-
*باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت
امکانات و قیمت باورنکردنی هاست ویندوز

با سلام خدمت دوستان من چند وقتی دنبال یک سرویس هاستینگ ویندوز خوب بودم که یه شرکت پیدا کردم که اصلا باور نکردنیه و با هیچ یک از شرکتهای ایرانی قابل قیاس نبود.از شون هاست خریدم الانم خیلی هم راضیم فوق العادست. شما هم یه سر بزنید خودتون می فهمید
تازه واسه هدیه 1 ماه هم رایگان میده
هاست - هاست ویندوز - هاست رایگان - میزبانی وب
ویرایش توسط rezatak : February 6th, 2011 در ساعت 19:45
-
تعداد تشکر ها از rezatak به دلیل پست مفید
-
May 17th, 2010 16:08
# ADS
-
پاسخ : *باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت

نوشته اصلی توسط
rezatak
امکانات و قیمت باورنکردنی هاست ویندوز
با سلام خدمت دوستان من چند وقتی دنبال یک سرویس هاستینگ ویندوز خوب بودم که یه شرکت پیدا کردم که اصلا باور نکردنیه و با هیچ یک از شرکتهای ایرانی قابل قیاس نبود.از شون هاست خریدم الانم خیلی هم راضیم فوق العادست. شما هم یه سر بزنید خودتون می فهمید
تازه واسه هدیه 1 ماه هم رایگان میده
هاست - هاست ویندوز - هاست رایگان - میزبانی وب
حس هم نوع دوستیتون منو کشته..
فکرشو بکنین...
بدون هیچ چشم داشتی وقت گذاشته و ثبت نام کرده و تاپیک ایجاد کرده تا ما هم با این سرویس آشنا بشیم و هاست رایگان بگیریم...
-
تعداد تشکر ها ازafrateam به دلیل پست مفید
-
پاسخ : *باورنکردنی* 1ماه هاست رایگان ، هاست ویندوز ،امکانات بی نظییر ، قیمت غیر قابل رقابت
-
-

نوشته اصلی توسط
sohrab
حالا این یک ماه رایگان تست رو چطور میشه بدست آورد؟

به سایتشون مراجعه کنید!
پ.ن: یه سوال: کسی به شما گفته تو wht چیز مفتی میدن ؟
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2010, 12:00
نه بابا این من واقعا تست کردم یک ماه رایگانش واقعیه!!
نمی دونم شاید واسه جذب مشتری هست .
ولی من چند وب سایتم هاستینگش از اونها گرفتم ازش خیلی راضیم و رو هرکدوم هم یک ماه رایگان گرفتم.
-
-
June 11th, 2010, 12:05
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از Woshka به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2010, 12:54
منم خواستم رفع ابهام کنم.
من چون خودم این تست کرده بودم خواستم بگم که واسه ما که راست بود و خداروشکر راست هست.
ولی انقدر این شرکت های ایرانی دروغ میگن که ئاقعا تشخیص راست سخته.
-
-
June 11th, 2010, 12:58
با هیچ یک از شرکتهای ایرانی قابل قیاس نبود
از چه نظر قابل قیاس نبود ؟ روش های بازاریابی ؟؟
-
تعداد تشکر ها از afrateam به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2010, 13:02
عضو انجمن
این کلک ها قدیمی شده داداشی
-
تعداد تشکر ها از سلام عیلکم و رحمت الله به دلیل پست مفید