-
هنگی لحظه ای سرور
بنده سرور مجازی دارم برای چت روم با هاردssd که از اسکریپ های ای تی چت استفاده میشه ولی موردی که اینه این سرور لینوکس سی پنل میباشد و بررسی که کردم در حین ارسال پیام بین کاربران پیام ها هنگ میکنه دو تاشون میره گاهی اوقات یکی نمیره چند تا میره و دوتا نمیره و قسمت انلاین هاشم پرش داره و ورودی قسمتی که نام کاربری رو میزنن با هنگی مواجعه میشه که کاربر باید چند بار اف5 بزن دوباره اسم بنویسه که بتونه وارد بشه.
خواستم بدونم از دوستان کسی میتونه راهنمائی کنه که این مشکل از کجاست چون واقعا دردسر شده همین اسکریپ رو در دایرکت ادمین تست کردم موردی نداشت و کاملا تبادل پیام به خوبی اجرا میشد و هنگی نداشت
-
-
May 24th, 2014 23:49
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : هنگی لحظه ای سرور

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
بنده سرور مجازی دارم برای چت روم با هاردssd که از اسکریپ های ای تی چت استفاده میشه ولی موردی که اینه این سرور لینوکس سی پنل میباشد و بررسی که کردم در حین ارسال پیام بین کاربران پیام ها هنگ میکنه دو تاشون میره گاهی اوقات یکی نمیره چند تا میره و دوتا نمیره و قسمت انلاین هاشم پرش داره و ورودی قسمتی که نام کاربری رو میزنن با هنگی مواجعه میشه که کاربر باید چند بار اف5 بزن دوباره اسم بنویسه که بتونه وارد بشه.
خواستم بدونم از دوستان کسی میتونه راهنمائی کنه که این مشکل از کجاست چون واقعا دردسر شده همین اسکریپ رو در دایرکت ادمین تست کردم موردی نداشت و کاملا تبادل پیام به خوبی اجرا میشد و هنگی نداشت
ّبا سلام لود سرورتون معمولا رو چند هست ؟
ممکن مشکل از سنگینی قالبتون هم باشه
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
-
عضو دائم
لود سرور و میزان منابع اختصاص داده شده باید چک شود.
-
-
ات چت منابع زیادی مصرف میکنه و بهتراست اصلا بدون کنترل پنل نصب گردد زیرا سی پنل سنگین است و دایرکت ادمین سبکتراست
ولی در مجموع باید کاتفیگتون بررسی شه ولی منابعتون مشکلی ندارد مطمئنا موفق باشین وقتی میگین که روی دایرکت مشکلی ندارین
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
-
-
عضو انجمن
ایراد از کنترل پنل نیست!
شما از چه وب سروری استفاده کردین؟
-
-
یقینا از کنترل پنل نیست
یه چک کن ببین وضعیت منابع مصرفی سرورت چطوره!
شما یه خورده سرورتو optimaz کن
یه php cash نصب کن روش
برنامه های اضافی رو ببند از سرورت
احتمالا بهتر میشه
-
-
پیشنهاد بنده برای چت روم استفاده از وب سرور لایت اسپید یا حداقل nginx در کنار آپاچی می باشد.
چند سوال:
1- تعداد نفرات آنلاین شما چقدر هست؟
2- سرور اختصاصی هست یا مجازی؟ (اگر مجازی هست از منابع اختصاص داده شده به سرور مجازی اطمینان دارید؟)
3- مشخصات سرور رو ارسال فرمایید.
4- لود سرور در هنگام ارسال پیام ها چقدر هست؟
5- چند چت روم روی سرور نصب می باشد؟
6- کانفیگ MySQL به خوبی انجام شده است؟
راه حل مشکلات شما وابسته به سوالات بنده می باشد و خارج از این موارد نیست.
موفق باشید.
-
-
منابع سرور پائین پائین هستش و هیچ فشاری روش نیست و در مورد قالب قالب ها همشون سبک هستن و هیچ فشاری ندارن و سرور از هاردssd استفاده شده و لود سرور عالی میباشد و در مورد کنترل پنل به نحوه احسن کانفیگ شده
-
-
الان سرور 12 کور سی پیو 15000cash از سرور اصلی روش ساپورت شده و 6 گیگ رم و هارد ssd ولی مجدد سرور با هنگی مواجعه هست از وب سرورngnix برای میزبانی چت روم ها و لود سریع چت روم استفاده میشه ولی باز مشکلات هنگ میباشد به کانفیگ گر سرور گفتم مشکل از کانفیگ میگه مشکلی نمیبینم از دوستان کسی با این مسئله اشنایی داره که راهنمائی کنه خیلی ممنون میشم
-
-
May 31st, 2014, 22:45
از دوستان کسی میتونه راهنمائی کنه مورد خیلی حاد هستش
-