با سلام خدمت تمامی اساتید
قبلاً من با صحات html مشکل داشتم که از تنظیمات اپاچی درست شد. الان 1 هفته هست سیستم های نیوک که روی سرور من نصب شدن صفحات ادامه مطلب اصلاً باز نمی شن.بقیه صفحه های html تو نیوک کار می کنند.
چی کار کنم؟![]()
با سلام خدمت تمامی اساتید
قبلاً من با صحات html مشکل داشتم که از تنظیمات اپاچی درست شد. الان 1 هفته هست سیستم های نیوک که روی سرور من نصب شدن صفحات ادامه مطلب اصلاً باز نمی شن.بقیه صفحه های html تو نیوک کار می کنند.
چی کار کنم؟![]()
امروز دیروز فردا هست!!
بخاطر فایل htaccess هستش
فایلهای نیوم رو وقتی از حالت zip رو سرور اکستراکت میکنین این فایل خراب میشه.با حالت tar.gz آپلود کنین ردیفه یا اگر با زیپ آپلود کردین این فایل رو دستی دوباره آپلود کنین.
این کار رو کردم ولی مشکل ظاهراً از اینجا نیست![]()
امروز دیروز فردا هست!!
فایل htaccess رو باز کنین در سرور
روی سیستم خودتون هم با نت پد بازش کنین.محتواش رو کپی کنین در داخل فایل در سرور ذخیره کنین.
دیگه رد خور نداره!!
سیستم نیوک یک چند تا عیب داره یکیشم اینه ولی در کل سیستم خوبیه اگه باز مشکلت حل نشد برو توی admin.php و از اونجا تنظیمات سیستم و بعد فکر کنم تنظیمات اصلی به کل گوگل تب رو غیر فعال کن راحت شی![]()
تلگرام : @ramiz_jv
میدونم از اونجا میشه. ولی راهی برای حل این مشکل می خوام.![]()
امروز دیروز فردا هست!!
دوست عزيز بهترين روش براي جايگزاري فايل ها اينه كه از طريق نرم افزارهاي ftp اقدام كني بدون مشكل جايگزينه ميكنه سي پنل در بعضي مواقع درست جايگزين نميكنه فايل htaccess رو ... و بهترين روش ريختن فيال روي هاست از طريق FTP هستش
نصب V.P.N بر روي سرور شما در كمتر از 5 ساعت با اخرين ورژن I.B.S.n.g با كمترين هزينه 09171588242
من تمام این کارو انجام دادم باز نشد
فقط توی ادامه مطلب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)