حدود یه سالی هست که دامنه ثبت نکردم، الان یه شناسه جدید ایجاد کردم و می خوام یه دامنه ir جدید ثبت کنم. برای اینکار آیا باید مدارک رو ارسال کنم یا نیازی به ارسال مدرک نیست؟
حدود یه سالی هست که دامنه ثبت نکردم، الان یه شناسه جدید ایجاد کردم و می خوام یه دامنه ir جدید ثبت کنم. برای اینکار آیا باید مدارک رو ارسال کنم یا نیازی به ارسال مدرک نیست؟
اگر دامنه قبلی دارید نیاز به ارسال مدارک نیست
درود و احترام
اگر قبلا مدارک نظیر امضای تعهدنامه ی خود ایرنیک یا اسکن کارت ملی ، که نیازی به ارسال مجدد نیست اما اگر نکردید در مواردی که دامین چت روم یا شبکه های اجتماعی سیاسی یا برخی از دامینها که خودشون یه *****هایی رو براشون دارن باید مدارک جهت تائید ارسال کنید . و در یک مورد دیگه 100% ازتون مدارک میخواد اونم انتقال دامنست
بهتون پیشنهاد میدم قبل همه چیز مدارکتون رو ارسال کنید
درد من تنهایی نیست : بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر ، و با تبسمی بر لب این حماقت رو حکمت خداوند می نامند.
بزرگ مرد تاریخ هند : گاندی
یه شناسه جدید ثبت کردم و با این شناسه تاحالا دامنه ثبت نکردم. یه سایت آرایشگاه مردانه هست که باید براشون دامنه آی آر بگیرم. برای همه دامنه ها ارسال مدرک نیاز هست یا فقط دامنه هایی که شرایط خاص دارن؟
نه فقط برخی از موارد که ایرنیک خودش تشخیص میده که این دامنه ممکنه مشکلی درست کنه یا برخی از فــــیــلترهایی که خودشون دارن برای تائید هویت درخواست ارسال مدارک میکنن و در خیلی از موارد اصلا نیازی به این کار نیست و بدون مدارک مجاز به ثبت هر دامنه ای هستید
درد من تنهایی نیست : بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر ، و با تبسمی بر لب این حماقت رو حکمت خداوند می نامند.
بزرگ مرد تاریخ هند : گاندی
ایرنیک مرده
60 ساعته دامنه ثبت و هزینش پرداخت شده هنوز تو انتظار بررسی و تاییده
درسته منم حدود 5 روزی میشه دامنه ثبت کردم اما هنوز زده در حال بررسی مدارک
حالا ایمل زده اگه تا چندروز دیگه اقدام نکنید معلق میشه
من باید الان چی کار کنم؟؟
من که حدود 3 ماه هست که دامنه ثبت نکردم هنوز اسمی از مدارک نبرده
- - - Updated - - -
من که حدود 3 ماه هست که دامنه ثبت نکردم هنوز اسمی از مدارک نبرده
Falling Into Dreams
همونطور که دوستان گفتند نيازي به ارسال مجدد مدارک نيست، مگر اينکه بخواهيد اطلاعاتي رو تغيير بديد که نامه و کپي يک برگ هويتي لازم هست
در مورد زمان ثبت شدن و پاسخ هم تجربهي من اينه که روزهاي تعطيل تاخير داره و در غير اون معمولا چند ساعته و بعضي مواقع چند دقيقهاي براي من تاييد شده دامنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)