سلام
میخواستم بپرسم اگه من از سرویس دهنده های خارجی vps یا dedicated بگیرم اونها میتونن بفهمن من از ایران وصل شدم؟جایی لوگ میندازه یا نه
اگه بفهمن احتمال داره ببندن؟
سلام
میخواستم بپرسم اگه من از سرویس دهنده های خارجی vps یا dedicated بگیرم اونها میتونن بفهمن من از ایران وصل شدم؟جایی لوگ میندازه یا نه
اگه بفهمن احتمال داره ببندن؟
سلام و خسته نباشین بله متوجه میشن و احتماال داره ببندن سرویستون رو موفق باشین
نه به اندازه هاست.
شما وی پی اس و سرور داشته باشی طرف که لاگ اکسس به سرور رو نمیتونه بگیره. پس خیر مشکلی وجود ندارد.
بله میتونن متوجه بشن و اگر سرویس دهنده با ایران مشکل داشته باشه ممکنه سرویس رو ببنده
Falling Into Dreams
سلام
بله, این موضوع از طریق روترهای دیتاسنتر همچنین برسی شبکه سرور شما قابل نمایش هست و برخلاف گفته دوستان با توجه به مانیتورینگ بیشتر دیتاسنترها روی شبکه این امر برای دیتاسنتر کار بسیار راحتی هست
ممنون از همه نظرات.راستش من یه سایتی میخوام بزنم به زبان انگلیسی تو چند ماه خیلی پربازدید میشه.حالا میترسم بزارم رو یکی از سرورهای خارجی بعد که سایت گرفت اونا بفهمن یاست من رو سرور اونهاست و ببندن سابت رو
دوستان هم xlhost و OVH رو پیشنهاد دادن که اونم یه مشکلی که هست اینه که اونقدر معتبر نیستند که اگه سایت اختصاصیم رو بزارم اونجا یهو بیان سایت رو بالا بکشن
شما با سرویس دهنده ای کار کنید که با ایران مشکلی نداشته باشه
من خودم به شخصه هاستهایی دارم که در امریکا دات آی آر میزبانی می کنند
شما زمانی که وارد ناحیه کاربری سایت میزبان میشوید آخرین آی پی ورود شما ثبت میشود، پیشنهاد میشود در صورتی که از سرویس دهنده های خارجی قصد تهیه سرویس را دارید با استفاده از کر*یو و ... سرویس خود را تهیه و امور مربوطه را انجام دهید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
سعی کنید از سرویس دهنده ای استفاده کنید که با ایران مشکل نداشته باشن
مثال:
http://www.warez-host.com/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)