-
عضو انجمن
راهنمایی برای خرید لپ تاپ
با سلام خدمت دوستان
بنده قصد خریداری لپ تاپ رو دارم میخواستم در صورت امکان دوستان وارد به این امر راهنمایی کنند که چه برند و مشخصاتی خوب هست .
یکی از دوستان مدل k451L Asus Core i7 رو به من معرفی کردند . میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید در این مورد و نظرات پیشنهادیتون
با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازfadakweb به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2014 17:36
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی برای خرید لپ تاپ

نوشته اصلی توسط
fadakweb
با سلام خدمت دوستان
بنده قصد خریداری لپ تاپ رو دارم میخواستم در صورت امکان دوستان وارد به این امر راهنمایی کنند که چه برند و مشخصاتی خوب هست .
یکی از دوستان مدل k451L Asus Core i7 رو به من معرفی کردند . میخواستم لطف کنید راهنمایی کنید در این مورد و نظرات پیشنهادیتون
با تشکر
چه مقدار بودجه دارین ؟ مورد استفاده ؟
-
تعداد تشکر ها ازlemo1996 به دلیل پست مفید
-
بودجه چقد هست؟ بی چه ستفده ی می خوید؟
-
تعداد تشکر ها ازAguila*Roja به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
درود
برای خرید نوت بوک چندین مورد هست که باید به انها دقت کنید
چه کاربردی از لپ تاپ رو دارید؟
چه سخت افزاری رو نیاز دارید؟
چه مقدار قصد هزینه دارید؟
برندهای Apple - SONY- HP
ولی ابتدا نیازهای خودتون رو بگید تا بهتر راهنمایی کنیم
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
تعداد تشکر ها ازhost-net به دلیل پست مفید
-
نتواندی با دوست عزیز دقت داشته باشید که تا حد ممکن تعصب بر روی برند خاصی نداشته باشید طبیعی است که اکثر مردم برند خاصی را می پسندندولی این امر ممکن است باعث شود تا از هزینه ای که می پردازید حداکثر استفاده رو نبرید و حتی ممکن است با عث شود تا محصولی کاملا اشتباه را انتخاب کنید و دوم اینکه سعی کنید لپ تاپ رو با یک گارانتی معتبر خریداری کنید زیرا در هر زمان که از لپ تاپ استفاده می کنید و لپ تاپ را روی پاهایتان و یا ... قرار می دهید ضربات کاملا ارامی به سیستم وارد می شود اما این ضربات ارام با خراب کردن قسمت های مختلف سیستم خودشان را نشان می دهند
-
تعداد تشکر ها ازAguila*Roja به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
من ۲ ۳ سال پيش يك Dell 5110 هرچند راضيم ولي خيلي داغ ميكنه!
البته اينو نگفتم شما بري ۵۱۱۰ بگيري چون خودم پيشنهاد نميدم، منظورم اينه كه به مشخصات سختافزاري بسنده نكنيد توي اينترنت حتماً در مورد لپتاپها و مشكلاتشون تحقيق كنيد و مطلع باشيد
من بيشتر به خاطر سخت افزار i7 و 8gb ddr3 و 1tb hdd و كارت گرافيك و اينها خريدم امّا به خاطر داغ شدن كارت گرافيك پشيمون شدم تقريباً
سطح اطلاعاتتون در مورد مدلهارو بالا ببريد داخل همين سايت ديجيكالا اگر بريد نظرات مردم در مورد برندها و مدلها هست، ميتوانيد مطالعه كنيد و نتيجهگيري كنيد.
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها ازCityKala.net به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با تشکر از دوستان
بودجه بنده تا سقف 4 میلیون تومان هست . برای استفاده خانگی هم میخوام . یعنی دنبال چیزی هستم که از نظر کیفیت خوب باشه . برند Apple هزینه بسیار زیادی داره . در حد Asus که از نظر کیفیت و هزینه نسبتا خوب هستند راهنمایی کنید . بنده به علت اینکه همین چند روزه میخوام خریداری کنم اینجا تاپیک زدم دوستان با توجه به تجربشون راهنمایی کنند و یک مدل رو معرفی کنند چون خودم اطلاعات فنی چندانی در این مورد ندارم
سپاس
-
تعداد تشکر ها از fadakweb به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
من sony vaio دارم و بسیار راضیم
خیلی خوب کار میکنه و از همه نظر عالی هست.
البته باز به کار شما بستگی داره
ببینید کارایی شما چیه +هزینه بهترین گزینه رو انتخاب کنید
با سپاس
-
تعداد تشکر ها از ra3ou1 به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
fadakweb
با تشکر از دوستان
بودجه بنده تا سقف 4 میلیون تومان هست . برای استفاده خانگی هم میخوام . یعنی دنبال چیزی هستم که از نظر کیفیت خوب باشه . برند Apple هزینه بسیار زیادی داره . در حد Asus که از نظر کیفیت و هزینه نسبتا خوب هستند راهنمایی کنید . بنده به علت اینکه همین چند روزه میخوام خریداری کنم اینجا تاپیک زدم دوستان با توجه به تجربشون راهنمایی کنند و یک مدل رو معرفی کنند چون خودم اطلاعات فنی چندانی در این مورد ندارم
سپاس
با توجه به هزینه ای که شما میخواید بکنید و کاراییتون این مدل ها خوب هستند:
سونی:
Sony VAIO Fit 15E SVF153290X
ایسوس:
ASUS N56JN - B
ایسر:
Acer Aspire E1-572PG-74508G1TMnkk
-
تعداد تشکر ها از Aguila*Roja به دلیل پست مفید
-
July 2nd, 2014, 23:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fadakweb
با سلام خدمت دوستان
با تشکر
از لحاظ کیفیت ساخت ایسوز خیلی تایید میشه
از لحاظ ماندگاری کلا بیخیال سونی شید آشغالی بیشتر نیست در برابر مک بوک
اگر میخواید تا 4 تومن هزینه کنید واقعا بیخیال ایسوز و سونی شید
فقط و فقط بچسبید به مک بوک پرو
Model : Apple MacBook Pro 13-inch with Retina display 2013 ME864
3.860.000
همچنین :
Model : Apple MacBook Air MD711
2.840.000
مدل دوم قد یک سونی 5 میلیون تومنی به شما کار و کیفیت میده
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند