-
June 15th, 2010, 15:02
فراموشی پاسخ محرمانه آیرنیک
سلام دوستان
من میخواستم پسورد ورود به پنل آیرنیک رو عوض کنم ولی از من پاسخ محرمانه را میخواست که من فراموش کردم . بهشون ایمیل زدم و اونا گفتن که باید درخواست کتبی همراه با مدارک رو برامون بفرستی. حالا میخواستم بپرسم منظورشون از درخواست کتبی چیه ؟ باید ایمیل کنم ؟ ممنون میشم من را راهنمایی کنید.....
-
-
June 15th, 2010 15:02
# ADS
-
June 15th, 2010, 15:05
عضو انجمن
پاسخ : فراموشی پاسخ محرمانه آیرنیک
شما باید داخل یک برگه A4 درخواست مبنی بر تغییر پاسخ محرمانه بدید و پاسخ محرمانه جدید هم بنویسید واسشون امضا کنید اسکن کارت ملی هم الصلق کنید اسکن کنید و به info@nic.ir ایمیل کنید
-
تعداد تشکر ها ازDesperados به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2010, 15:40

نوشته اصلی توسط
Desperados
شما باید داخل یک برگه A4 درخواست مبنی بر تغییر پاسخ محرمانه بدید و پاسخ محرمانه جدید هم بنویسید واسشون امضا کنید اسکن کارت ملی هم الصلق کنید اسکن کنید و به
info@nic.ir ایمیل کنید
بعد ارسال مدارک چقدر طول میکشه مشکل رو برطرف بکنند ؟
-
-
June 15th, 2010, 15:41
عضو انجمن
بستگی داره ولی معمولاً 24-48 ساعت
-
تعداد تشکر ها ازDesperados به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2010, 18:15

نوشته اصلی توسط
Desperados
شما باید داخل یک برگه A4 درخواست مبنی بر تغییر پاسخ محرمانه بدید و پاسخ محرمانه جدید هم بنویسید واسشون امضا کنید اسکن کارت ملی هم الصلق کنید اسکن کنید و به
info@nic.ir ایمیل کنید
پاسخ محرمانه جدید رو که رو کاغذ بنویسه دیگه محرمانه نیست! راه دیگری نیست که پاسخ محرمانه جدید را از طریق اینترنت وارد سیستم کند؟
-
-
June 15th, 2010, 18:50
عضو انجمن
این طوری که برای من گفتن باید بصورت حظوری بریم اونجا و درخواست رو بگیم
من تمام مدارکم اوکی بود منتها پاسخ محرمانه رو نمی دونستم و گفتن باید اصل کارت ملیم رو ببرم دفترشون
هنوز وقت نکردم منتها این مراحلی بود که بهم گفتن
-
-
June 16th, 2010, 02:40
من خودم پاسخ محرمانه ام رو یادم رفته بود و ایمیل زدم بهشون گفتم چیکار کنم که گفت رو یا برگه بنویس اینجانب ....... بدلیل فراموش کردن پاسخ محرمانه ام ، درخواست تغییر پاسخ محرمانه را به (پاسخ جدیدی که میخوای رو بنویس اینجا ) دارم .
من از همین برگه که نوشتم با موبایل 1 عکس گرفتم + یه عکس از شناسنامه ام ( البته با کیفیت گرفتم ها ) :ی
بعد هم ایمیل کردم ( ساعت 8-9 صبح ایمیل کردم ساعت 4-5 بود که پاسخ محرمانه جدید Set شد .
-