سلام
دوستان کسانی هستند که از خود سیپنل لایسنس خریداری کردند و الان چند روز مشکل داشته باشند اکسپایر شده باشه؟؟
سلام
دوستان کسانی هستند که از خود سیپنل لایسنس خریداری کردند و الان چند روز مشکل داشته باشند اکسپایر شده باشه؟؟
تو قسمت نیم سرور ها دامنه ir تنظیم کردید ؟ اگرنکردید این رو در ریسلر ها هم چک کنید !
شما اگر با ویزا پرداخت کنید این مورد پیش میاد که تیکت میدهید و بررسی میکنند و دوباره فعال میشود
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
این دوستی که ازش گرفتیم لایسنسو میگه مستقیما از خود سیپنل خرید کرده و در ضمن هر چند مله لایسنس اکسپایر میشه و گاهی با آپدیت لایسنس از داخل سرور فعال میشه گاهی هم نه و باید خود ایشون از خود سیپنل بخواد.
اما الان فعال نشد مجدد با دستور لینوکس و میگه که مشکل از پنلهای شرکت سیپنل هست.ظاهرا چندتا سرور داشتند و لایسنس گرفتند همه همین مشکلو دارند. مشکل از چی میتونه باشه؟با پیپال فکر کنم پرداخت میکنه
اینجا ای پی سرورتونو چک کنید ببینید لایسنس هست یا کلا قطع شده
License Verification - cPanel Inc.
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
ممنون عرض کردم که اکسپایر شده از همینجا چک کردم رو هوا که نگفتم.!
بحث سر اینه که آیا دیگران هم این مشکل رو دارند یا نه.چون اگه به گفته این شخصی که برای ما تهیه رده مشکل از پنل های خود شرکت سیپنل باشه باید همه اکسپایر بشن...
میخام ببینم کسی که لایسنس میگیره از سیپنل نمایندش میشه؟چه دلایلی ممکنه وجود داشته باشه؟
خرید آنلاین ویندوز 10 لایسنس اورجینال با قیمت نمایندگی
Yahoo! : Liuxnet / Email: support@liuxnet.com / TELL: +60 147 - 354750
ارائه خدمات مالی و ارزی به کاریران پارسی زبان
مشکل از پنل های سیپنل!
این دیگه از اون حرفا بود، کل دنیا به سرورهای لایسنس سی پنل وصلند اگر قطع بشه که واویلاست. احتمالا مشکل دیگه ای دارند.
از سیپنل دایرکت خریده و این سایت نمایندگی میده....به نظرتون مشکل از خود اون پنلای سیپنل دایرکته یا نمایندگی؟
خرید آنلاین ویندوز 10 لایسنس اورجینال با قیمت نمایندگی
Yahoo! : Liuxnet / Email: support@liuxnet.com / TELL: +60 147 - 354750
ارائه خدمات مالی و ارزی به کاریران پارسی زبان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)