صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: مشاوره درمورد بکارگیری سرور مجازی برای دسترسی به سایتی خاص در هنگام ترافیک بالا

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

Post مشاوره درمورد بکارگیری سرور مجازی برای دسترسی به سایتی خاص در هنگام ترافیک بالا

سلام وقت بخیر
    من میخواهم برای پدرم یک پژو پارس ثبت نام کنم از سایت ایران خودرو(لینک موقعیت سرور)
    ولی هر سری که ثبت نام شروع میشود ، من نمیتوانم و این دلال های از خدا بی خبر همه را ثبت نام میکنند.
    و ما هم کلا با خود عهد کردیم که به دلال جماعت پول ندم....

در نتیجه طی مشورتی :
    از دوستی سوال کردم، و این پیشنهاد را داد که یک سرور مجازی با پورت سرعت بالا و لوکشین کشوری که هاست سایت ایران خودرو در آن قرار دارد(اگه از همان سرویس دهنده باشد که چه بهتر Triple8 Network ) بخر و از طریق ریموت دسکتاپ و نصب مرورگر روی سرورت برو تو سایت و ثبت نام کن...

1.آیا چنین کاری در هنگام ترافیک بالای سایت تاثیری در دریافت سرویس دارد، اگر ندارد پس بقیه چی جوری ثبت نام میکنند...آیا شما راهکاری دارید؟
    3.بیشترین سرعت پورت چقدر ارائه میشود...و آیا کلکی توش هست...مثل اورسل کردن و فروش پورت های تضمین شده بجای پورت های سرعت بالا...؟
    4.مشخصات سروری مناسب برای این منظور چیست از نظر سی پی یو و رم و....؟
    5.فروشنده قابل اطمینان و با انصاف را برای این مظور سراغ دارید؟ (اورسل نکندو پورت تضمین شده بجای پورت های سرعت بالا ندهد)
    ویرایش توسط ali2067 : August 24th, 2014 در ساعت 13:47

2. # ADS

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره درمورد بکارگیری سرور مجازی برای دسترسی به سایتی خاص در هنگام ترافیک بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2067 نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر
    من میخواهم برای پدرم یک پژو پارس ثبت نام کنم از سایت ایران خودرو(لینک موقعیت سرور)
    ولی هر سری که ثبت نام شروع میشود ، من نمیتوانم و این دلال های از خدا بی خبر همه را ثبت نام میکنند.
    و ما هم کلا با خود عهد کردیم که به دلال جماعت پول ندم....

در نتیجه طی مشورتی :
    از دوستی سوال کردم، و این پیشنهاد را داد که یک سرور مجازی با پورت سرعت بالا و لوکشین کشوری که هاست سایت ایران خودرو در آن قرار دارد(اگه از همان سرویس دهنده باشد که چه بهتر Triple8 Network ) بخر و از طریق ریموت دسکتاپ و نصب مرورگر روی سرورت برو تو سایت و ثبت نام کن...

1.آیا چنین کاری در هنگام ترافیک بالای سایت تاثیری در دریافت سرویس دارد، اگر ندارد پس بقیه چی جوری ثبت نام میکنند...آیا شما راهکاری دارید؟
    3.بیشترین سرعت پورت چقدر ارائه میشود...و آیا کلکی توش هست...مثل اورسل کردن و فروش پورت های تضمین شده بجای پورت های سرعت بالا...؟
    4.مشخصات سروری مناسب برای این منظور چیست از نظر سی پی یو و رم و....؟
    5.فروشنده قابل اطمینان و با انصاف را برای این مظور سراغ دارید؟ (اورسل نکندو پورت تضمین شده بجای پورت های سرعت بالا ندهد)
    نتیحه ی خرید سرور مجازی این هست که سایت براتون به راحتی باز میشه و مشکل سرعت نداره ولی اکه مشکل سایت تکنیکال باشه و سایت ایرادی داشته باشه فایده ای نداره این کار
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

4. تعداد تشکر ها از OPENFIRE به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره درمورد بکارگیری سرور مجازی برای دسترسی به سایتی خاص در هنگام ترافیک بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط openfire نمایش پست ها
    نتیحه ی خرید سرور مجازی این هست که سایت براتون به راحتی باز میشه و مشکل سرعت نداره ولی اکه مشکل سایت تکنیکال باشه و سایت ایرادی داشته باشه فایده ای نداره این کار
    اگه فرض بر این باشد که مشکل فنی ندارد....بیشتر لوکشین vps (نزدیک بودن به سرور سایتی میخواهم با سرعت بالا بهش وصل بشوم )مهمتر است یا سرعت پورت....

آیا کلا این تئوری که در هنگام ترافیک بالا و فشار بر روی سرور سرویس دهنده اگر کاربری باشی که از سرعت مناسبی برخودار هستی ، سرور بهت راحت تر سرویس میدهد یا نه کلا منابع یکسان بین کاربران متصل تقسیم میشود؟

بزارید این طور بگم :
    مثلا الان سرور سایت مورد نظر ما با ترافیک بالایی روبرو است و من با اتصال اینترنت خانگی با سرعت 2مگابیت ، تنها کمتر از 10 کیلو بایت اون هم دیر به دیر دریافت میکنم....
    اگر در همین اوضاع به سرور مجازی با سرعت مثلا 1 گیگابیت ریموت بزنم و با مرورگر آن به سایت مورد نظرم وارد بشوم اون موقع سرور به من راحت سرویس میدهد و دیگه با کندی ارتباط روبرو نخواهم بود یا نه از هر کجا با هر سرعتی که وصل بشوی منابع به طور یکسان تقسیم میشود و برای دریافت سرویس در صف قرار میگیریم؟
    ویرایش توسط ali2067 : August 24th, 2014 در ساعت 13:35

تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

اگه فرض بر این باشد که مشکل فنی ندارد....بیشتر لوکشین ن(زدیک به سرور سایتی میخواهم با سرعت بالا بهش وصل بشوم )مهمتر است یا سرعت پورت....

آیا کلا این طئوری که در هنگام ترافیک بالا و فشار بر روی سرور سرویس دهنده اگر کاربری باشی که از سرعت مناسبی برخودار هستی ، سرور بهت راحت تر سرویس میدهد یا نه کلا منابع یکسان بین کاربران متصل تقسیم میشود؟

بزارید این طور بگم :
    مثلا الان سرور سایت مورد نظر ما با ترافیک بالایی روبرو است و من با اتصال اینترنت خانگی با سرعت 2مگابیت ، تنها کمتر از 10 کیلو بایت اون هم دیر به دیر دریافت میکنم....
    اگر در همین اوضاع به سرور مجازی با سرعت مثلا 1 گیگابیت ریموت بزنم و با مرورگر آن به سایت مورد نظرم وارد بشوم اون موقع سرور به من راحت سرویس میدهد و دیگه با کندی ارتباط روبرو نخواهم بود یا نه از هر کجا با هر سرعتی که وصل بشوی منابع به طور یکسان تقسیم میشود و برای دریافت سرویس در صف قرار میگیریم؟
    آگر سرور در همون دیتاسنتر باشه یا نزدیکش بله
    به راحتی باز میشه ولی باز هم بستگی به منابع سایت داره اینکه میگید اشخاض دیگری ثبت میکنند و .... پس مشخصه که برای اونها این مشکل وجود نداره ب دلیل سرعت بالایی که دارند و ...
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

7. تعداد تشکر ها از OPENFIRE به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    آگر سرور در همون دیتاسنتر باشه یا نزدیکش بله
    به راحتی باز میشه ولی باز هم بستگی به منابع سایت داره اینکه میگید اشخاض دیگری ثبت میکنند و .... پس مشخصه که برای اونها این مشکل وجود نداره ب دلیل سرعت بالایی که دارند و ...
    واقعا لطف کردید با این راهنمایی مفیدتان.... خدا خیرت بده
    با این تفاسیر سرور مورد نیاز بنده لطفا اگه شرکت معتبری را در زمینه فروش vps هم می شناسید معرفی فرمایید...
    ممنون ....ممنون ..... ممنون.....

تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

واقعا لطف کردید با این راهنمایی مفیدتان.... خدا خیرت بده
    با این تفاسیر سرور مورد نیاز بنده لطفا اگه شرکت معتبری را در زمینه فروش vps هم می شناسید معرفی فرمایید...
    ممنون ....ممنون ..... ممنون.....
    به نظرم بهتره از همون سرویس دهنده ی Triple8 بگیرید اگه قیمت مناسب ارایه میده
    درغیر اینصورت سرور مجازی آمریکا بگیرید
    خودمون هم ارایه میکنیم ولی بخش آموزش هست و نمیشه آفر داد

10. تعداد تشکر ها از OPENFIRE به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,039
    تشکر تشکر شده 
    1,312
    تشکر شده در
    999 پست

سرور مجازی فقط سرعت دسترسی بیشتر میکند اما بسته به فاصله م ویزان ترافیک سایت مورد نظر فرق میکند
    مثلا ما برای ثبت نام سنجش استفاده میکردیم سرور های امریکا بود کارها خیلی بهتر انجام میشد دیدید که در ثبت نام کنکور مخصوصا روز اخر چگونه است :-ی

12. تعداد تشکر ها از HPxf به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط HPxf نمایش پست ها
    سرور مجازی فقط سرعت دسترسی بیشتر میکند اما بسته به فاصله م ویزان ترافیک سایت مورد نظر فرق میکند
    مثلا ما برای ثبت نام سنجش استفاده میکردیم سرور های امریکا بود کارها خیلی بهتر انجام میشد دیدید که در ثبت نام کنکور مخصوصا روز اخر چگونه است :-ی
    -متوجه ام یعنی اگر سرور هنگیده باشه زیر فشار، کاریش نمیشه کرد...ولی این مورد که بنده گفتم ملت تو همان زمان اوج فشار روی سرور هم تونستن ثبت نام کنن...
    -بله درسته برای دکتری رو شنیده ام....

عضو انجمن sssoheil آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    241
    تشکر تشکر شده 
    1,201
    تشکر شده در
    806 پست

سلام

مطمئنا مشکل شما با سرور مجازی حل خواهد شد
    شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188
    موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserver
    مدیریت:علیرضا فقیه

15. تعداد تشکر ها از sssoheil به دلیل پست مفید

عضو دائم --- آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    1,600
    تشکر شده در
    991 پست

در صورتی که منابع سرور ایران خودرو کشش ترافیک لازمه رو نداشته باشه شما با اینترنت 10جی هم وصل شید نمی تونید ثبت نام کنید ...

من دقیقا توی آخرین ثبت نام ویژه ایران خودرو هرکاری کردم ثبت نام انجام نشد

10 شروع ثبت نام بود من 10رفرش کردم و شاید دو روزی نتونستم ثبت نام کنم فک کنم این ثبت نام و ... بیشتر لابی بازی و فیلم باشه ...
    کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
    مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود. YAHOO - GMAIL

17. تعداد تشکر ها از --- به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)