-
عضو انجمن
وبسایت شرکتی , ووردپرس یا جوملا
سلام دوستان.
بنده برای وبسایت شرکتم احتیاج به یک سیستم مدیریت محتوا دارم که قالب هاش مناسب این
کار باشه ئ امکان برای تبلیغ و بعضی از خبر رسانی ها در مورد شرکت رو داشته باشه.
در ضمن فشار روی سرور نیاره. در این بین به جوملا و ووردپرس بیشتر علاقه مندم.
چه سیستمی رو توصیه میکنید؟
-
-
June 7th, 2010 13:52
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : وبسایت شرکتی , ووردپرس یا جوملا
جوملا رو توصیه می کنم.
هم قالب هاش مناسبه هم ابزارهاش .
-
تعداد تشکر ها ازCYB3R به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
به جوملا شک نکنید!!!
به حق میشه گفت قوی ترین سیستم مدیریت محتوی در دنیاست.
مطمئن باشید تمام شرکت هایی که در ایران سیستم های مدیریت محتوی برای خودشون تولید کردند هم نخواهند توانست رو دست جوملا بیارند!
دلیل این امر هم اینه که افراد بسیار زیادی در سرتاسر دنیا دارن شبانه روزی روی جوملا کار می کنند و آیا هیچ فرد یا شرکتی که یک سی ام اس مینویسه قادر به رقابت میتونه باشه؟!
در کل جوملا یک سیستم فریم ورک هست که خیلی راحت میتونید امکانات زیادی را به سایتتون اضافه کنید!
وردپرس هم که یک سیستم مدیریت وبلاگ هست و در حد ارسال مطلب و این حرفا !
-
تعداد تشکر ها ازiacbook به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
iacbook
به جوملا شک نکنید!!!
به حق میشه گفت قوی ترین سیستم مدیریت محتوی در دنیاست.
مطمئن باشید تمام شرکت هایی که در ایران سیستم های مدیریت محتوی برای خودشون تولید کردند هم نخواهند توانست رو دست جوملا بیارند!
دلیل این امر هم اینه که افراد بسیار زیادی در سرتاسر دنیا دارن شبانه روزی روی جوملا کار می کنند و آیا هیچ فرد یا شرکتی که یک سی ام اس مینویسه قادر به رقابت میتونه باشه؟!
در کل جوملا یک سیستم فریم ورک هست که خیلی راحت میتونید امکانات زیادی را به سایتتون اضافه کنید!
وردپرس هم که یک سیستم مدیریت وبلاگ هست و در حد ارسال مطلب و این حرفا !
صحبت هاتون تا حدودی متین , اما به نظرتون وردپرس رو خیلی کوچیک نشمردید ؟
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
CMSTalk
صحبت هاتون تا حدودی متین , اما به نظرتون وردپرس رو خیلی کوچیک نشمردید ؟
حرف شما درسته . وردپرس سیستم خوبی هست و امکانات خوبی داره. اما در کل خود سایت سازنده هم بعنوان سیستم انتشار خبر و یک سیستم مدیریت وبلاگ این سیست رو منتشر کرده! اگر غیر از اینه حتما" من اطلاعات خوبی در مورد وردپرس ندارم!
-
تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
باسلام
------------
بنده چندین سایت برای همکاران و سایت های خودمون رو با میترا یا جوملا طراحی کردم . یک مدت به عنوان پشتیبانی عمل میکرم به جرات میتونم بگم بهترین cms هست 
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازSepahrad به دلیل پست مفید
-
عضو دائم
وردپرس بهتره.چون نیاز شما رو کاملا برطرف می کنه.
نگاه به این نکنید که کدوم سی ام اس امکانات بیشتری داره. به این نگاه کنید که کدوم یک نیاز شما رو برطرف می کنه.
البته بیشتر قالبهای وردپرس حالت خبری یا وبلاگ دارن واسه همین برا رسیدن به قالب مورد نظر باید زمان بیشتری رو بزارید.
-
تعداد تشکر ها از mohsen1 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
وردپرس رو پیشنهاد میکنم ....
-
تعداد تشکر ها از Ali-718 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
شاید دلیل اینکه خیلیا وردپرس رو انتخاب می کنند این باشه که کار با جوملا سخت تره و نیاز به تخصص بیشتری داره ! اما کار کردن با وردپرس خیلی راحته و مثل مدیریت یک وبلاگ میتونید سایتتون رو مدیریت کنید!
البته قصد جسارت خدمت دوستانی که وردپرس رو تایید کردند ندارم ، اما با توجه به اینکه تا به امروز سایت های زیادی با جوملا طراحی کردم واقعا" هر روز به امکانات جدیدی از این سیستم مدیریت محتوی پی میبرم که شاید وقتی چنین امکاناتی رو شما ببینید هیچ وقت جوملا رو با سیستم هایی مثل وردپرس حتی مقایسه هم نخواهید کرد!
بجز جوملا و وردپرس ، سیستم های مدیریت محتوی مختلف را هم آزمایش کردم از قبیل e107 و ... اما جدا" در نهایت به جوملا ایمان آوردم
-
تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید
-
June 7th, 2010, 14:37
بله درسته . اما باید اینم در نظر گرفت که یک سیستم مدیریت محتوایی مثل جوملا , به کمک افزونه های قدرتمند و بی شمارش هست که در کل جهان محبوب شناخته شده وگر نه به صورت معمولی در حد همون ارسال مطلب و این حرفا هست ! حالا یه کم کم و زیاد .
وردپرس هم همون طور که شما فرمودین یک سیستم مدیریت وبلاگ هست اما نباید از افزونه های قدرتمند وردپرس هم سطحی گذشت و توجهی بهش نداشت . شاید وردپرس به تنهایی نتونه یک سایت حرفه ای رو در اختیار شما قرار بده اما به کمک افزونه هاش میتونید سایتی حتی حرفه ای تر از جوملا طراحی کنید . متاسفانه قدرت وردپرس هنوز برای خیلی از ما مشخص نشده !
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید