سلام . اساتید واسه یه سرور جدید اپن وی زد کدوم مورد رو پیشنهاد میدن:
contos 5 with openvz kernel RHEL 5
- centos 6 with openvz kernel RHEL 6
طبیعتا پایداری ، امنیت و بازدهی بهتر مد نظر هست . ممنون
سلام . اساتید واسه یه سرور جدید اپن وی زد کدوم مورد رو پیشنهاد میدن:
contos 5 with openvz kernel RHEL 5
- centos 6 with openvz kernel RHEL 6
طبیعتا پایداری ، امنیت و بازدهی بهتر مد نظر هست . ممنون
اینجا بیشتر شنونده هستم
با توجه به جدید بودن CentOS 6 قطعا به یه سری مشکل برخورد میکنی
CenOS 5 مشکلی نداره به نظر من گزینه خوبی هست نسبت به ورژن جدید تا زمانی که پکیج ها بتونند خودشون وقف بدند با ورژن جدید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
آیا هنوزم rhel6 توصیه نمیشه؟ دوستان کسی تجربه ی جدیدی در این زمینه نداره؟
اینجا بیشتر شنونده هستم
من هم فکر می کنم نسخه ۵ مناسبتر باشه. مشاهده این جدول از ویکی پدیا هم می تونه موثر باشه:
CentOS Release Full Updates Maintenance Updates 3 2006-07-20 2010-10-31 4 2009-03-31 2012-02-29 5 Q1 2014 2017-03-31 6 Q2 2017 2020-11-30
یکی از دوستان چند روز پیش مشکل خیلی بزرگی با CentOS 6 برخورد کرده بود که مجبور شدیم کلا سرورش را با CentOS 5 مجددا نصب کنیم . به هیچ وجه CentOS 6 رو پیشنهاد نمیکنم بنده
----------------------------------------------
میزبانی وب سرورپارس
شخصا 5 را ترجیح میدم فعلا
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام مجدد . دوستان کماکان تجربه کار با سنت او اس 6 منفی هست؟ کسی تجربه مثبت نداره؟
اینجا بیشتر شنونده هستم
برای openvz فقط تجربه centos 5 را دارم
اما برای مصارفی مثل Full KVM یا cPanel یا Directadmin خیلی سبک تر و سریعتر بوده است
اما حس می کنم کمی زودتر کرش می کند، نمی دونم صحیح هست یا خیر.
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)