-
August 21st, 2014, 13:57
hetzner?
سلام دوستان قصد خریدیه vps لوکیشن آلمان رو دارم ، میخواستم از یه هاست خارجی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه و هم آپ تایمش خیلی بالا باشه ، از اونجایی که می خوام یه چیزی مثل گیم سرور توش راه بندازم رو این مساله خیلی حساسم .
خودم یه سرچی کردم این وبسایت توجهمو جلب کرد : Hetzner Online AG: vServer VQ12
کسی تاحالا از این وبسایت سرور گرفته؟ پینگش چطوره؟ آپتایمش چی؟
یا اینکه کسی یه سرویس دهنده ی خارجیرو میشناسه که هم کیفیت سرویساش خوبباشه هم پینگش بالا باشه و قیمت مناسبی داشته باشه؟
-
-
August 21st, 2014 13:57
# ADS
-
August 21st, 2014, 14:01
عضو دائم
پاسخ : hetzner?

نوشته اصلی توسط
persian_mafia
سلام دوستان قصد خریدیه vps لوکیشن آلمان رو دارم ، میخواستم از یه هاست خارجی بخرم که هم قیمتش مناسب باشه و هم آپ تایمش خیلی بالا باشه ، از اونجایی که می خوام یه چیزی مثل گیم سرور توش راه بندازم رو این مساله خیلی حساسم .
خودم یه سرچی کردم این وبسایت توجهمو جلب کرد :
Hetzner Online AG: vServer VQ12
کسی تاحالا از این وبسایت سرور گرفته؟ پینگش چطوره؟ آپتایمش چی؟
یا اینکه کسی یه سرویس دهنده ی خارجیرو میشناسه که هم کیفیت سرویساش خوبباشه هم پینگش بالا باشه و قیمت مناسبی داشته باشه؟
این خود سایت دیتاسنتر هتزنر هست
-
-
August 21st, 2014, 14:04
عضو انجمن
دوست عزیز خیلی از ارائه دهنده های خدمات میزبانی از جمله خود ما از همین دیتاسنتر سرویس میگیریم و کاملا روی سرویسهاشون نظارت دارند صرفا باید هواستون رو جمع کنید که طبق مشخصاتی که درج کردن استفاده و برنامه ریزی کنید.
موفق باشید
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
August 21st, 2014, 14:07
-
-
August 21st, 2014, 14:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persian_mafia
بله در جریانم

کیفیت سروراشون چطوره؟
- - - Updated - - -
ممنونم بابت راهنمایی دوست عزیز

منظورتون از مشخصات چیه؟

قوانین خاصی داره؟
منظورم از مشخصات همون مواردی هست که خودشون توی سایت درج کردن منظورم این بود اگه بیشتر از حدی که گفتن استفاده کنید سریع مسدود میشید و باید حتما ارتقا بدید.
و در مورد کپی رایت هم باید کاملا هواستون جمع باشه که اسکریپت با نقض قوانین لایسنسش نزارید
ویرایش توسط TN Projects : August 21st, 2014 در ساعت 14:16
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
August 21st, 2014, 14:16
اهان بابت راهنمایی ممنونم دوست عزیز
-
-
August 21st, 2014, 14:18
عضو انجمن
سلاماگر برای گیم سرور میخواید بهترین گزینه سرورهای وِیژه گیم ovh هستند
-
تعداد تشکر ها از novin-web به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2014, 15:31
عضو انجمن
داداش تجربه ای که من تو گیم سرور داشتم اینه که وی پی اس خارجی زیاد بدرد گیم سرور تو ایران نمیخوره بخصوص بازی های سنگین چون پینگ واقعا افتضاحه
-
-
August 21st, 2014, 15:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdibt52
داداش تجربه ای که من تو گیم سرور داشتم اینه که وی پی اس خارجی زیاد بدرد گیم سرور تو ایران نمیخوره بخصوص بازی های سنگین چون پینگ واقعا افتضاحه
کاملا حرف دوستمون رو تائید میکنم.
مشکل سرورهای داخلی بیشتر برای سئو و تارنما یا کارهایی که کاربر خارجی هم دارن نامناسب هست و یکسری موارد دیگه اما برای گیم سرور کاملا قضیه متفاوت هست.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
August 21st, 2014, 15:52
سرور گیم روی ovh به اکثر سرویس دهنده های اینترنتی ایران پینگ نامنظم و لَگ داری خواهد داشت ..
اگه مجبورید خارج بگیرید
1 . هتزنر
2 . هلند ( فرق نداره کدوم دیتاسنتر )
-