صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: مشکل سرور serveriran.net

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض مشکل سرور serveriran.net

سلام من ازشون سرور خریدم یک ساله با 10 گیگ فضا.الان چند ماهیی که توی سروشون هستم مشکلی پیش نیومده که یبار دیدم سایتم معلق شده و بسته شده؟رفتم گفتم و موضوع رو حل کردن ولی الان بازم بسته شده که بهشون گفتم گفتن که:

بدلیل مصرف شدید
    /home/pctakorg/public_html/vbseo.php

هاست شما توسط واحد مانیتورینگ مسدود شده است.

من موندم توش این موضوع؟چون سایتم خوابیده ن بازیدیی داره ن کسی توش پستی میگذار ن کاره خواستی توش انجام میگیره.من در تعجبم که چرا وی بی سئ. انقدر بالا رفته یهو برای خودش؟کارهای امنیتی رو رو انجام دادم برای هک نشدن. ولی هاستینگ اصلا قبول نمیکنه که مشکل از طرف خودشونه؟اچه وی بی سئو مشکل داشت چرا توی این همه مدت اینجوری نشده بود که یهو اینجوری شدش؟ خدایی هاستینگ ها هم نمیشه اصلا ی کلمه حرفی زدش خدایی؟چون تنها حرفی که میزنن اینکه سروره ما قویی هستش و هیچ مشکلی نداره مشکل از طرف شما هستش همین؟

حالا من ازتون ی سوالی داشتم میخواستم بدونم من از این هاست برم و یک هاسته دیگه میشه همین هاست رو روش فقط یک آپلود سنتر نصب کنم و استفاده کنم؟ یا باید بیخیال این هاست بشم و پولم از دستم بره؟کلا دو سه ماهه توش هستم سرعت لودش هم کمه؟

ولی میترسم جای دیگه ای هم برم بازم همین مشکل پیش بیادش؟برای همون میگم اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه؟یبار توی وی بی سئو بهم گفتن باید هک لایک رو غیر فعال کنید چون خیلی سی پی یو رو بالا میبره؟ولی من هبش احتیاج دارم خو؟این همه سایت ها دارن استفاده میکنن چی ربطی داره آخه؟

کمکم کنید باشه

آدرس سایتم هم: www.pctak.com
    ویرایش توسط m.f.a : June 10th, 2014 در ساعت 20:40

2. تعداد تشکر ها از m.f.a به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن mahdiazarnia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    1,056
    تشکر شده در
    740 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل سرور serveriran.net

vbseo معمولاً مصرف بالایی داره
    برای اینکار یا باید اکانتتون رو ارتقاء بدید داخل همین شرکت یا باید هاست کلود تهیه کنید که منابع اختصاصی باشه
    ..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
    خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) :
    https://t.me/archicom

5. تعداد تشکر ها ازmahdiazarnia به دلیل پست مفید

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

اگر رو vbulletin تعداد یوزر ، تاپیک و پست بالایی دارید ، باید منتقل شید رو سرور مجازی ...

حجم دیتابیس تون چقدره ؟
    ...Zzzz...

7. تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiazarnia نمایش پست ها
    vbseo معمولاً مصرف بالایی داره
    برای اینکار یا باید اکانتتون رو ارتقاء بدید داخل همین شرکت یا باید هاست کلود تهیه کنید که منابع اختصاصی باشه
    سلام ولی خداییی فکر نکنم بخاطره منابع اختصاصی باشه؟ بگیرم برای سایتم که چی؟؟سایتم میگم اصلا روزی ی پست هم کسی توش نمیگذاره خیلی سبک هستش بهینه سازیش هم کردم این عکس رو ببینید

سایتم مشکلی نداره من 98 درصد مشکلاتشو حل کردم. مشکل سرعت لود هم دارم که هر چی جان کندم آخر نتونستم ب هاست حالی کنم که مشکل از هاستش هستش؟ من از اونجا میرم چون واقعا بدرد نخوره

فقط میخوام بدونم میشه بجای آپلود سنتر ازش استفاده کنم تا پولم حداقل از دستم نره؟

کسی هم که نمیتونه ی راه حل ب ما لگه؟ من نمیدونم این همه سایت توی ایران روشون وی بی سئ. نصب هستش پس چرا برای اونا اینجوری نمیشه آخه؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    اگر رو vbulletin تعداد یوزر ، تاپیک و پست بالایی دارید ، باید منتقل شید رو سرور مجازی ...

حجم دیتابیس تون چقدره ؟
    دوست عزیز میگم سایتم یک سایت خوابیده هستش.فعلا دارم مشکلاتشو حل میکنم که بیارمش بالا اصلا ی دونه پست هم کسی نمیزنه روزی 2 نفر عوض بشه هنر کردم فعلا؟خیلی سبکه.

کله حجم هاست هم 2 گیگ نیم آخرش هستش همین.من نمیدونم مشکل کجاست؟الن هم هاستینگ دو ساعته منو کاشته ی جواب هم بهم نمیده؟

من فقط میخوام بدونم میشه از اونجا برم و توی اون هاست فقط آپلود سنتر نصب کنم من یا نه؟

گرفتار شدم من خداییی سایتم بازدید اصلا نداره هیچ کاری نمیکنم برای خودش معلق میشه؟وای بحاله اینکه بازدید یا سنگین بشه؟اون وقت هر دقیقه باید معلق بشم دیگه من؟هاست هم که عمرن ب هیچ عنوان قبول کنه که مشکل از طرف اونه؟سرعت لود هم که بالاس همینجوری؟سرعت لود با قالب دیفالت هم تست کردم که بالا 6 ثانیه بودش و بهشون نشون دادم میگن مشکل از قالب شماست؟خدایی هاست داشتن چقدر راحته خداییی هر کسی هر مشکلی داره فقط باید ی جواب بدی اینم اینکه فقط بگی سروره ما قوی هستش و هیچ مشکلی ندارد مشکل از طرف شماست همین خداییی.

9. تعداد تشکر ها از m.f.a به دلیل پست مفید

عضو جدید kandabpars آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    15 پست

با سلام
    دوست عزیز ربطی به بازدید و...نداره وی بی سئو مصرف بالایی داره گاهی بخاطر همین هاست اشتراکی جوابگو نیست!!
    وقتی انجمن فعال نیست وی بی سئو رو offکن مشکلت حل میشه مصرف سایتت میاد پایین!!

11. تعداد تشکر ها ازkandabpars به دلیل پست مفید

عضو انجمن taha_2011 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,528
    تشکر تشکر شده 
    967
    تشکر شده در
    600 پست

سلام
    مطمئنید زیر دیداس نیستید؟
    چون بنده هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم.
    با استفاده از سایت زیر آی پی های ایران رو فقط باز بزارید:
    https://www.countryipblocks.net/country_selection.php
    اگر مشکلتون حل شد نتیجه میگیریم سایتتون زیر دیداس هست و باید با میزبانتون هماهنگ کنید.
    موفق باشید

13. تعداد تشکر ها ازtaha_2011 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kandabpars نمایش پست ها
    با سلام
    دوست عزیز ربطی به بازدید و...نداره وی بی سئو مصرف بالایی داره گاهی بخاطر همین هاست اشتراکی جوابگو نیست!!
    وقتی انجمن فعال نیست وی بی سئو رو offکن مشکلت حل میشه مصرف سایتت میاد پایین!!
    سلام بله وی بی سئو رو غیر فعال میکنم مشکل برطرف میشه ولی من ب وی بی سئو احتیاج دارم آخه؟راه حل چیست اونو رو بفرمایید خواهشن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط taha_2011 نمایش پست ها
    سلام
    مطمئنید زیر دیداس نیستید؟
    چون بنده هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم.
    با استفاده از سایت زیر آی پی های ایران رو فقط باز بزارید:
    https://www.countryipblocks.net/country_selection.php
    اگر مشکلتون حل شد نتیجه میگیریم سایتتون زیر دیداس هست و باید با میزبانتون هماهنگ کنید.
    موفق باشید
    سلام من نمیدونم دیداس اصلا چی هست تا بتونم با دلیل ب هاست تیکت بزنم بزنم؟الان سایت باز هستش و منم ب آدرس که دادین رفتم آدرس سایت رو زدم کلی آی پی اومدش خو من باید ب هاست چی بگم خو؟میشه خودتون ی چک کنید تا بهم بگید؟
    چون خودتونم میدونید که تا دلیلتون هزارمیلیون درصد نباشه هاست اصلا قبول نمیکنه مشکل هاااااا رو البته اونم شاید قبول کنه؟

15. تعداد تشکر ها از m.f.a به دلیل پست مفید

عضو انجمن taha_2011 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,528
    تشکر تشکر شده 
    967
    تشکر شده در
    600 پست

با توجه به گفته الانتون مشکل شما مربوط به افزونه وی بی سئو هست و باید به یک متخصص مراجعه نمایید تا سایتتون بهینه بشه و مشکلی از نظر دیداس ندارید(دیداس=حمله به سرور یا به هاستتون)
    موفق باشید

17. تعداد تشکر ها ازtaha_2011 به دلیل پست مفید

عضو جدید kandabpars آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    146
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    15 پست

دو ست عزیز من دوسال پیش همین مشکل رو داشتم (مجبور شدم یک هاست بازدید بالا تهیه کنم و مشکلم حل شد)
    ولی صد در صد هاست قوی بگیری حل میشه مشکلت!!
    قبل تهیه هاست پر ترافیک هم بهشون بگو که وی بی سئو مصرف بالایی داره بعدا باز به مشکل بر نخوری!!

19. تعداد تشکر ها ازkandabpars به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط kandabpars نمایش پست ها
    دو ست عزیز من دوسال پیش همین مشکل رو داشتم (مجبور شدم یک هاست بازدید بالا تهیه کنم و مشکلم حل شد)
    ولی صد در صد هاست قوی بگیری حل میشه مشکلت!!
    قبل تهیه هاست پر ترافیک هم بهشون بگو که وی بی سئو مصرف بالایی داره بعدا باز به مشکل بر نخوری!!
    اوکی متوجه شدم.مرسی از محبتتون.

نقل قول نوشته اصلی توسط taha_2011 نمایش پست ها
    با توجه به گفته الانتون مشکل شما مربوط به افزونه وی بی سئو هست و باید به یک متخصص مراجعه نمایید تا سایتتون بهینه بشه و مشکلی از نظر دیداس ندارید(دیداس=حمله به سرور یا به هاستتون)
    موفق باشید
    سلام بله از راهنمایی شما دوست عزیز.ولی توانی مالی قویی ندارم که اوله کاری برم یک هاست خوب بگیرم که گرون برام در میادش؟ولی بدجوری روی دمم موندش خداییی این موضوع؟کلی خرج کردم آخرش هم هیچ؟الان هم مجبوری وی بی سئو رو غیر فعال کردم تا ببین میتونم یک هاست قوی جور کنم یا نه؟

نظره تون درباره میهن وب هاست چطوره؟: میهن وب هاست

واینکه خودتون از کجا سرور خریدین که مشکلتون حل شدش و چه نوع سروری رو خریدین؟لینک میشه بدین شاید منم خریدم خو؟
    ویرایش توسط m.f.a : June 10th, 2014 در ساعت 22:40

21. تعداد تشکر ها ازm.f.a به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)