دوستان هم اکنون نیازمند یاری سبزتون هستیم ...
دنبال یه سرور از هلند با پورت 1 گیگ که قیمتش مناسب باشه البته ترافیک از 4000 گیگ کمتر نباشه واسه
...
دوستان هم اکنون نیازمند یاری سبزتون هستیم ...
دنبال یه سرور از هلند با پورت 1 گیگ که قیمتش مناسب باشه البته ترافیک از 4000 گیگ کمتر نباشه واسه
...
Leaseweb.com
تو سایتش ننوشته پورت 1 گیگ، ولی به ساپورتش بگو بت قیمت میده.
المان زیاد جالب نیست همون لیز وب تو ارپا از همشون قدرتمند تر هست . ovh هم خوب هست ولی دردسر های خودش رو داره یه اسپم یا کوکیترین خلافی کنید سرور رو خاموش میکنند سرور های انگلیسی هم معرکه هستند ولی گرون و با کیفیت . امریکا که هم خدا بده برکت دیتا سنتر های درجه 3 اش تو ایران خوب فروش داره ولی دیتا سنتر های خوب هم هست wiredtreeوthe plane - liquidweb - softlayer ,... که اگه میتونید خرید کنید ولی ریسکش بالا هست چون همه این دیتا سنتر های درجه 1 با ایران کار نیمکنن میمونه کانادا iweb . netelligent سرور هاشون خوب هست با ایرانی جماعت مشکلی ندارند . ولی قیمت هاشون مقداری بالا هست.
worldstream.nl بهتون 1 گیگ میده اما انگار share هست
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
هلند با پورت 1 گیگ جز ورلداستریم دیتاسنتر خوب دیگری نیست
من 3 سرور اختصاصی در worldstream دارم و تمام سرو رها بدون مشکل کار میکنند.و از سرعت هم کاملا راضی هستم.
به طوریکه روی سرور ویندوزمون میتونیم فیلم نگاه کنیم.وضعیت سرور های لینوکس را بررسی نکردم.
پشتیبانی هم به موقع پاسخ گو بوده.قرار داده 6 ماهه هم داریم.
با تشکر
با تشکر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
منتظر روزی هستم که تاپیک زدید در مورد ورداستریم!! بهتره زودتر از این دیتاسنتر کوچ کنی تا بلا سرت نیاورده. یک کمی تحقیق و نظرسنجی دوستان دیگر رو میپرسیدی بدک نبود.. ورداستریم یکباره بیچارت میکنه!! خیلی ها مثل شما بودند که چندین ماه اول راضی و خوشحال بودند که قیمت مناسب هست و سرور عالی و ... اما اشکشون در آمده..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)