواس به نام وسواس فکری رو به ارمغان میاره
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
من به جز زمان خواب بیشتر اوقات جلوی کامپیوترم , یا دارم رو سایتم کار میکنم یا دارم میل میزنم یا دارم برنامه مینویسم یا دارمpcb طراحی میکنم یا یا یا و...
خسته نمیشم اما واقعا فکر میکنم باید یه کاری بکن این جوری نمیشه از روی پست هام میتونید متوجه بشید که تا کی بیدارم آخه خواب هم ندارم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)