سلام دوستان لطفا یه کمکی بکنید ، سایتم داره یک سری تبلیغات خارجی نشون میده گوشه های سمت راست سایت. آیا از طریق هاست هک کردن یا خود وردپرس ؟ من الان باید چیکار کنم . لطفا کمک کنید .
www.mediaboard.ir
سلام دوستان لطفا یه کمکی بکنید ، سایتم داره یک سری تبلیغات خارجی نشون میده گوشه های سمت راست سایت. آیا از طریق هاست هک کردن یا خود وردپرس ؟ من الان باید چیکار کنم . لطفا کمک کنید .
www.mediaboard.ir
ویرایش توسط hosein1414 : July 16th, 2014 در ساعت 01:47
دوست عزیزسایت شماهک نشده.مشکل ازسیستم خودشماهست.
آدرس سایتتون؟
اگر اشتباه نکنم روی مرورگر شما
افزونه ای نصب شده که این تبلیغات رو نشون میده
افزونه رو حذف کنید اوکی میشه
ببخشید دوستان آدرس سایت رو ندادم ؛ مرجع خبری فیلم و سریال مدیابرد | جدید ترین خبرهای دنیای فیلم و سریال اخبار فیلم و سریال خارجی :: MediaBoard.ir . نخیر چک کردم کلا سایت اینجوریه
بله کدهاروچک کردین؟کدی چیزی اضافه نکردین؟
از فایرفاکس استفاده می کنید ؟
به بخش Addons بروید و افزونه هایی که فعال هستند را غیرفعال و حذف کنید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
برای بنده مشکلی ندارد و به خوبی باز میشود ... خبری از تبلیغاتی که در عکس هست هم نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)