-
June 20th, 2010, 20:05
-
-
June 20th, 2010 20:05
# ADS
-
June 20th, 2010, 20:27
پاسخ : سرور اختصاصی برای سایت موزیک !
هزینه ای هم که میتونم بدم حداکثر بین 70 تا 90 هست ! (یعنی هزینه اضافی نداشته باشه مثلا برای ویندوز جدا 20 تومن دیگه بگیرن یا هزینه نصب و .... )
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
خوب هاست مثلا 100 گیگ رو هاست دی ال میده 90 تومن !!! من میتونم با این پول سرور اختصاصی بگیرم با 400 گیگ هارد
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

نوشته اصلی توسط
fastserver.ir
نیاز به سرور اختصاصی هم نیست.می تونی رو هاست هم بدون وی پی اس دانلود و آپلود کنی. با داشتن یه کنترل پنل مثل سی پنل راحت می تونی فایلاتو منیج کنی یا اینکه با رپید لیچ فایل ها رو از سایت های دیگه به هاستت منتقل کنی. برای آپلود از پی سی خودت هم می تونی از ftp استفاده کنی.
منظورم دانلود با سرعت بالا بود
اینجوری باید با adsl 384 دانلود و اپلود کنم ! ولی با وی پی اس با سرعت 1mb اینا !
-
-
June 20th, 2010, 20:54
عضو انجمن
پاسخ : سرور اختصاصی برای سایت موزیک !
من یه پیشنهاد دارم !
یک vds با رم یک گیگ بهتون بدیم ، هارد رو میتونیم افزایش بدیم و همینطور اگر خواستید رم رو (بعدا هر موقع نیاز شد قابل ارتقا هست)
کنترل پنل پلسک روش نصب میشه (که برای یک دامین رایگان هست)
سرعت و آپتایم هم بالا ، هزینه هم نسبت به سرور اختصاصی پایینتر و بصرفه تر (بعدا اگر کافی نبود براتون میتونید ارتقا بدید به سرور اختصاصی)
دیگه چی میخواید ؟
-