0 رای
if(get_magic_quotes_gpc()) {
$str = stripslashes($str);
}
return mysql_real_escape_string($str);
}
$type = clean($_POST['type']);
$txtUsername = clean($_POST['txtUsername']);
$password = clean($_POST['password']);
وب سایت من باگ اس کیو ال اینجکشن داره تا جایی که اطلاع دارم ... اما هیچ راهنمایی درست و حسابی پیدا نکردم..این کدی که تو این پست هست یکی از دوستانم گفته که تابع کلین هست من اون رو در فایل ضمیمه شده جای گذاری کردم اما فقط و فقط خطا و در بعضی موارد نیز پیغامی به این صورت میاد که نمی تونه به تابع برگرده یا از تابع برگرده ..یه چیزی تو این مایه ها...التماس می کنم کمکم کنید.. lovers.cry21@yahoo.com
با سلام .
باگ اس کیو ال تنها در متد پست و گت اتفاق نمی افته . برای مثال گفته شده که در متد Get تنها از عدد استفاده کنید . (چون که با دستوری ساده میتونن اطلاعات دیتابیس رو بیرون بکشن) برای این کار باید از intval استفاده کنید .
متد پستی که دریافت میکنید علاوه باید دارای
mysql_real_escape_string , htmlspecialchars باشه تا از باگ دیگری هم جلوگیری کنید .
همچنین در زمان ثبت نام برخی از دوستان میخواهد چک کنند که آیا ایمیلی با این نام وجود داره یا نه , از علامت =< استفاده میکنند که این خودش باگ محسوب میشه.
این چن تا از باگ های اس کیو ال بود. البته باگ های دیگری هم وجود دارند که باید برای جلوگیری از اینجکت شدن اونارو بررسی کنید
بهترین راه هم برای فیل تر گذاری استفاده از function هست . چون که برخی مواقع نیاز هست که فیل تر های جدیدی در سایت قرار داده شه تا از باگ تازه ای جلوگیری بشه . اگر از function استفاده نکنید بعد ها برای باگ گیری مجدد باید تمامی کد هارا بررسی کنید .
ویرایش توسط kingwolf11 : June 10th, 2014 در ساعت 09:44
با سلام .
باگ اس کیو ال تنها در متد پست و گت اتفاق نمی افته . برای مثال گفته شده که در متد Get تنها از عدد استفاده کنید . (چون که با دستوری ساده میتونن اطلاعات دیتابیس رو بیرون بکشن) برای این کار باید از intval استفاده کنید .
متد پستی که دریافت میکنید علاوه باید دارای
mysql_real_escape_string , htmlspecialchars باشه تا از باگ دیگری هم جلوگیری کنید .
همچنین در زمان ثبت نام برخی از دوستان میخواهد چک کنند که آیا ایمیلی با این نام وجود داره یا نه , از علامت =< استفاده میکنند که این خودش باگ محسوب میشه.
این چن تا از باگ های اس کیو ال بود. البته باگ های دیگری هم وجود دارند که باید برای جلوگیری از اینجکت شدن اونارو بررسی کنید
بهترین راه هم برای فیل تر گذاری استفاده از function هست . چون که برخی مواقع نیاز هست که فیل تر های جدیدی در سایت قرار داده شه تا از باگ تازه ای جلوگیری بشه . اگر از function استفاده نکنید بعد ها برای باگ گیری مجدد باید تمامی کد هارا بررسی کنید .
توضیحاتی دادین خوب بود اما من اصلا نفهمیدم چی شد؟؟؟؟!!! کمکم می کنید که باگ ها رو بگیرم؟ لطفا در تماس باشید با من...مرسی lovers.cry21@yahoo.com