نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سرور کانتر 1.6

عضو انجمن mahmoodi.1313 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    299
    تشکر تشکر شده 
    459
    تشکر شده در
    181 پست

پیش فرض سرور کانتر 1.6

درود و وقت بخیر

همان طور که میدانید بازی کانتر استریک یک بازی بسیار مشهوریست که کمتر کسی تا حالا این بازی رو انجام نداده است.در این پست قصد دارم که سرور های آماده و کانفیگ شده بدون باگ و مجهز به آنتی کرش رو به شما عرضه کنم.از این سرور ها میتوانید برای استفاده شخصی و یا عمومی استفاده کنید و قابلیت پسورد گذاشتن بر روی سرور رو دارا می باشد.

ویژگی ها و امکانات :

- سرور به صورت کامل کانفیگ شده و تمامی قابلیت ها از جمله آنتی چیت sXe ، اضافه کردن ادمین از طریق منو ، amxx super (اضافه کردن پول به یک کاربر ، خرید اسلحه و ...) ، نمایش شکلک های یاهو ، ادمین مارک(کلاه ادمینی) ، پلیر ادمین ، انتقال پول ، جلوگیری از کمپ ، انتقال بمب از فرد afk ، نمایش آی پی فردی که در حال وصل شدن به سرور ، اسکرین گرفتن از صفحه کاربر ، جلوگیری از تبلیغ سرور های دیگر ، جلوگیری از استفاده از کلمات رکیک ، پلاگین شرط بندی ، پخش موزیک در هنگام وصل شدن به سرور ، پلاگین آمار ، پلاگین دست گرمی اول هر مپ ( نایف ) ، رد شدن هم تیمی ها از داخل هم و ... که شامل 60 عدد پلاگین می شود.

- پینگ بسیار مناسب . سرور های کانتر بر روی پرقدرت و پرسرعت ترین سرور های موجود با پورت 1 گیگابایت میزبانی می شود.

نمونه پینگ نسبت به سرور های مشهور ایران که در حال حاظر در رتبه اول قرار دارند : (پینگ بالا به دلیل مشکلات ISP بنده هست ، پلیر با لاتنسی 20 نیز در سرور حضور داشته است)

-- قابلیت تغییر پیام خوش آمد.با قابلیت پشتیبانی از زیان فارسی

-- نمونه پلیر ادمین ( به دلیل اینکه حجم دانلود توسط پلیر بالا میرفت این قابلیت رو برداشتم و از ادمین مارک استفاده کردم )

-- نمونه اسکرین گرفته شده از صفحه کاربر ( برای تشخیص Aim , Wallhack , ... ) :

-- بیشتر زبان منو های پلیر از رای گیری مپ تا منو انتقال پول ترجمه شده به زبان فارسی هست که پلیر با مشکل مواجه نشود.

-- همچنین سرور دارای مپ های جدید و جذاب De_Dust_Snow و De_Rats و De_Dust_3x3 و De_WestWood و De_Dust4Never و ... است.

-- اضافه کردن پلاگین و مپ های دلخواه شما.

-- برگشت هزینه در صورت نارضایتی

اطلاعات تماس :

- آدرس سایت : www.csmax.ir

- در صورت تمایل با آی دی mahmoodi.1313@yahoo.com
    یا پیغام خصوصی در تماس باشید .

- سرور پابلیک کانتر 1.6 با 16 اسلات : 9 هزار تومان ماهانه
    - سرور پابلیک کانتر 1.6 با 20 اسلات : 13 هزار تومان ماهانه
    - سرور پابلیک کانتر 1.6 با 26 اسلات : 18 هزار تومان ماهانه
    - سرور پابلیک کانتر 1.6 با 32 اسلات : 20 هزار تومان ماهانه

- برای دریافت قیمت سرور ها با اسلات های متفاوت و سرور های دیگری مانند گان گیم ، آیم ای وی پی و ... تماس بگیرید.

- آیدی : mahmoodi.1313@yahoo.com

- ایمیل : mahmoodi.1313@gmail.com

همکاران نیز میتوانند از آدرس آی پی پابلیک سرور سی اس مکس زیر استفاده کنند.(خود بنده نیز گاهی اوقات در سرور حضور دارم.)

cs.csmax.ir:27015

نمایش وضعیت سرور : http://sv.csmax.ir/?s=1

همچنین به دلیل وقت نداشتن ، نیازمند یک ادمین برای پابلیک سرور سی اس مکس هستم اگر دوستان شرایط را دارا بودند با بنده تماس حاصل نمایند.

اگر سوالی بود بنده در خدمتم
    ویرایش توسط mahmoodi.1313 : August 16th, 2014 در ساعت 12:55
    | طراحی گرافیک به صورت حرفه ای |
    لینک تاپیک
    Telegram: mahmoodi1313 | Mail: mahmoodi.1313@gmail.com

2. تعداد تشکر ها از mahmoodi.1313 به دلیل پست مفید

3. # ADS

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)