سلام
متاسفانه بنده پسورد ایمیل دایرکت ادمین رو هر کاری میکن عوض نمیشه حتی پسورد خود دایرکت ادمن رو هم عوض کردم ولی نشد. ای راهی هست که بشه از پوتی فهمید که پسورد چیه؟ چون نه ایمیل پاک میشه و نه پسش عوض میشه admin هست.
سلام
متاسفانه بنده پسورد ایمیل دایرکت ادمین رو هر کاری میکن عوض نمیشه حتی پسورد خود دایرکت ادمن رو هم عوض کردم ولی نشد. ای راهی هست که بشه از پوتی فهمید که پسورد چیه؟ چون نه ایمیل پاک میشه و نه پسش عوض میشه admin هست.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
من متوجه نشدم. یعنی ایمیلی که تو دایرکت ادمین ساختین پسوردش رو یادتون رفته و میخواهین تغییر بدین ؟
الان یه ایمیل دایرکت ادمین به طور پیشفرض داشته و پسورد رو هم عوض کردم .ولی الان فراموش کردم که چی بود
![]()
الان هم هر چقدر از قسمت تعویض پسورد ایمیل تلاش کردم پسورد عوض نشد .ارووری هم نداد. ولی پیغام u password changed داد.
موقع لوگین هم بازم مگه پسورد اشتباه است
ویرایش توسط alivw71 : August 18th, 2014 در ساعت 00:53
/cmd_change_email_password این رو به انتهای ادرس سایت اضافه کنید ببینید که می تونید تغییر دهید یا خیر.
بهتره یکبار سرویس دایرکت ادمین رو از SSH ریستارت کنید
service directadmin restart
درصورت عدم حل مشکل سرور رو ریستارت کنید.
اما اگر باز هم مشکل حل نشد باید سرویس ایمیل دایرکت ادمین بررسی بشه.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
از پوتی دستور زیر بزنید
passwd admin
همین :|
تمام کارها رو انجام دادم ولی نشد![]()
رمز ایمیل اصلی هست که مشکل ساز شده و نه حذف میشه و نه ادیت admin
- - - Updated - - -
دوستان مشکل حل شد
بنده نام کاربری رو به صورت اشتباه وارد میکردم و فقط باید نام رو بدون @ میزدم با تشکر از همه. فقط یه مورد هست این عکس که لوگ لوگین ها نشئن میده چرا اینطوریه؟ البته واسه پنل دایرکت ادمینه!!Brute Force Monitor
hgfh.PNG
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)