صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: راهنمایی درباره سرورپارس

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض راهنمایی درباره سرورپارس

01.png02.pngبه نام خدا
    ابتدا قصدم از ایجاد این پست تخریب یا تبلیغ کسی نیست
    چرا این پست را می نویسم: من یک برنامه نویس هستم و مطمئنا مثل خیلی از حرفه ای های اینجا اطلاعات لازم برای مسائل مربوط به سرور و غیره را ندارم، قاعدتا برای تهیه سرورهای مشتریانم بسته به نیازشان جستجو می کنم و از تالارهای گفتگو و تجربیات دوستان بهره می گیرم. این انجمن برای من جزء یکی از رفرنس هام بشمار می آید و تا به حال بیش از 10 خرید بواسطه راهنمایی دوستان در این انجمن داشته ام.

در میان همه سرویس هایی که استفاده کرده ام یک سرویس آنقدر من را اذیت کرد که نمی دانم باید با آن چه کرد و هنوز و هنوز با آن درگیرم. کار به جایی رسید که وکیل حقوقی شرکت مربوطه شکایت نامه ای تنظیم کرد که اقدام حقوقی بکنند ولی با پا درمیانی من مسئله رفع شد.

خواهشمندم لطف بفرمایید دوستان فقط نظراتشان را درباره اینکه آیا من در مراحل کارم دچار اشتباه شده ام و کجا؟ را راهنمایی بکنند آنچه من در این پست به دنبال آن هستم کسب تجربه با تجربه هاست و اینکه چه کنم که دیگر در دام چنین مشکلاتی نیوفتم.

نه ماه پیش سرویس هاست نقره ای سرورپارس هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ را به قیمت حدود 40 هزار تومن سالانه خریداری و برای یکی از مشتریان نصب و استفاده کردیم این سرویس از خدمات فضای نامحدود برخوردار بود مسلما برای من جمله باارزشی بود که یک هاست با فضای نامحدود می خرم. خب مطابق همیشه خرید را انجام دادیم و گذشت. بعد از حدود شش ماه دیدم سایت تعطیل شده (مسئولیت پشتیبانی سایت هم با خودم است یعنی اگر با مشکلی مواجه شد من باید اون رو رفع کنم). پس از پیگیری متوجه شدم سرورپارس در پاسخ مدیر سایت گفته است شما دانلود سنتر راه انداز کرده اید و لذا طبق مقررات داخلیمان سایت شما معلق می شود! در حالیکه رئیس مجموعه به من گفتند کار ایشان تهیه منابع است و انتقال آن به ایران است ضمن اینکه حجم پهنای باند مصرفیشان در ماه به 3 گیگ نمی رسید منتهی دپوی اطلاعاتی زیادی دارند یعنی حدود 40 گیگ هارد استفاده کرده اند.

به هر حال با پادرمیانی و کلی اینطرف و اونطرف سایت پس از 24 ساعت قطعی بالا اومد. رئیس مجموعه که شخصیتی موجه هستند به من فرمودند که علاقه مند نیستند مجدد چنین اتفاقی برایشان رخ بدهد حتی اگر شده هزینه بیشتری برای هاست پرداخت کنند. لذا ما از همان سرورپارس یک سرویس هاست دانلود به اندازه 50 گیگ خریدیم که قرار شد اطلاعات را به آنجا انتقال بدهند، متاسفانه کار انتقال را انجام نداده و مجدد پس از یک ماه سایت بدون هیچ اخطار یا اطلاع قبلی معلق شد. این بار پس از گفتگو با مسئولین سرورپارس مجدد فرمودند شما دانلود سنتر راه انداخیتد و من هم گفتم ما از شما هاست دانلود خریدیم و ایشان پاسخ دادند ما وظیفه جابجایی داده های شما را نداشتیم (در حالیکه در تیکت موجود است که قرار بود ایشان انتقال را انجام دهد)
    به هر حال به دستور مدیر سایت ما از خدمات یک سرور دیگر استفاده کردیم و بدلیل اینکه نمی خواستیم بحث تعلیق سایت بیشتر بشود آدرس سایت را در همان کنترل پنل ریدایرکت کردیم به سرور جدید.

پس از دو ماه که عملا بر روی سرورپارس هیچ فعالیتی جزء ریدایرکت نداشتیم دوستان مجدد دامنه ها را نیز معلق کردند و فرمودند "در حال حاضر طبق قوانین سرویس شما مسدود خواهد شد"

بدتر اونجاست که ما سرویس یک مشتری دیگه مون رو هم از همین سرورپارس گرفته بودیم و سرویس کنترل پنل ایشان رو هم مسدود کردن که دیگه این در حد تیم ملی تعجب آور است!!

متاسفانه این اشتباه برام مسجل شده که اینکه حداقل 4 سرویس از ایشان خریداری کردم به این تصور که اگر مشتری بهتری براش باشم بهتر باهام کنار می آد ولی حالا اونها هم در خطر هستند کمااینکه بجز سرویس مورد مناقشه مون یک سرویس دیگر رو که اون هم توسط من سفارش داده شده مسدود کرده!
    ولی این سوال پیش میآد که من برنامه نویس چطور باید هاست رو بشناسم؟ چطور باید از یک هاست بخوام با آبروی مردم بازی نکنه؟ برای مسائلی که حتی محل مناقشه است از بنیان علمی استفاده کنه؟ چطور میشه بقیه مشتریان رو درگیر یک مشکل نکرد؟ و بالاخره اینکه فرض کنید الان من می خوام یک هاست بخرم بجز پارامترهای فنی با توجه به این ماجرا حالا چطور باید یک هاستینگ خوب رو انتخاب کنم؟؟

قصه تلخی بود دوستان راهنمایی کنند

2. # ADS

عضو انجمن bmi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    235
    تشکر تشکر شده 
    324
    تشکر شده در
    231 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی درباره سرورپارس

سرور پارس متاسفانه با توجه به تاپیک های ناراضی از این شرکت ، مورد اطمینان نیست و پشتیبانی خوبی ندارند (قصد بدی ندارم)
    ولی هاستینگ های برتر باید با توجه به قرار دادی که در هنگام خرید ارایه میدهند باید سرویس و پشتیبانی خوبی نسبت به قرار داد در اختیار مشتری قرار دهند.
    شرکت موظف است سرویس های کاربر را تا 99 درصد اپ تایم و در صورتی که مسدود شده مدارکی ارایه دهد که شما مثلا به عنوان هاست دانلود استفاده کردید.
    پیشنهاد میکنم هاستینگ خود را تغییر دهید...
    موفق باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    27 پست

دوست عزیز سلام
    من هم از سرور پارس هاست تهیه کردم و همکنون سر میزان داون بودن سرور بحث و گفتگو داریم .
    مجبور شدم این تاپیک رو بزنم
    ایشون دلایلی ارایه میدن که همکاران خودشون در این انجمن ردش می کنن
    امیدوارم این تاپیک هم حذف نشه - جالبه تاپیک هایی که مربوط به سرور پارس میشه حذف میشه ؟؟؟
    یکی 2 روز پیش هم یه تاپیک مربوط به سرور پارس حذف شد .
    -----------------------------------------------------------
    Come as you are, as you were , as I want you to be
    -----------------------------------------------------------

عضو انجمن bmi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    235
    تشکر تشکر شده 
    324
    تشکر شده در
    231 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط unforgiven747 نمایش پست ها
    دوست عزیز سلام
    من هم از سرور پارس هاست تهیه کردم و همکنون سر میزان داون بودن سرور بحث و گفتگو داریم .
    مجبور شدم این تاپیک رو بزنم
    ایشون دلایلی ارایه میدن که همکاران خودشون در این انجمن ردش می کنن
    امیدوارم این تاپیک هم حذف نشه - جالبه تاپیک هایی که مربوط به سرور پارس میشه حذف میشه ؟؟؟
    بله دوست عزیز
    اگر چنان چه تاپیک ها رو هم حرف کنند اعتبار خودشون زیر سوال میره
    مشکلی برای ما پیش نمیاد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

راستش داستان عجیبیه ما دیگه به خودمون هم نمی تونیم اعتماد کنیم ببینید این صفحه رو. چرا هاست سرور پارس؟

راستش با دیدن این جملات زیبا دیگه ممکنه کسی اعتماد نکنه؟! یعنی از هر زاویه ای که نگاه کنی فاجعه است من دلم به حال خودمون میسوزه که داریم تو یک ... میلولیم به قیمت هر چی که فکرشو بکنید
    یعنی باور کنید من شرمنده اون مدیر سایت هستم چون به من گفته بحث پول ندارن و فقط می خواد اعتماد بین مشتریاش داشته باشه ولی دقیقا برعکس همین شد. و اینها الان فقط می خوام دماغ بسوزونن ولی اصلا فکر نمی کنه یک مجموعه با چه زحمتی دارن کار می کنن تا نتایجش از طریق این سایت به فروش برسه. یعنی نون همه اون آدمه زیر پای ایشون است.

از شما دو دوست عزیز هم متشکرم مطالبتان بیشتر باعث همدردیم شد ولی هنوز موندم از کجا و با چه پارامترهایی یک هاستینگ خوب رو بتونم انتخاب کنم
    باور کنید خیلی ها به خاطر همین رفتارهای غیرحرفه ای فدا میشن. ممکنه بعضی از شما شرکت های کوچک ولی بسیار با تعهدی رو بشناسید که اینقدر ادعا نداشته باشند ولی همون اندازه که ادعا دارن پاسخگو باشند. نه اینکه مثل این دوستان برن و تیکت ها رو پاسخ ندن. به هر حال هر چند گران ولی تجربه شد منتهی لطف کنید اگر هاست خیلی مطمئن که چندسال باهاشون کار کرده باشید می شناسید و معتبر است معرفی کنید.
    نمی خوام هاست ها از خودشون تعریف کنند می خوام برنامه نویس ها توصیه کنن. مرسی

عضو انجمن bmi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    235
    تشکر تشکر شده 
    324
    تشکر شده در
    231 پست

امیدوار هستم مشکلتون هر چه سریع تر حل شود
    هاستینگ ها نمونه و برتر ایران رو پ.خ کردم
    موفق باشید

8. تعداد تشکر ها از bmi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    152 پست

سرور پارس یکی از ضعیف ترین تیم های پشتیبانی رو داره طرز برخورد هم اصلا خوب نیست
    اینقدر کیفیت سرویس هاشون و اپ تایم پایین بود که داخل گوگل وبمستر سایت نوشته بود برید هاست رو عوض کنید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    13 پست

بدتر اونجاست که ما سرویس یک مشتری دیگه مون رو هم از همین سرورپارس گرفته بودیم و سرویس کنترل پنل ایشان رو هم مسدود کردن که دیگه این در حد تیم ملی تعجب آور است!!
    با سلام
    بنده دلیلی نمی بینم زمانی که تیکت ارسال می کنید و پیگیر مشکل عدم رعایت قوانین خود هستید ، در تاپیکی نظر خود را ارسال کنم
    ولی از آنجایی که به سرورپارس اتهام وارد شده است ، لطفا در مورد جمله ای که فرمودید توضیح ارائه دهید که کدام سرویس شما به این صورت مسدود شده و مدارک خود را نیز در این زمینه ارائه بفرمایید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط unforgiven747 نمایش پست ها
    دوست عزیز سلام
    فکر کنم دلیلش رو فهمیده باشم
    بعد از 8 ساعت قطعی تمام سرویس هایم
    ایشان تیکت من را اینچنین جواب دادند

"با سلام و احترام
    درخواست شما در تیکت های مجزا در حال پیگیری بوده ولی متاسفانه عمل ناشایست شما برای ارسال تاپیک در انجمن و ذکر کوارد مختلفی که صحیح نیست ، درست نبوده.
    لطفا اقدام به حذف تاپیک مورد نظر نمایید تا مابقی پیگیری ها برای شما انجام شود
    "

لذا چنانکه می بینید آزاد سازی دامنه بنده منوط به حذف این تاپیک شده است!! می بینید نتیجه اعتماد به هاستینگ ها چه می شود؟ در واقع شما هاستینگ کارها باید امثال این ادم ها رو ادب کنید تا عامل بی اعتمادی امثال من نشوند
    جالب آنجاست که نماد اعتماد الکترونیکی هم دارد.

به امید ایرانی آباد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SP Technical Manager نمایش پست ها
    با سلام
    بنده دلیلی نمی بینم زمانی که تیکت ارسال می کنید و پیگیر مشکل عدم رعایت قوانین خود هستید ، در تاپیکی نظر خود را ارسال کنم
    به شرطی که پاسخ تیکت را بدهید! نه پس از 8 ساعت متن فوق را بنویسید و بنوعی وظیفه تان را مشروط به حذف واقعیت ها بکنم. ضمنا تصاویر ضمیمه شده است که با اندکی توجه مشخص میشود مربوط به دو دامنه مجزاست.

نقل قول نوشته اصلی توسط SP Technical Manager نمایش پست ها
    ولی از آنجایی که به سرورپارس اتهام وارد شده است ، لطفا در مورد جمله ای که فرمودید توضیح ارائه دهید که کدام سرویس شما به این صورت مسدود شده و مدارک خود را نیز در این زمینه ارائه بفرمایید
    دوست گرامی همان سرویسی که ساعت 6:50 دقیقه (بقول خودتان پس از 8 ساعت چت) بازکردید.
    اجازه بدید به شعور همدیگه بی احترامی نکنیم
    ویرایش توسط kourosh2001 : September 19th, 2013 در ساعت 20:16

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)