-
August 28th, 2014, 13:34
مشكلات پي در پي با سرور پارس
با سلام
ميخواستم بدونم آيا وقتي مهلت هاستي تموم ميشه براي اينكه فول بكاپ بخواي براي انتقال بايد سرويس را تمديد كرد؟
يا اينكه اگه بخواي به هاست ديگه اي كه بر روي سرور همون شركت هست بخواي انتقال بدي باز هم بايد هاست را تمديد كرد و يا يه جديد خريداري نمود؟
متاسفانه سرور پارس تا حالا مشكلات زيادي براي ما به وجود اورده و الان براي اينكه سايت را به هاست ديگه منتقل كنم و يا سايت را به هاست ديگه از خودشون كه فعال و بيكار هست منتقل كنند
ميگند بايد اون سرويس را تمديد كنم و يا جديد خريداري كنم
من از خدمات اين شركت راضي نيستم و ميخوام منتقل كنم حالا بيام يه هاست جديد هم خريداري كنم
آيا همه شما دوستان هم به اين روش كار ميكنيد
-
تعداد تشکر ها ازaminamin به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014 13:34
# ADS
-
August 28th, 2014, 13:38
پاسخ : مشكلات پي در پي با سرور پارس
قوانین سایتشون مطالعه نمایید ببینید شما قبل اتمام باید به فکر انتقال باشید ایشون می توانند ادعا کنند تمدید نشده من هم پاک کردم چون دلیل ندارد بک اپ و فایل ها رو نگهداری کند
-
تعداد تشکر ها از HPxf به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 13:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aminamin
با سلام
ميخواستم بدونم آيا وقتي مهلت هاستي تموم ميشه براي اينكه فول بكاپ بخواي براي انتقال بايد سرويس را تمديد كرد؟
يا اينكه اگه بخواي به هاست ديگه اي كه بر روي سرور همون شركت هست بخواي انتقال بدي باز هم بايد هاست را تمديد كرد و يا يه جديد خريداري نمود؟
متاسفانه سرور پارس تا حالا مشكلات زيادي براي ما به وجود اورده و الان براي اينكه سايت را به هاست ديگه منتقل كنم و يا سايت را به هاست ديگه از خودشون كه فعال و بيكار هست منتقل كنند
من از خدمات اين شركت راضي نيستم و ميخوام منتقل كنم حالا بيام يه هاست جديد هم خريداري كنم
معمولا برای ارائه بکاب نیازی به تمدید نیست.
با تشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 13:46
تمامی سرویس دهنده ها شرکتی ( نه شلوار خانگی ) این قوانین دارند. شما بابت سرویس باید هزینه پرداخت کنید و خدمات دریافت کنید در غیر اینصورت خدماتی شامل حال شما نمیشه
چندتا سرویس دهنده شلوار خانگی با شرکت ها بزرگ مقایسه نکنین. همینه اینقدر عقب مونده ایم چون هنوز یاد نگرفتیم به قانون احترام بزاریم
-
تعداد تشکر ها ازaminrt4 به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 13:46
سرويس به حالت معلق هست و هنوز منقضي نشده
ولي ميگند كه بايد تمديد كنم و يا اينكه يه سرويس جديد بخرم
براي اينكه بخوام كه روي هاست ديگه از خودشون گرفتم و فعال هست و الان بيكاره انتقال بدم باز هم بايد
هسات را تمديد كرد و يا جديد خريد؟
-
تعداد تشکر ها از aminamin به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 13:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aminamin
با سلام
طبغ قوانینی که خودشون دارند درست گفتند . اما شما چرا بی تفاوت بودید نسبت به این قضیه مهم . شما بایستی چه هاست چه سرور وقتی قصد انتقال دارید به جای دیگه 7 روز قبل اقدام به این کار میکردید والا من که اینطوری هستم . حتما میخاین تا قرون اخر 1روز 1ساعت اخر استفاده کنید بعد سرویس شما که تموم و مسدود شد میخاین انتقال بدید این کار اشتباه خودتون هست عزیز .
-
تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 13:50
عضو دائم
این بستگی به سیاست کاری اون شرکت دارد اما قانونا آنها حق دارند تا زمانی که تمدید نکرده اید به شما بک آپ ندهند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2014, 13:52

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
طبغ قوانینی که خودشون دارند درست گفتند . اما شما چرا بی تفاوت بودید نسبت به این قضیه مهم . شما بایستی چه هاست چه سرور وقتی قصد انتقال دارید به جای دیگه 7 روز قبل اقدام به این کار میکردید والا من که اینطوری هستم . حتما میخاین تا قرون اخر 1روز 1ساعت اخر استفاده کنید بعد سرویس شما که تموم و مسدود شد میخاین انتقال بدید این کار اشتباه خودتون هست عزیز .
براي انتقال روي هاست خودشون هم كه ميگند بايد خريداري كنم
-
تعداد تشکر ها از aminamin به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
معمولا برای ارائه بکاب نیازی به تمدید سرویس نیست ،ولی هر شرکتی یک قوانینی دارند
اما اقدام این شرکت از نظر بنده منصفانه نیست ، می توانند برای مدت روزی که فایل های شما رو نگهداری می کنند روزانه کرایه بگیرند.
در کل هر شرکتی سیاست خودش را دارد
ویرایش توسط میزبانی کهکشان : August 28th, 2014 در ساعت 13:54
-
تعداد تشکر ها از میزبانی کهکشان به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aminamin
سرويس به حالت معلق هست و هنوز منقضي نشده
ولي ميگند كه بايد تمديد كنم و يا اينكه يه سرويس جديد بخرم
براي اينكه بخوام كه روي هاست ديگه از خودشون گرفتم و فعال هست و الان بيكاره انتقال بدم باز هم بايد
هسات را تمديد كرد و يا جديد خريد؟
بستگی به سیاست کاری اون شرکت و قوانینش دارد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید