با اهدا سلام خدمت دوستان
از دوستان خواستار مشاوره در رابط راه اندازی سایتی هستم که بتونم ماهانه 100-200 ازش درآمد کسب کنم
بیوگرافی خودم : مسلط به وردپرس و html و css - روزانه 4-5 ساعت در نت هستم -
به نظرتون چه سایتی راه اندازی کنم ؟
با تشکر
با اهدا سلام خدمت دوستان
از دوستان خواستار مشاوره در رابط راه اندازی سایتی هستم که بتونم ماهانه 100-200 ازش درآمد کسب کنم
بیوگرافی خودم : مسلط به وردپرس و html و css - روزانه 4-5 ساعت در نت هستم -
به نظرتون چه سایتی راه اندازی کنم ؟
با تشکر
ببین اولاش که یکم سخته تا جا بیفتی بتونی کسب درآمد کنی.
خب خودت به چی علاقه داری؟
بیا با هم یه سایت فیلم و موزیک را بندازیم عزیز
متاسفانه آی دی یاهو قبلیم از دسترس خارج شد ... دوستان ای دی جدید رو ادد نمایید
gqi444
الآن سایت موزیک و فیلم خیلی میگیره البته باید روش کار کنید و هرچه هم اختصاصی تر باشه بهتره
اگه بتونین مطالب علمی و خبری و ... رو از سایتای خارجی ترجمه کنید و اختصاصی هم خیلی خوب میشه.
ماشالله انقدر در ایران سایت موسیقی و فیلم هست که دیگه کسب در امد از ابن راه ریسک بزرگی به همراه داره.
این بازار به نظر بنده اشباح شده و بهتره به دنبال ایده ای جدید باشید.
هاستینگ یاد بگیری کار براش زیاده هم غیره حضوری و هم حضوری میتونی کار کنی الان کلی شرکت دنبال کارمند هستند
ویرایش توسط یاشار زوم : May 27th, 2014 در ساعت 03:58
سلام .
نظر شخصی خودمو عرض می کنم ، شما که پیش نیاز طراحی را فرا گرفتید (یعنی htmlو css) زبان های برنامه نویسی مثل php هم آموزش ببین...
اینجوری می تونی طراحی بصورت حرفه ای بکنی حتی سیستم مدیریت محتوا بنویسی و ...
خودم هر روز یه ایده به ذهنم خطور می کنه و چون علاقه دارم و دانششو کسب کردم اونهارو عملی می کنم گرچه اوایل زیاد با شکست روبرو می شدم.
درآمد خوبی هم داره ولی خودتون به تنهایی نمی تونید از پس کار ها بربیاید(وقتی شلوغ بشه دیگه تنهایی هیچ کاری از دستتون برنمیاد) خلاصه نیاز به یک تیم دارید که هر کس یه تخصص داشته باشه.
پیشاپیش موفق باشید
ممنون از توجه همتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)