با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید گرامی. بنده دیروز سرور ویندوز گرفتم با پنل website panel الان که میخوام سیستم رو برای پرداخت آنلاین و تحول آنی آماده کنم همه چی رو هم طبق whmcs docs انجام دادم ولی ارور میده لطفا اگه از دوستان کسی به این مشکل بر خورده راهنمایی کنه ممنون میشم.
من سه تا شات گرفتم
1: صفحه تنظیمات سرور
2:صفحه محصول
3: صفحه ارور هنگام ساخت اکانت
ویرایش توسط ehsan58 : September 2nd, 2014 در ساعت 07:50
پیشتاز هاست:: ارائه خدمات : میزبانی وب ، نمایندگی وب ، سرور مجازی ، ارائه لایسنس ، مدیریت سرور ،::
:: ارائه میزبانی ویندوز روی سرور های ایران :: ارتباط در یاهو : EhsanMozaffari58
منظورتون پورت های روی سرور wsp هستند؟ خوب چند کاربر دیگه هم دارن از همین سرور برای استفاده میکنن و به whmcs متصل اند. پس پورت ها باید باز باشن دیگه
پیشتاز هاست:: ارائه خدمات : میزبانی وب ، نمایندگی وب ، سرور مجازی ، ارائه لایسنس ، مدیریت سرور ،::
آخرین نسخه ماژول WHMCS این کنترل پنل را می بایست از اینجا دانلود و نصب فرمایید.فکر میکنم با این کار مشکل شما برطرف گردد.
دوست عزیزم ممنون بابت پاسختون. ولی من که عرض کردم طبق داک خوده whmcs پیش رفتم. اون نسخه ماژوال رو هم نصب کردم ولی این مشکلو دارم ! هنوز
- - - Updated - - -
دوستان هنوز مشکل من پا برجاست
آی پی سرور رو به همراه پورت 9002 در مرورگر وارد کنید. در صورتی که سرویس مورد نظر در حال اجرا بر روی آی پی مورد نظر باشد باید یک صفحه ی html مشاهده نمایید که در آن مشخصات سرویس و نسخه ی آن ذکر شده است.
در غیر این صورت کانفیگ وبسایت پنل شما مشکل دارد. (معمولا سرویس مورد نظر بر روی لوکال تنظیم شده است.)
آی پی سرور رو به همراه پورت 9002 در مرورگر وارد کنید. در صورتی که سرویس مورد نظر در حال اجرا بر روی آی پی مورد نظر باشد باید یک صفحه ی html مشاهده نمایید که در آن مشخصات سرویس و نسخه ی آن ذکر شده است.
در غیر این صورت کانفیگ وبسایت پنل شما مشکل دارد. (معمولا سرویس مورد نظر بر روی لوکال تنظیم شده است.)
من پورت رو از فایروال باز کردم . ولی الان که اینجا دیدم بازم کلوز نشون میده حتا فایروال رو هم غیر فعال کردم ولی مشکل همچنان پا برجا است