-
July 29th, 2014, 12:03
عضو جدید
به مناسبت عيد سعيد فطر - ارائه درگاه پرداخت اختصاصی سامان , کاملا رایگان !
با سلام
ضمن تبريک عيد سعيد فطر و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه پر برکت
به پاس 30 روز طاعات و عبادات کاربران گرامي، به مناسبت عيد سعيد فطر،درگاه اختصاصی سامان به صورت کاملا رایگان به مدت 48 ساعت ارائه خواهد شد.
مزایای درگاه پرداخت اختصاصی:
- *با فعال سازی این درگاه شما یک درگاه کاملا اختصاصی با نام -برند و لوگوی خود در شبکه بانکی کشور خواهید داشت.
- *این درگاه کاملا اختصاصی بوده و در رفت و برگشت و در خود درگاه ,اطلاعاتی از جهان پی نمایش داده نخواهد شد.
هزینه فعال سازی : رایگان
کارمزد تراکنش ها :فقط 1%
کد تخفیف :jahanpay
توضیحات درگاه اختصاصی سامان : لینک
جهت سفارش به لینک زیر مراجعه و در هنگام سفارش از کد تخفیف : jahanpay استفاده فرمایید توجه نمایید که کد تخفیف اعلام شده فقط 48 ساعت اعتبار دارد.
* تعداد کاربرانی که میتوانند از کد تخفیف JahanPay استفاده کنند: 800
توضیحات درگاه اختصاصی سامان :درگاه اختصاصی جهان پی درگاهی است با اسم و لوگوی شما که توسط شرکت پرداخت الکترونیک جهان پی نزد یکی از شرکت های ارائه دهنده درگاه پرداخت (PSP)ایجاد می شود .برای استفاده از این درگاه شما باید به وبسرویس جدید جهان پی متصل شده و سپس مشتریان خود را مستقیما به بانک ارجاع دهید و بعد از برگشت به فروشگاه شما مجددا با اتصال به وبسرویس جهان پی عملیات verify را انجام بدید .کلیه عملیات اتصال به وبسرویس جهان پی در پشت پرده و در سمت سرور انجام می شود لذا پرداخت کننده کاملا در یک درگاه اختصاصی مبلغ را پرداخت میکند و نه درگاه واسط .
-
تعداد تشکر ها ازJahan Pay Co به دلیل پست مفید
ali269, alireza0037, Inc24, irank1, jahromweb, mahdi271, mehrshad13and11, paradiseserver, SaMaN0861, sor, کژدم
-
July 29th, 2014 12:03
# ADS
-
July 29th, 2014, 12:11
عضو جدید
پاسخ : به مناسبت عيد سعيد فطر - ارائه درگاه پرداخت اختصاصی سامان , کاملا رایگان !

نوشته اصلی توسط
ali269
عزیز مشکل درگاه اختصاصی برطرف نشده ؟ قبلا تیکت زده شده حدودا 3-4 ماه پیش فرمودید به زودی اما هنوز خبری نیست
با سلام
درگاه اختصاصی مشکلی ندارد که بخواهیم رفع کنیم اگر منظور شما در مورد پلاگین یا نحوه استفاده است باید از طریق تیکت پیگیری کنید.
-
-
July 29th, 2014, 18:34
عضو جدید
پاسخ : به مناسبت عيد سعيد فطر - ارائه درگاه پرداخت اختصاصی سامان , کاملا رایگان !
دوستانی که در سایت سفارش دادند اطلاعات درگاه را برامون ایمیل به info ایمیل کنند.
-
-
July 29th, 2014, 20:03
عضو انجمن
اطلاعات ارسال شد. منتظر درگاه هستیم
-
تعداد تشکر ها از paradiseserver به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2014, 21:17
عضو انجمن
سفارش دادم.اطلاعات فردا ارسال میکنم.ممنون از شما
-
تعداد تشکر ها از mahdi271 به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2014, 21:27
سرویس های جهان پی فوقالعادس! واقعا عالیه! توی یکسال همکاری هیچ مشکلی نداشتند!
-
تعداد تشکر ها از irank1 به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2014, 00:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
irank1
سرویس های جهان پی فوقالعادس! واقعا عالیه! توی یکسال همکاری هیچ مشکلی نداشتند!
ممنون نظر لطف شماست
-
-
July 30th, 2014, 01:22
عضو انجمن
با سلام
من قبلا ازشون درگاه گرفتم برای سایتم
کیفیت عالی
پشتیبانی عالی
تسویه حساب سریع
و همه چیز عالی
فقط پیشنهاد دارم : اگه یکم خدمات جدید ارایه بدین عالی میشه
مثلا !
درگاه افلاین که وصل شده به حسال جهان پی (ussd اگه اشتباه نکنم)
مثلا !
یه نرم افزار برای اندروید بزنید گه بشه حساب رو مدیرت کرد
مثلا !
یه سیستم همکاری در فروش کارت شارژ هم بزنید بد نیست
*نظر بنده بود / دیگه شدنی هست یا نه نمیدونم
ممنون واقعا ارزوی موفقیت دارم براتون + عیدتون مبارک باشه
-
تعداد تشکر ها ازsor به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2014, 02:01
عضو جدید
سفارش دادم اطلاعات هم فرستادم
-
تعداد تشکر ها از alireza0037 به دلیل پست مفید
-
July 30th, 2014, 02:07
عضو دائم
سلام من درگاه پرداخت مستقیم شما رو دارم ولی اختصاصی ندارم
الان برا درگاه رایگان سفارش دادم و ایمیل هم ارسال کردم
خیلی خیلی متشکرم
-
تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید