فایروال رو غیر فعال کنید.ممکنه فایلتون سیدر نداشته باشه
ممکنه ادمین سرور تورنت را بلوک کرده باشه از طریق روتر و موارد مشابه و یا اینکه فایل که دانلود میخواهید کنید سید نمیشه از جایی که فایل تورنت را دانلود کردین معمولا میزینه چندتا سید داره میشه و چندتا دانلود درحال دانلودش هست
اگر سیدش فعال بود ادمین سرور ممکنه بسته باشه تورنت را همچینی چنانچه فایر والهم فعال هست بوصتر موقت غیر فعال کنید و تستس کنید اگر با بستن فایر وال فعال شد توی فایر وال دسترسی بدین به برنامه کلاینت تورنتی که میخواهید استفاده کنید که بعدش فایر وال را بتونید فعال کنید و استفاده از تورنت کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
همونطور که جناب کیانی فرمودند اول فایروال رو خاموش کنید و سرور رو ریست کنید و مجددا تست کنید
اگه نشد مدیر سرور روی روتز تورنت رو بسته و نمیتونید ازش استفاده کنید
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
ممنونم از پاسخ شما من چن بار ورژن برنامه تغییر دادم و فایر والی هم فعال نبود و چند باز از ادمین سرور سوال پرسیدم و گفت محدویت وجود ندارد اما نمیدونم چرا دانلود تکون نمیخوره اما عکسی از برنامه گرفتم لطفا چک کنید پایین برنامه
d:257.2kb
u:135.6 kb این یعنی چی ممنون میشم کمک کنید
![]()
ویرایش توسط m43ih : November 4th, 2013 در ساعت 22:55
اساتید محترم من هم یک سوال یا به عبارتی یک درخواست کمک داشتم
مشکل اینه که از یک ترکر خصوصی نمیتونم دانلود کنم با این که رنک من تو سایت بالاست و قوانین سایت رعایت کردم فقط هم از این ترکر نمیتونم دانلود کنم
en.metal-tracker اگر سری به این سایت بزنید ممنون میشم
Untitlدed.jpg
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)