-
August 20th, 2014, 12:35
ریست پسورد CentOs 5.6
سلام
برای بازیابی رمز root تو سنت او اس مطابق این اموزش پیش رفتم ولی وقتی a میزنم چیزی نمیره و میره تو لاگین. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
http://blog.i-whost.net/%D8%A8%D8%A7...8%B1-root.html
دسترسی Vsphere دارم
ویرایش توسط i-w2 : August 20th, 2014 در ساعت 12:38
-
-
August 20th, 2014 12:35
# ADS
-
August 20th, 2014, 12:49
پاسخ : ریست پسورد CentOs 5.6

نوشته اصلی توسط
i-w2
در منو grub اینکار می کنید؟
-
-
August 20th, 2014, 13:07

نوشته اصلی توسط
aminrt4
در منو grub اینکار می کنید؟
بعد از ریست مستقیم میره صفحه لاگین و منو grub نمیاره
-
-
August 20th, 2014, 13:24

نوشته اصلی توسط
i-w2
بعد از ریست مستقیم میره صفحه لاگین و منو grub نمیاره
اینترنت شما ضعیف است و دیر کنسول برای شما لود میشه والا اموزش صحیح هست شما هروقت منو grub مشاهده کردید a بزنین
برین 1 ساعت کافی نت و کار انجام بدین برگردین
-
-
August 20th, 2014, 13:41
عضو انجمن
با درود و احترام.
طبق آموزش زیر پیش برید اگر مشکلتون حل نشد اطلاع بدید بیشتر مورد بررسی قرار بگیره چون فکر کنم در آموزش قبلی اشتباهی کردین :
پس از ریبوت سرور با مشاهده صفحه آبی رنگ می بایست یک بار کلید e را بفشارید، در صفحه بعدی با انتخاب خط میانی مجدد از کلید e استفاده نمائید. حرف S را به پایان خط اضافه نمائید و کلید enter را بزنید. حال به کمک کلید b سرور را بر روی کرنل انتخاب شده بوت نمائید. با گذشت چند دقیقه ملاحظه می فرمائید که سرور شما بدون مشکل بر روی حافظه رم بالا می آید.
در این مرحله می بایست، دستور زیر را برای تغییر کلمه عبور تایپ نمائید و سرور را یک بار ریبوت نمائید. حال می توانید به سادگی با کلمه عبور جدید به سرور خود متصل شوید.
passwd root
موفق باشید
ویرایش توسط TN Projects : August 20th, 2014 در ساعت 13:55
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2014, 14:19

نوشته اصلی توسط
aminrt4
اینترنت شما ضعیف است و دیر کنسول برای شما لود میشه والا اموزش صحیح هست شما هروقت منو grub مشاهده کردید a بزنین
برین 1 ساعت کافی نت و کار انجام بدین برگردین
یا vps انجام میدم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
TN Projects
با درود و احترام.
طبق آموزش زیر پیش برید اگر مشکلتون حل نشد اطلاع بدید بیشتر مورد بررسی قرار بگیره چون فکر کنم در آموزش قبلی اشتباهی کردین :
پس از ریبوت سرور با مشاهده صفحه آبی رنگ می بایست یک بار کلید e را بفشارید، در صفحه بعدی با انتخاب خط میانی مجدد از کلید e استفاده نمائید. حرف S را به پایان خط اضافه نمائید و کلید enter را بزنید. حال به کمک کلید b سرور را بر روی کرنل انتخاب شده بوت نمائید. با گذشت چند دقیقه ملاحظه می فرمائید که سرور شما بدون مشکل بر روی حافظه رم بالا می آید.
در این مرحله می بایست، دستور زیر را برای تغییر کلمه عبور تایپ نمائید و سرور را یک بار ریبوت نمائید. حال می توانید به سادگی با کلمه عبور جدید به سرور خود متصل شوید.
passwd root
موفق باشید
سلام
صفحه آبی رنگی در کار نیست. بعد از ریبوت یه صفحه لودینگ میاد که وقتی پر میشه میره تو صفحه لاگین
-
-
August 20th, 2014, 14:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
i-w2
یا vps انجام میدم
- - - Updated - - -
سلام
صفحه آبی رنگی در کار نیست. بعد از ریبوت یه صفحه لودینگ میاد که وقتی پر میشه میره تو صفحه لاگین
همون زمان لود شدن چند بار دکمه e رو در صفحه کیبورتون بزنید خودش وارد اون قسمت میشه و طبق آموزش پیش برید.
رنگ زیاد مهم نیست چون وابسته به نسخه هست.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
August 20th, 2014, 14:26

نوشته اصلی توسط
TN Projects
همون زمان لود شدن چند بار دکمه e رو در صفحه کیبورتون بزنید خودش وارد اون قسمت میشه و طبق آموزش پیش برید.
رنگ زیاد مهم نیست چون وابسته به نسخه هست.
زدم. فرقی نکرد
-
-
August 20th, 2014, 18:10
به شما گفتم چیکار کنین. سرعت کانکشن شما به کنسول پایین است و اصلا منو grub نمیتوانید مشاهده کنید که ویرایش انجام بدهید
-
-
August 20th, 2014, 19:49

نوشته اصلی توسط
aminrt4
به شما گفتم چیکار کنین. سرعت کانکشن شما به کنسول پایین است و اصلا منو grub نمیتوانید مشاهده کنید که ویرایش انجام بدهید
از vps پورت 1 گیگ استفاده میکنم!
-