-
June 22nd, 2014, 22:11
عضو جدید
به دنبال شریک جهت مدیریت هاستینگ
درود و احترام برای کاربران محترم تارنمای وب هاسیتنگ تالک
همونطوری که نسبتا از عنوان مشخصه به دنبال شریک برای راه اندازی یک هاستینگ هستم .
اما بیشتر شرح کار رو بگم خدمتتون :
در مورد اساس کار : من یک برنامه نویس هستم و چند مدت دیگه قصد راه اندازی یک تیم کامل و جامع اینترنتی رو دارم. اما برای شروع قصدم شروع کار از هاستینگه : یعنی ابتدا سرویس های بسیار با کیفیت به مشتریان ارائه بشه و این روند بصورت کامل ادامه پیدا کنه که بنده چندین راهکار جهت افزایش چشمگیر مشتری دارم و چند ایده ی بسیار مناسب که قصد بیانشون رو ندارم فعلا.
اما در مورد شروع : الان در حال حاضر یک سرور از رداستیشن دارم که صرفا جهت ارائه ی وی پی اس اختصاص دادم و چند روز پیش تمدیدش کردم و در حال حاضر با اینکه 7 روزه از تمدیدش میگذره همین الان هم هزینه ی خود سرور در میاد و چند روز دیگه به سود میرسه و تقریبا چهار برابر این ضرفیت الان که هزینه ی سرور رو صفر کرده ، ضرفیت داره.
و فعلا هم سرور بدون ادرس هاستینگ این مشتریها رو داره .!!!پس هنوز آدرس هاستینگ نداریم. اما ادرسش رو مشخص کردم از قبل چون هم اسم با نام اینترنتی تیمه که میخوام درست کنم.
و اگر همینطور در حالت پیشفرض بدون سرمایه گذاری اضافه پیش بریم برای هاستینگ تا یه مدت که میزان سود به یه حد چشمگیر رسید هاست دهی رو شروع میکنیم.
و دنبال یک شریکم که در همه ی امور بصورت یکسان کار کنیم و به بیان دیگه مکمل کارهای هم باشیم و از لحاظ مالی هم وضعیتش مناسب باشه که حتی گاهی هر کدوم کمبود بودجه داشتیم اون یکی به کمک برسه و در کل یک کار شراکتی و دوستانه باشه .
بتونه زمانهای مناسبی آنلاین باشه مثل خودم و باز هم تاکید میکنم مثل هم فعال باشیم در اکثر مواقع.
طبیعتا دوستانی که دارای دانش فنی در یک حد مناسب به بالا هستند ، کارشون دارای بیشترین احترامه و طبیعتا هم موفق تر خواهیم بود. در مورد خودم هم میشه گفت دانش فنیم در حد مناسبی هست اما مدام باز هم دارم با سرعت زیادی مسائل مدیریتی سرور رو دنبال میکنم و اطلاعاتم رو کاملا بروز و افزایش میدم.
اما شاید بپرسید چرا دارید کار هاستینگ رو شروع میکنید ؟ کار اصلی بنده برنامه نویسیه و در حال حاضر در حال طراحی یه تیم اینترنتی هستیم و قطعا هاستینگم هم بصورت دو طرفه میتونه مکمل این کار کلی باشه و هم پشتیبان. اما از این مسائل گذشته من توانایی زیادی در جذب مشتری دارم و تقریبا میشه گفت آغاز کار هاستینگم به صورت رسمیه هر چند قبلا هم یه بار تا حدودی تجربه ای این کار رو بصورت رسمی داشتم اما ترجیح میدم کار هاستینگی رو که بصورت کامل آغاز میکنیم رو به عنوان بار اول معرفی کنم. اما در مورد دانش فنی که بحث اصلی در این بند هست من در بدترین حالت و بهترین حالت یک مدیر سرور کاملا حرفه ای رو برای سرورها میگیرم که به هبچ وجه کیفیت سرویس مشتری هیچ گونه خطری تهدیدش نکنه (با توجه به اینکه امنیت رو در هیچ جای دنیا نمیشه کاملا تضمین کرد).
در مورد قانونی کردن هاستینگ هم باید بگم در اولین فرصت در پلیس فتا ثبتش میکنیم که در صورتی که مشکل حمله ی هک داشتیم هم پشتیبانی داریم و هم کلیاتی برای اطمینان هاستینگه و چندی بعد هم حتما به فکر نماد اعتماد و کد اقتصادی هستم.
دوستانی که قصد شریک شدن رو دارن میتونند اطلاع بدن و اگر هم سوالی داشتند حتما مطرح کنند که تایپک بالا بیاد ممنون میشم
ویرایش توسط Kurd Project : June 23rd, 2014 در ساعت 15:06
دلیل: تکمیل موارد
درد من تنهایی نیست : بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر ، و با تبسمی بر لب این حماقت رو حکمت خداوند می نامند.
بزرگ مرد تاریخ هند : گاندی
-
-
June 22nd, 2014 22:11
# ADS
-
June 23rd, 2014, 01:18
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2014, 01:39
عضو انجمن
پاسخ : به دنبال شریک جهت مدیریت هاستینگ
-
تعداد تشکر ها از hamedmj به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2014, 09:52
عضو جدید
درود
با تشکر از کاربر محترم Mr.Te0
سابقه ی کاری در زمینه ی هاستینگ قبلا داشتم اما به صورت عرضه ی عمومی نبوده و جنبه خصوصی داشته ... پس این مورد رو همونطور که در پست اول عرض کردم هر چند تا حدود مناسبی سابقه هست ، اما شما فرض رو از صفر حساب کنید
شماره تماس بنده هم : 09182409534 : میلاد کاظمی
برای شرایط کاری هم توضیح دادم اما بصورت موردی بیان کنم از موارد مهم :
- ترجیها دارای دانش فنی در حد مناسب باشه
- نسبتا زمان آنلاین بودنشون در یه حد قابل قبول باشه یعنی در روز حداقل 4 ساعت آنلاین باشه
- شریک حتما از لحاظ مالی وضعیت مناسبی داشته باشه که هم قدرت سرمایه گذاری و حتی قدرت خسارت دهی به کاربران رو داشته باشه
* شایان ذکره که برای همکاری جهت رسیدن به بیشترین ضریب اطمینان برای شروع کار تمام جزئیات بصورت کامل در شروع ذکر + در همون اول که هنوز کار شروع نشده هاستینگ رو در پلیس فتا ثبت کرده و اسم هر دو نفر رو ثبت میکنیم و ایشون هم توی پلیس فتای شهرستانشون باید یه امضا بدن اونجا. که در این موضوع نیاز به شکی نیست چرا که در صورتی که تمایل واقعی جهت همکاری باشه بنده این مورد رو بصورت کامل براشون تضمین خواهم کرد
ادرس هم خیلی خوب اشاره کردید : کار فعلا بصورت شرکتی یا .... نیست و هنوز چیزی نشده که بخوایم ثبتش کنیم و هنوز شخصیه و نمیشه آدرس منزل داد اینجا.
اما برای ثبت کردنش به عنوان شرکتی یه مدت طول میکشه اگه خودم بخوام ثبتش کنم. اما اگه شریک بخواد قطعا تضمینی هست و بنده هیچ مشکلی با تصمیمشون در هیچ زمانی ندارم
اگر هم دوستانی قصد سرمایه گذاری دارن بصورت سرمایه گذاری هر دوماه قبول میکنم یعنی هر دوماه که سرمایه گذاری کنند دقیقا همون زمان پول رو + سودش رو بهشون میدم بصورت درصدی چرا که پولشون یک ماه در چرخشه و سود دهی داره و در اولین سرمایه گذاری دو ماه بعد سودشون رو میدم و هر دوماه میتونند سرمایه گذاریشون رو تمدید کنند (منظورم اینه که هر دوماه بصورت جدا از هم : شاید بخواد افزایش بده سرمایه گذاری و شاید هم کاهش) و باز هم تاکید میکنم تضمین رو کامل میکنم حتی در پلیس فتا. در مورد درصد هم توافقی هست
ویرایش توسط Kurd Project : June 23rd, 2014 در ساعت 15:09
دلیل: تکمیل بندها
درد من تنهایی نیست : بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر ، و با تبسمی بر لب این حماقت رو حکمت خداوند می نامند.
-
-
June 23rd, 2014, 09:56

نوشته اصلی توسط
Kurd Project
درود و احترام برای کاربران محترم تارنمای وب هاسیتنگ تالک
همونطوری که نسبتا از عنوان مشخصه به دنبال شریک برای راه اندازی یک هاستینگ هستم .
اما بیشتر شرح کار رو بگم خدمتتون :
در مورد اساس کار : من یک برنامه نویس هستم و چند مدت دیگه قصد راه اندازی یک تیم کامل و جامع اینترنتی رو دارم. اما برای شروع قصدم شروع کار از هاستینگه : یعنی ابتدا سرویس های بسیار با کیفیت به مشتریان ارائه بشه و این روند بصورت کامل ادامه پیدا کنه که بنده چندین راهکار جهت افزایش چشمگیر مشتری دارم و چند ایده ی بسیار مناسب که قصد بیانشون رو ندارم فعلا.
اما در مورد شروع : الان در حال حاضر یک سرور از رداستیشن دارم که صرفا جهت ارائه ی وی پی اس اختصاص دادم و چند روز پیش تمدیدش کردم و در حال حاضر با اینکه 7 روزه از تمدیدش میگذره همین الان هم هزینه ی خود سرور در میاد و چند روز دیگه به سود میرسه و تقریبا چهار برابر این ضرفیت الان که هزینه ی سرور رو صفر کرده ، ضرفیت داره.
و فعلا هم سرور بدون ادرس هاستینگ این مشتریها رو داره .!!!پس هنوز آدرس هاستینگ نداریم. اما ادرسش رو مشخص کردم از قبل چون هم اسم با نام اینترنتی تیمه که میخوام درست کنم.
و اگر همینطور در حالت پیشفرض بدون سرمایه گذاری اضافه پیش بریم برای هاستینگ تا یه مدت که میزان سود به یه حد چشمگیر رسید هاست دهی رو شروع میکنیم.
و دنبال یک شریکم که در همه ی امور بصورت یکسان کار کنیم و به بیان دیگه مکمل کارهای هم باشیم و از لحاظ مالی هم وضعیتش مناسب باشه که حتی گاهی هر کدوم کمبود بودجه داشتیم اون یکی به کمک برسه و در کل یک کار شراکتی و دوستانه باشه .
بتونه زمانهای مناسبی آنلاین باشه مثل خودم و باز هم تاکید میکنم مثل هم فعال باشیم در اکثر مواقع.
طبیعتا دوستانی که دارای دانش فنی در یک حد مناسب به بالا هستند ، کارشون دارای بیشترین احترامه و طبیعتا هم موفق تر خواهیم بود. در مورد خودم هم میشه گفت یه شاگرد هستم در دانش فنی سرور و دارم با سرعت زیادی مسائل مدیریتی سرور رو دنبال میکنم.
اما شاید بپرسید پس چرا دارید کار هاستینگ رو شروع میکنید ؟ کار اصلی بنده برنامه نویسیه و در حال حاضر در حال طراحی یه تیم اینترنتی هستم و قطعا هاستینگم هم بصورت دو طرفه میتونه مکمل این کار کلی باشه و هم پشتیبان. اما از این مسائل گذشته من توانایی زیادی در جذب مشتری دارم و تقریبا میشه گفت آغاز کار هاستینگم به صورت رسمیه هر چند قبلا هم یه بار تا حدودی تجربه ای این کار رو بصورت رسمی داشتم اما ترجیح میدم کار هاستینگی رو که بصورت کامل آغاز میکنیم رو به عنوان بار اول معرفی کنم. اما در مورد دانش فنی که بحث اصلی در این بند هست من در بدترین حالت و بهترین حالت یک مدیر سرور کاملا حرفه ای رو برای سرورها میگیرم تا زمانی که دانش فنی خودم به کلیات و جزئیات نسبتا تکمیلی رسید این کار به عهده ی مدیر سروری هست که برای مدیریت سرور استخدام میشه که به هبچ وجه کیفیت سرویس مشتری هیچ گونه خطری تهدیدش نکنه (با توجه به اینکه امنیت رو در هیچ جای دنیا نمیشه کاملا تضمین کرد).
در مورد قانونی کردن هاستینگ هم باید بگم در اولین فرصت در پلیس فتا ثبتش میکنیم که در صورتی که مشکل حمله ی هک داشتیم هم پشتیبانی داریم و هم کلیاتی برای اطمینان هاستینگه و چندی بعد هم حتما به فکر نماد اعتماد و کد اقتصادی هستم.
دوستانی که قصد شریک شدن رو دارن میتونند اطلاع بدن و اگر هم سوالی داشتند حتما مطرح کنند که تایپک بالا بیاد ممنون میشم
در تماس باشید.
کدام شهر هستید؟
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2014, 12:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
در تماس باشید.
کدام شهر هستید؟
ایلام
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamedmj
ارسال شد
- - - Updated - - -
دوستانی که قدرت سرمایه گذاری دارن با کمال میل پذیرفته میشن و در تایپکی که جداگانه ایجاد شده در لینک زیر میتونند اعلام کنند
لینک مربوط به سرمایه گذاری : http://www.webhostingtalk.ir/f219/116799/
- - - Updated - - -
دوستان لطفا این تایپک رو با تایپک سرمایه گذاری اشتباه نگیرید .
این تایپک برای کار شراکتیه بصورت 100% اما تایپک سرمایه گذاری بنده در همین انجمن مربوط به سرمایه گذاشتن بودن مشکل و ضرره که بحثشون کاملا جداست.
- - - Updated - - -
up
ویرایش توسط Kurd Project : June 29th, 2014 در ساعت 12:30
دلیل: ویرایش لغتی
-
-
عضو انجمن
با سلام داداش خوبی منم یه ایلامیم و در خدمتم برای همکاری
شرکت من
www.ilamhosting.ir
TeleGram & Tell : 09184613882
-
تعداد تشکر ها از hasanazizi به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با ای دی بنده در تماس باشید شاید بتونیم با هم کار کینم
-
تعداد تشکر ها از sor به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sor
با ای دی بنده در تماس باشید شاید بتونیم با هم کار کینم
شرایط خدمتتون ارسال شد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hasanazizi
ایدی یاهوتون اد شد ... با تائید ایدی بنده در خدمت هستم
-