-
April 20th, 2014, 02:20
پنل رایگان با تمامی امکانات خط اختصاصی 6800 تومان+ماژول
با سلام
دوستان عزیز که نیاز به پنل پیامک دارند ما نماینده فراپیامک هستیم
شماره اختصاصی سامانه پیام کوتاه فقط 6800 تومان
پنل کاربری با امکانات نامحدود (وب سرویس فعال +تعرفه ثابت +ماژول ها... ) و تعرفه ی 90 ریال + ماژول whmcs رایگان
شماره ی اختصاصی 14 رقمی = 7500 تومان
حتی یک پیامک را هم به تعرفه ثابت خرید نماید
پنل ارسال اس ام اس
به کلیه مشتریان که سفارش پنل های 4و 5 داشته باشند خدمات سئو بررسی سایت کلمات کلیدی قالب و بهبود عملکرد سایت انجام میشود. خدمات سئو با تضمین افزایش بهبود لینک ها و صفحات سایت میباشد
خدمات رایگان به مدت شش ماه ارائه خواهد شد
دامنه رایگان +هاست رایگان +نصب و راه اندازی سایت اصلی رایگان +سئو رایگان +اموزش های سئو شامل بکلینک +استایل پست+ کلمات کلیدی +بهینه سازی قالب +بهینه سازی عکس +بهینه سازی سرعت و.............. میباشد
کلیه اطلاعات سئو مشتریان در هر ماه بروز رسانی میشود
خدمات رایگان ارزشی معادل 500 هزار تومان دارند

مقایسه و مشخصات پنل ها اس ام اس برترین سرویس های ارسال اس ام اس که در اختیار کاربران قرار میگرید این سرویس ها ویژه هستن و تمامی پلاگین ها رایگان در اختیار کاربران قرار میگیرد.
مرکز تبلیغات ایران برترین خدمات ارسال اس ام اس را به کاربران خود ارائه می دهید پنل های پیامکی با ماژول های مورد نیاز و با تکنیک ها بازریابی و با ارزش
پنل اس ام اس رایگان را در اختیار کاربران خود قرار میدهد
مقایسه و مشخصات پنل های کاربریپنل ارسال اس ام اس و دریافت پیامک
پنل 2 = 35.000 هزار تومان هاست + دامنه +سئو
پنل 3 = 63.000 هزار تومان
پنل 4 = 112.000 هزار تومان
پنل 5 = 252.000 هزار تومان
جهت ثبت نام از این لینک اقدام نماید
تعرفه سفارش خطوط اختصاصی
1 |
15 |
5000 |
غیر سفارشی |
68,000 |
2 |
15 |
5000 |
سفارشی |
70,000 |
3 |
14 |
1000 |
غیر سفارشی |
135,000 |
4 |
14 |
1000 |
سفارشی |
268,000 |
5 |
14 |
3000 |
غیر سفارشی |
130,500 |
6 |
14 |
3000 |
سفارشی |
132,500 |
ویرایش توسط moradbarghi : May 16th, 2014 در ساعت 22:02
-
تعداد تشکر ها از moradbarghi به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2014 02:20
# ADS
-
April 27th, 2014, 21:56
-
-
پاسخ : پنل رایگان با تمامی امکانات خط اختصاصی 6800 تومان+ماژول
به کلیه مشتریان که سفارش پنل های 4و 5 داشته باشند خدمات سئو بررسی سایت کلمات کلیدی قالب و بهبود عملکرد سایت انجام میشود
-
-
پنل های پیامک
دامنه رایگان +هاست رایگان +نصب و راه اندازی سایت اصلی رایگان +سئو رایگان +اموزش های سئو شامل بکلینک +استایل پست+
کلمات کلیدی +بهینه سازی قالب +بهینه سازی عکس +بهینه سازی سرعت و.............. میباشد
کلیه اطلاعات سئو مشتریان در هر ماه بروز رسانی میشود
-
-
سلام من نمایندگی پنل پیامک دارم sms-irani.ir از شرکت فراپیامک سایت فروش فعلا وقت را اندازی ندارم تمامی جزئیات پنل داخل خود سایت sms-irani.ir هست فقط اگر جزئیات پنل میخواستید اعلام کنید تا قیمت و ویژگی ها رو واستون بفرستم
اطلاعات بشیتر امکانات پنل هم در اینجا هم هست
پنل رایگان با تمامی امکانات خط اختصاصی 6800 تومان+ماژول
دوستان عزیز چون خودم وقت ندارم درگیر دانشگاه امتحان و پایانامه هستم و میدونم نیمتونم وقت بذارم نمیخوام دچار این مثال بشوم (نه خود خورد نه دیگری گندیده کرد مگس خورد بشوم)
عزیزانی که میتوانند در شهر خود تبلیغ کنند مشتری بیاورند و یا در خود همین انجمن و انجمن های دیگه فعالیت کنن
دوستان عزیز هزینه هر پنل از 35 هزار تومان است با بالا لطفا فقط پنل رایگان ندهید
هزینه هر پنل خودتون میگیرید و بعدا به من 10 هزار تومان از هر فروش میدهید
برای گرفتن شماره تماس پیغام دهید
مزیت این کار این هست که شما دستمزد و حقوق دست خودتون هست
در ضمن برای مشتری های که سایت داشتن این کارا ها رو به صورت خدمات اعلام کنید که انجام میدیم
پنل پیامک
دامنه رایگان +هاست رایگان +نصب و راه اندازی سایت اصلی رایگان +سئو رایگان +اموزش های سئو شامل بکلینک +استایل پست+ کلمات کلیدی +بهینه سازی قالب +بهینه سازی عکس +بهینه سازی سرعت و.............. میباشد
-