-
August 5th, 2014, 16:07
مشکل اپدیت سنتاس
با سلام خدمت دوستان من دیروز خواستم سنتاس رو اپدیت کنم از داخل کنسول و موقع اپدیت ازم سوال پرسید که ایا ورژن جدید رو میخوای یا نه من yes رو زدم و رفت واسه دانلود ورژن جدید و نصب ولی بعد از چند مین کل سرور هنگ کرد و خاموش مونده و کنسول هم دسترسی دیگه نتونستم داشته باشم که از طریق کمک یکی از دوستان کنسول رو درست کردم ولی سنتاس به مشکل برخورده و سرور بالا نمیاد
-
-
August 5th, 2014 16:07
# ADS
-
August 5th, 2014, 16:10
عضو انجمن
پاسخ : مشکل اپدیت سنتاس
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
August 5th, 2014, 16:11
-
-
August 5th, 2014, 16:36
عضو انجمن
الان دقیقا چه اروری میده ؟
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
August 5th, 2014, 21:02
سرور بالا نمیاد وقتی از داخل کنسول ریست میکنی بعد ریست شدن دو گزینه انتخاب سنتاس میاره که اولی رو میزنه عکس العملی نشون نمیده ولی دومین گزینه سنتاس رو میزنی میره برای یه سری دستورات که بعد از دستورات دیگه کاری انجام نمیده و تغییراتی انجام نمیشه و سرور همینطور دان هستش
- - - Updated - - -
سرور بالا نمیاد وقتی از داخل کنسول ریست میکنی بعد ریست شدن دو گزینه انتخاب سنتاس میاره که اولی رو میزنه عکس العملی نشون نمیده ولی دومین گزینه سنتاس رو میزنی میره برای یه سری دستورات که بعد از دستورات دیگه کاری انجام نمیده و تغییراتی انجام نمیشه و سرور همینطور دان هستش
- - - Updated - - -
از دوستان کسی هست مشکلos رو حل کنه os سرورم مشکل برخورده نمیخوام ریلود کنم سرور رو گفتم کسی هست که بتونه مشکل رو حلش کنه هزینشم تقدیم میکنم کسانی که میتونن تاپیک بدن
- - - Updated - - -
از دوستان کسی هست مشکلos رو حل کنه os سرورم مشکل برخورده نمیخوام ریلود کنم سرور رو گفتم کسی هست که بتونه مشکل رو حلش کنه هزینشم تقدیم میکنم کسانی که میتونن تاپیک بدن
-
-
August 8th, 2014, 19:19
عضو جدید
-