شما احیانا کولو نکردید که ؟
در صورت خرابی هارد مدت زمان تعویض و ساپورت را بفرمایید.
نسبت به تورنت و ..... چگونه برخورد می کنند؟
- - - Updated - - -
بالا هم عرض کردم طفا همین جا اعلام نمایید
با سلام
به هیچ وجه کولو نمیباشد.نمایندگی رسمی هستیم تحت نام sekoya
میتونید از انلاین چت از واحد فروش این دیتا سنتر در مورد ما سوال کنید.
سخت افزار 100% SLA گارانتی میباشد ضمن اینکه از سخت افزار کاملا نو برای شما استفاده خواهد شد.گارانتی تعویض سخت افزار در صورت خرابی بین 30 دقیقه تا 60 دقیقه میباشد.
نسبت به کپی رایت حساسیت ندارند.ولی به ابیوزها باید رسیدگی شود.ولی در کل هیچ گونه مشکلی به خاطر ابیوز پیش نخواهد امد...پشتیبانی ابیوزها و پاسخگویی به دیتا سنتر کاملا به عهده ما میباشد.
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط novin-web
سلام
دوست عزیز براتون بصروت مستقیم میتونیم تهیه کنیم
این دیتاسنتر همانند رداستیشن زیر مجموعه کمپانی iomart هست.
در صورت نیاز با ما در تماس باشید.
برای اطلاعات بیشتر با ای دی یاهو من در تماس باشد :
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
با سلام
سهم رد استیشن از کمپانی بزرگ iomart فقط 1300 سرور است در صورتی که رپید سوویچ برند اصلی iomart میباشد با بیش از 11000 سرور فعال و ظرفیت بالای 20000 سرور.
ضمنا دیتا سنتر رد استیشن از این دیتا سنتر کاملا جدا میباشد و هیچ گونه ارتباطی بین سخت افزار و پورت و شبکه رد استیشن و رپید سوویچ وجود ندارد و رد استیشن فقط تحت نام iomart مشغول فعالیت است با سرورهای اختصاصی و دیتا سنتر خودش.هر گونه سوالی در این ضمینه داشتید بنده در خدمت هستم.
با تشکر
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
دوست من هم از رپید سوییچ و هم از رد استیشن رائه می گردد توجه کنید که این 2 دیتاسنتر زیر مجموعه یک شرکت واحد هستند پس تفاوتی ندارد از کدامیک بتون سرور بدیم
در صورت نیاز تماس بگیرید دقیق توضیح بدهم
از هردو شرکت امکان پذیر می باشد
ارائه با کیفیت ترین سرور ها از دیتاسنتر رد استیشن انگلستان با پورت 1 گیگ و با کیفیت با توجه به اینکه ما نماینده گلد رد استیشن انگلستان هستیم یقینا بهترین سرور ها رو از این دیتاسنتر ارائه می کنیم . شما هم حتما امتحان کنید پشیمان نخواهید شد
اگر کیفیت براتون یه فاکتور مهم هست سرور از رد استیشنن انگلستان رو در نظر دارم
پشتیبانی 24 ساعته و بسیار قوی و تضمین شده
کیفیت و آپتایم بسیار بالا
سخت افزار نو و قوی
قیمت مناسب
به نسبت دیگر دیتاسنتر ها نسبت به ابیوز ها حساسیت متعادلتری دارند
یقینا می توان رد استیشن رو جزو بهترین ها دونست
برای قیمت ابتدا باید منابع مورد نیازتون رو بگویید ولی از طریق لینک زیر سرور مد نظر رو اتخاب تا قیمت دقیق رو خدمتتون ارائه کنم مشتریانی که سرور های دانلودشون توسط ما میزبانی می گردد رو اگر خواستین در یاهو پی ام بدین تا براتون ارسال کنم
برای مشاهده سرور های اختصاصی از رد استیشن انگلستان به لینک زیر بروید
حرف شما کاملا درست ولی تجربه من از رداستیشن حساسیتشون به تورنت رو زیاد دیدم تا جایی که سرور خاموش شده.
ابیوزهای دیگه نداشتم که بگم
ولی در مورد رپیدسوئیچ دوستان کسی اگر تجربه بیشتری داره با ابیوزها لطفا اعلام کنند همراه با افر یا قیمتشون
حرف شما کاملا درست ولی تجربه من از رداستیشن حساسیتشون به تورنت رو زیاد دیدم تا جایی که سرور خاموش شده.
ابیوزهای دیگه نداشتم که بگم
ولی در مورد رپیدسوئیچ دوستان کسی اگر تجربه بیشتری داره با ابیوزها لطفا اعلام کنند همراه با افر یا قیمتشون
در مورد تورنت کاملا به شما تضمین میدهیم که با خیال اسوده بدون نگرانی از قطع شدن سرورتان یا نگرانی از برخورد دیتا سنتر به کسب کار خود بپردازید.هرگونه سوال یا تردید دیگری دارید میتوانید تلفنی با بنده در تماس باشید.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188
موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver