سلام.
قصد خرید یک گوشی رو دارم و میخوام یکم متفاوت تر از قبل ، خریدم رو انجام بدم از اونجایی که ویندوز فون 8 یک سیستم عامل نوپاست میخواستم بدونم ؛ چطور این گوشی رو ارزیابی میکنید ؟
ارزش خرید داره ؟ امکاناتش ؟ باطری اون در چه حد هست ؟
سلام.
قصد خرید یک گوشی رو دارم و میخوام یکم متفاوت تر از قبل ، خریدم رو انجام بدم از اونجایی که ویندوز فون 8 یک سیستم عامل نوپاست میخواستم بدونم ؛ چطور این گوشی رو ارزیابی میکنید ؟
ارزش خرید داره ؟ امکاناتش ؟ باطری اون در چه حد هست ؟
لومیا 520 جزو گوشی های میان رده حساب میشه و قیمتش با گارانتی معتبر 440 تومنه
دوربین 5 و رم 512 این گوشی هم نیاز های عادی رو برطرف می کنه ولی نمیشه انتظار زیادی ازش داشت
کیفیت ساخت نوکیا هم که همیشه خوبه (حتی پلاستیک)
به نظرم نسبت به قیمتش امکانات مناسبی داره ولی موقع خرید ویندوز فون همیشه محدودیت های ویندوز فون رو مد نظر قرار بدین که یکی و شاید مهم ترینش نبود نرم افزار های بانک های مختلف برای این سیستم عامله
سلام ،
اگر علاقه دارید آخرین اپ های روزدنیا رو نصب کنید پیشنهاد نمیکنم سراغ ویندوز فون برید.
بعضی گوشی های Huawei و حتی Sony در این رنج قیمت گزینه های بهتری برای انتخاب هستند.
لومیا 525 رو چطور ارزیابی میکنید ؟
بین 520 و 525 کدوم بهتره ؟ فکر میکنم 100 تومن با هم اختلاف داشته باشند.
لومیا 525 همون 520 هست با رم 1 گیگ و تفاوت دیگه ای توی سخت افزار نداره
قیمت گارانتی معتبرش هم 490 تومنه
به نظرم بعله ارزش داره چون استفاده از رم توی ویندوز فون خیلی بهینه تر از اندروید هست و شما با 512 تا رم بیشتر امکان استفاده از برنامه ها و بازی های سنگین تر رو خواهید داشت. (البته توان cpu دو هسته ای این گوشی رو مد نظر قرار بدین)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)