سلام دوستان به دليل استقبال شما دوستان تصميم گرفتيم كه قيمت هاست را ارزان كنيم خودتان مقايسه كنيد با سرور هاي ديگر /////
www.irhost.org
سلام دوستان به دليل استقبال شما دوستان تصميم گرفتيم كه قيمت هاست را ارزان كنيم خودتان مقايسه كنيد با سرور هاي ديگر /////
www.irhost.org
نظر شما چيه ؟
100 مگ 5 تومن خیلی خیلی خیلی مفته!
شما یه زمانی از من هاست اسپانسری میخواستید ... (پارسال بود)
یادمه چه سوالهایی ازم میپرسیدی ... !
حالا هم حتما یه ریسلر ناقابل گرفتید و شدید شرکت هاستینگ !
اسکریپت هم که معروفه و همه جا ریخته ... حتی وقت نکردید قیمت هاتونو درست ست کنید !
قیمت ارزان همیشه ملاک نیست (مگر اینکه یکی بخواد ریسک کنه ، سایت و پولش براش مهم نباشن)
خیلی چیزای مهمتر هم هستن که کسی که بخواد هاست بگیره ، حتما در نظر میگیره (اگر اولین بارش نباشه)
موفق باشید !!!
ویرایش توسط RezaFH : May 31st, 2010 در ساعت 23:29
بالاخره قدرت در گروني نيست قدرت در اطمينان مشتري و امنيت و سرعت هستش
دوست عزيز سعي كنيد دروغ نگيد .
شما هيچ مشتري نداريد . تنها 2 سايت خودتان را ميزباني مي كنيد .
سايت هايي هم كه به عنوان مشتريان خود اعلام كرديد بر روي سرورهاي ديگر ميزباني مي شوند .
تفريح هاي بهتري هم وجود دارد چرا وارد كار هاستينگ مي شويد .
هر وقت جلوي ضرر را بگيريد منفعت است .
تا حالا هر چقدر ضرر كرديد كمي فكر كنيد و جلوي ضرر بيشتر خودتان را بگيريد و با اين كارها بازار بقيه دوستان را خراب نكنيد و مشتري جمع نكنيد و آنها را گرفتار نكنيد .
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
شديدا اشتباه گرفتيد دوست من ما از اول سرور داشتيم و با هيچ شركت ايراني
كار نمي كنم:-)
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
دوست من دروغي نيست ما دوتا dns داريم 1 irhost.info كه بعضي سايت ها رو اون ست شده و dns دوم warezhosting هست كه با دوستان شريك هستيم دروغي نيست پس اول مطمئن بشيد بعد ....
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
دوست عزيز تا حالا هر چي مشتري داشتم راضي بوده از سرورم ....شما گرون مي فروشيد فكر مي كنيد هنر كرديد سود كم مي خوام ولي دوام دارم نه تا فهميدم هاست چيه سرور بگيرمو اين حرفا
اين سايت در ليست مشنريان شما بود .
http://www.rezaidol.com/
حتما با iranhost هم شريك هستيد .
اگر شما با وارزهاستينگ هم حتي شريك باشيد آنها هم مشترياني ندارند .
و اين كه گفته بوديد به خاطره استقبال دوستان دقيقا منظورتون كداميك از يوزرهاي اين سايت بوده ؟
وقت كرديد كنترل پنل دامنه خودتان را تحويل بگيريد و اطلاعات whois خودتان را تغيير دهيد تا در آينده برايتان مشكلي بوجود نيايد .
موفق باشيد .
ویرایش توسط persiansoft : May 31st, 2010 در ساعت 23:52
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
باز یکی اومد هاستینگ بزنه ریختین سرش!
بابا حالا کم کم تجربه کسب میکنه , کم کم میاد بالا
چرا همش میخواید ضایع کنید طرف رو
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
دوست دومين اين شخص .com نوشته شده بود كه اشتباه بود .ir هستش ..... warezhosting مشتريانشان تو ايران نيستند :-)
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
دوست من اينا دوستاي منم دارن راهنماييم مي كنم دارم استفاده مي كنم ولي حيف كه بر عكس اونوري ها هستن تا حالا هرچي خواستم ساپورت كردن بر عكس ايراني ها كه زير پاي آدمو خالي مي كنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)