نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: سوال درباره انکود

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض سوال درباره انکود

سلام. از دوستانی که در زمینه انکود فیلم و سریال فعالت میکنند میخواستم بپرسم با چه مشخصاتی از سرور ( سی پی یو - رم و .. ) بازمان خوبی فایل هارا انکود کرد ممنون میشم راهنمایی کنید.

2. # ADS

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

پیش فرض پاسخ : سوال درباره انکود

با سلام

دوست عزیز فرایند انکود کردن فیلم ها یه فرایندی هستش که پارامتر های زیادی توش دخیل هستش پس نمیشه یه نسخه ی نوشت و انتظار داشت بهترین نتیجه رو همیشه ازش گرفت

ولی در حالت کلی انکود به cpu قوی و هارد های ssd نیاز داره

ولی خوب نرم افزار ها مختلف انکود هر کدوم میزان کیفیت و سرعت متفاوتی دارن

همچنین تنظیمات انکود توی هر فیلم باید متفاوت باشه که این نکته خودش باعث کند یا سریع شدن انکود میشه

و در آخر در انکود در صورتی که میخواید سرعت بالا باشه باید کیفیت رو قربانی کنید در حالتی که میخواید کیفیت خوبی داشته باشید باید سرعت رو قربانی کنید

موفق باشید
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

عضو انجمن clack آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    76
    تشکر تشکر شده 
    248
    تشکر شده در
    194 پست

به نظر بنده :
    انکد به سروری نیاز داره که کم کم 4 کور CPU واقعی داشته باشه . (4000 Mhz به بالا)
    رم هم 3 یا 4 گیگ .

اما باز هم میگم اصل CPU هست هرچقدر قوی تر باشه راحت تر کارت پیش میره .
    ورود به فروشگاه فارس۷
    فروش ویژه VPS ایران = هاستینگ ,سرور دانلود ,سرور گیم و...
    Telegram ID : Fars7COM # Yah0o ID : G8W8 # Tell : 0919-188 88 49

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

اینطوری بهتون بگم که با یک سرور اختصاصی با یک سی پی یو core i7 یا e3 ( سروری اختصاصی که مجازی سازی نشده و یک ویندوز سرور روش ریخته شده فقط و همه ی منابع به اون اختصاص داده شده ) یک فیلم با کیفیت 720p brrip با نهایت کیفیت ری انکود حدود 1:30 تا 2:30 ساعت(بستگی به زمان فیلم) طول میکشه تا ری انکود بشه. دیگه خودتون حساب کنید

تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hoka نمایش پست ها
    اینطوری بهتون بگم که با یک سرور اختصاصی با یک سی پی یو core i7 یا e3 ( سروری اختصاصی که مجازی سازی نشده و یک ویندوز سرور روش ریخته شده فقط و همه ی منابع به اون اختصاص داده شده ) یک فیلم با کیفیت 720p brrip با نهایت کیفیت ری انکود حدود 1:30 تا 2:30 ساعت(بستگی به زمان فیلم) طول میکشه تا ری انکود بشه. دیگه خودتون حساب کنید
    اخه عزیز دلم چرا رو چیزی که هیچ گونه تجربه ای ندارید همینجوری حرف میزنید

یه فیلم 720p با زمان متوسط 100 مین نهایت یک ساعت طول میکشه
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    58 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها

بستگی به کانفیگت داره یک فیلم 1.30 ، 1080 به 720 ری انکود پروفایل نرمال بکنید یک تا دو ساعت طول میکشه که بستگی به سخت افزار هم داره اما شما بیای روی همین فیلم mask بزنی بخوای نویز گیری کنی تا 5 ساعت هم طول میکشه یا که یکی میاد 3 step ری انکود میکنه که میره بالا 4 ساعت برای همین ریلیز های خوب همیشه دیرتر میاد، پس زیاد سر زمان انکود با هم بحث نکنید
    ویرایش توسط nimap : February 3rd, 2015 در ساعت 17:59

8. تعداد تشکر ها از nimap به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

اخه عزیز دلم چرا رو چیزی که هیچ گونه تجربه ای ندارید همینجوری حرف میزنید

شما چند مدتی هست که توی همه ی بحث های انکودینگ شرکت میکنید و فکر میکنید که تجربه ی زیادی دارید و خدای اینکار هستید . جالبه که اولین شخص و گروهی که توی ایران همون موقعی که bob از دور خارج شد ( کمی قبل از تمام شدن bob هم محدود سریال میزدم ) سریال هارو زد بنده بودم و توی ایران و توی خارج هم اکثرا بعد از bob از ریلیز های من استفاده میشد . و جالبه که یکی از چند عضو bob با من صحبت کرد همون قبل از تعطیلیش و حتی چند ریلیز من رو دیده بود و نظر و پیشنهاد در مورد تنظیمات به من داد . همون زمانی که هیچ شخصی نمیدونست در ایران ری انکود چی هست اصلا برنامه و تنظیماتش چی هست . فکر کنم 3 سال پیش بود و فکر کنم خرج چندین ماه زندگی شمارو بنده فقط پول پای سرور هام دادم در چند دوره ای که فعالیت کردم . پس لطفا نظرتون رو برای خودتون نگه دارید

شمایی که اطلاعاتت در همین حد هست که فکر میکنی سرعت و کیفیت به برنامه ی ری انکود ربط داره و اطمینان دارم و اطمینان صد در صد هم دارم که ابدا تنظیماتی که کار انجام میدی رو نمیدونی کجای برنامه هست و کدوم فاکتور توی کیفیت و سرعت نقش داره .

نظرتون محترم ولی خواهشا نظرتون کارشناسی باشه نه همینطوری الکی بر مبنای تنظیمات خودتون و کاری که خودتون تحویل میدید . بنده گفتم با بهترین کیفیت . نه کیفیت کار شما

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nimap نمایش پست ها
    بستگی به کانفیگت داره یک فیلم 1.30 ، 1080 به 720 ری انکود پروفایل نرمال بکنید یک تا دو ساعت طول میکشه که بستگی به سخت افزار هم داره اما شما بیای روی همین فیلم mask بزنی بخوای نویز گیری کنی تا 5 ساعت هم طول میکشه یا که یکی میاد 3 step ری انکود میکنه که میره بالا 4 ساعت برای همین ریلیز های خوب همیشه دیرتر میاد، پس زیاد سر زمان انکود با هم بحث نکنید
    بالاخره دیدم کسی در این انجمن میدونست ریلیز و ری انکود دقیقا چی هست و تنظیمات چی هست و چی نیاز داره . مرسی
    ویرایش توسط hoka : February 3rd, 2015 در ساعت 23:39

تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nimap نمایش پست ها
    بنده فرمودم که در حالت عادی اینکه تنظیمات خواص بشه بله بنده براتون انکود میارم که بیش از ۱۲ ساعت برای یه فیلم ۷۲۰ طول کشیده

ما در حالت عادی در موردش حرف زدیم نه بخوایم به صورت تخصصی در مورد نویز و انواع ***** ها و ....

نقل قول نوشته اصلی توسط hoka نمایش پست ها
    شما چند مدتی هست که توی همه ی بحث های انکودینگ شرکت میکنید و فکر میکنید که تجربه ی زیادی دارید و خدای اینکار هستید . جالبه که اولین شخص و گروهی که توی ایران همون موقعی که bob از دور خارج شد ( کمی قبل از تمام شدن bob هم محدود سریال میزدم ) سریال هارو زد بنده بودم و توی ایران و توی خارج هم اکثرا بعد از bob از ریلیز های من استفاده میشد . و جالبه که یکی از چند عضو bob با من صحبت کرد همون قبل از تعطیلیش و حتی چند ریلیز من رو دیده بود و نظر و پیشنهاد در مورد تنظیمات به من داد . همون زمانی که هیچ شخصی نمیدونست در ایران ری انکود چی هست اصلا برنامه و تنظیماتش چی هست . فکر کنم 3 سال پیش بود و فکر کنم خرج چندین ماه زندگی شمارو بنده فقط پول پای سرور هام دادم در چند دوره ای که فعالیت کردم . پس لطفا نظرتون رو برای خودتون نگه دارید

شمایی که اطلاعاتت در همین حد هست که فکر میکنی سرعت و کیفیت به برنامه ی ری انکود ربط داره و اطمینان دارم و اطمینان صد در صد هم دارم که ابدا تنظیماتی که کار انجام میدی رو نمیدونی کجای برنامه هست و کدوم فاکتور توی کیفیت و سرعت نقش داره .

نظرتون محترم ولی خواهشا نظرتون کارشناسی باشه نه همینطوری الکی بر مبنای تنظیمات خودتون و کاری که خودتون تحویل میدید . بنده گفتم با بهترین کیفیت . نه کیفیت کار شما

- - - Updated - - -

بالاخره دیدم کسی در این انجمن میدونست ریلیز و ری انکود دقیقا چی هست و تنظیمات چی هست و چی نیاز داره . مرسی
    جالبه بنده از سال ۲۰۰۲ مشغول انکود کردن فیلم ها در ترکر ها خصوصی هستم و هیچوقتم ادعای انکود نداشتم این شمایی که دارید ادعا میکنید

ممنون میشم مستنداتی از حرف هاتون بفرماید میتونم تنظمات و شرح کار رو برای انکود یک فایل از روی سورس بلوری اصلی DISK BluRay به ۷۲۰p با حجم بالای ۸ گیگ رو خدمتتون عرض کنم البته با یک سری کاستی ها که خوب امکانش نیست ولی ممنون میمش اول ادعاتون رو ثابت کنید شما

موفق باشید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

بنده فرمودم که در حالت عادی اینکه تنظیمات خواص بشه بله بنده براتون انکود میارم که بیش از ۱۲ ساعت برای یه فیلم ۷۲۰ طول کشیده

ما در حالت عادی در موردش حرف زدیم نه بخوایم به صورت تخصصی در مورد نویز و انواع ***** ها و ....

جالبه بنده از سال ۲۰۰۲ مشغول انکود کردن فیلم ها در ترکر ها خصوصی هستم و هیچوقتم ادعای انکود نداشتم این شمایی که دارید ادعا میکنید

ممنون میشم مستنداتی از حرف هاتون بفرماید میتونم تنظمات و شرح کار رو برای انکود یک فایل از روی سورس بلوری اصلی DISK BluRay به ۷۲۰p با حجم بالای ۸ گیگ رو خدمتتون عرض کنم البته با یک سری کاستی ها که خوب امکانش نیست ولی ممنون میمش اول ادعاتون رو ثابت کنید شما

موفق باشید
    شما بفرمایید کدوم ادعا بنده مدرک بهتون بدم البته که نیازی نیست به شما خودم رو ثابت کنم . شما بفرمایید کدوم تا مستندات بدم تا دیگه اینطوری در مورد اطلاعات من قضاوت نکنید

لطفا از سال 2002 خودتون هم یه مستندی ارائه کنید
    ویرایش توسط hoka : February 4th, 2015 در ساعت 15:23

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)