-
June 12th, 2010, 07:18
عضو جدید
مشکل دانلود در وی پی اس
سلام به همه دوستان
من یک وی پی اس ویندوز دارم که اومدم یکی از ساب دامینهای سایت رو بر روی اون ست کردم و توی وب سایت پنل پوشه اون رو اضافه کردم و توی پوشه روت رو پوشه بندی کردم
حالا فایلهایی که از اول توی پوشه ها بودن و با پوشه ها کپی شدن توی پوشه روت مشکلی برای دانلود ندارند ولی فایلهایی که جدیدا داخل پوشه ها اضافه میشن میخوام دانلود کنم یوزر نیم و پسورد میخواد چیزی که خودم تا حدودی متوجه اش شدم این بود که مشکل در سطح دسترسی ها است اگر اینگونه است چطور باید درستش کنم؟
نمیدونم شاید مشکل از جای دیگه ای باشه
موفق و موید باشید
-
-
June 12th, 2010 07:18
# ADS
-
June 12th, 2010, 12:10
پاسخ : مشکل دانلود در وی پی اس
سلام.
کلاً در سرور ویندوز بدون در نظر گرفتن نوع Control Panel روش کار فایل ها و پوشه ها به شکل By Area هست که این بدین معناست که هر *بخش* سطوح دسترسی مربوط به خودش رو داره.
من سرور شما رو ندیدم و گزارشات عملکرد شما رو نیز در سرور بررسی نکردم ولی احتمال 99% شما بدین روش عمل کرده اید:
دریافت فایل از سایت منبع ~~> Cut/Move کردن اون به پوشه مورد نظر که ROOT سایت شما در WSP هست ~~> تلاش برای دریافت آن در مرورگر وب خود.
در این حالت مشکل مشخص هست و دلیل بروز مشکل به مرحله دوم ربط داره که شما فایل رو Cut/Move کردید و در این حالت سطوح دسترسی مربوط به Area سایت شما که توسط WSP بر روی پوشه ها اعمال شده است، بر روی فایل ها/پوشه های جدید شما اعمال نمی شود و در واقع فایل ها/پوشه های شما به دلیل Cut/Move شدن، سطوح دسترسی پیش فرض خودشون را به دنیال خود به پوشه ROOT شما آورده و از پوشه ROOT فرمان نگرفته و سطوح دسترسی جدید مربوط به Area جدید بر روی آنها اعمال نشده است.
راه حل:
کافی هست فایل های مورد نظر رو از پوشه ROOT مجدداً به پوشه قبلی منتقل کنید و این بار به جای Cut کردن آنها و Paste کردن آنها در بخش ROOT سایت خودتون، آنها رو Copy و سپس Paste کنید.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید