سلام دوستان
من میخوام یه سایت دانلود بازی راه اندازی کنم با اکانت vip اگه میشه راهنمایی کنید که باید چه نوع سروری بگیرم و با چه مشخصاتی باشه؟و سرور چه کشوری باشه؟
با تشکر
سلام دوستان
من میخوام یه سایت دانلود بازی راه اندازی کنم با اکانت vip اگه میشه راهنمایی کنید که باید چه نوع سروری بگیرم و با چه مشخصاتی باشه؟و سرور چه کشوری باشه؟
با تشکر
ممنون بابت راهنمایتون کلا واسه استارت ترجیحا مشخصات سرور چی باشه؟
با توجه به این که قصد راه اندازی سایت را دارید؛ ابتدا یک هاست میزبانی و یک سرور مجازی (از کشورهای اروپایی مانند فرانسه با توجه به پینگ پایین نسبت به ایران) با حداقل رم 2 گیگ و 100 الی 200 گیگ هارد برای شما مناسب می باشد که پس از ارتقا رتبه و آمار سایت میتوانید هر دو سرویس ذکر شده را ارتقا دهید.
پیشنهاد میشود با توجه به کم بودن آمار در چند ماه ابتدا سرویس های حداقل استفاده نمایید تا از نظر هزینه برای شما مشکل ایجاد نشود.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
یا سرور مجازی باید بگیرید یا هاست دانلود که سوار بشه به vip
هاست دانلود و یا سرور مجازی از آلمان و ایران خواستید در خدمت شما هستیم قربان
هیچ و پوچ
مرسی دوستان
بعد این اسکریپت vip رو از کجا تهیه کنم بعضی از شرکت ها دارند و بعضی هم رایگان هست واسه این قسمت چکار کنم؟
در صورتی که قصد راه اندازی یک سایت حرفه ایی و ادامه آن تا مدت زمان طولانی دارید پیشنهاد میشود از اسکریپت های vip با هزینه استفاده نمایید تا در صورتی که برای شما در مدت زمان فعالیت خود مشکلی رخ داد نیاز به رفع آن داشتید و در صورت نیاز به ارتقاء و افزودن امکانات خاصی بودید این امر به راحتی برای شما توسط پشتیبان اسکریپت میسر شود.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
سلام اگه از اول میخواید شروع کنید
بنظر من از هاست خوب استفاده کنید بعد برید دنبال سرور > وقتی هاست جواب میده نیاز نیست سرور بگیرید
در مورد وی ای پی داخل انجمن یه سرچی کنید فک میکنم پیدا کنید قبلا دیدم اسکریپت vip داخل انجمن
(سعی کنید اول به فکر مشهور شدن باشید بعد وی ای پی کنید در اون صورت هم کاربر دارید هم در امد . بنظر من اگه از اول پولی همه چیز بخوایین ارایه بدین نه کاربر دارید نه درامد) البته خدمات خوب باشه شاید داشته باشید :دی
ارزوی موفقیت دارم براتون
واسه استارت 100 گیگ و رم 4 کافیه
شایدم زیاد هم باشه
بستگی به مصرفتون داره ، همین ولی واقعا برای شروع عالیه
Game And Web Design
awwrya@yahoo.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)